Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Smarta hemprodukter för din hemautomation

I dagens teknologiska värld, där hemmet blir alltmer intelligenta, är Shelly ett välkänt namn inom smarta hemprodukter. Shelly erbjuder ett brett utbud av enheter och lösningar som gör ditt hem smartare och mer automatiserat. Oavsett om du använder Google Home, Amazon Alexa, Apple HomeKit eller Home Assistant, har Shelly ett brett utbud av produkter som kan integreras i ditt system och hjälpa dig att uppnå det önskade hemautomatiseringssystemet.

Vill du se hela vårt utbud av smarta hemprodukter, kan du hitta det här.

Gör dina vägguttag smarta med Shelly Plug S

En av Shellys mest populära produkter är Shelly Plug S, en smart vägguttag som gör det möjligt för dig att styra dina elektriska apparater från din smartphone, dator eller genom röststyrning. Detta smarta vägguttag integreras sömlöst med Google Home, Amazon Alexa och andra smarta hemlösningar, vilket gör det enkelt att automatisera dina befintliga produkter i hemmet och samtidigt övervaka den aktuella elförbrukningen.

Få exakt temperaturreglering med en smart radiatorventil för det intelligenta hemmet

Shellys smarta radiatorventiler ger dig möjlighet att exakt reglera temperaturen i ditt intelligenta hem. Med en smart termostat från Shelly kan du göra din befintliga radiator smart. Styrningen sker via app och wifi och gör att du automatiskt kan styra värmen i ditt hem. Det är fortfarande möjligt att justera värmen direkt på termostaten, som man är van vid från en klassisk termostat. Smarta termostater kan ofta integreras med Home Assistant, Google Home, Apple HomeKit eller Amazon Alexa, vilket ger dig många möjligheter att uppnå intelligent temperaturreglering i ditt hem eller fastighet.

Populära i Shelly

Prioritera säkerheten med Shelly smarta brandvarnare och fuktgivare

Säkerhet är en central och viktig del av varje smart hem. Shellys smarta brandvarnare och fuktgivare ger dig omedelbar varning vid farliga och akuta situationer. Dessa enheter kan enkelt integreras i ditt hemautomatiseringssystem och bidra till ökad trygghet och skydd.

Övervaka elförbrukningen med Shelly Pro 3 och Shelly EM

För dem som vill ha full kontroll över sin elförbrukning erbjuder Shelly Pro 3 och Shelly EM intelligent övervakning av elförbrukningen. Dessa enheter ger dig möjlighet att spåra och analysera din strömförbrukning, vilket kan hjälpa dig att uppnå en mer energieffektiv hemautomatisering.

Skapa ett intelligent hem med Shelly automation

Shelly Automation är kärnan i ditt intelligenta hem. Med Shellys breda utbud av rörelsesensorer, temperatursensorer och andra automatiseringsenheter kan du skapa det ultimata intelligenta hemmet som reagerar på dina specifika behov och preferenser.

Shelly Cloud är hjärnan bakom det smarta hemmet

Shelly Cloud är hjärnan bakom Shellys smarta hemsystem. Denna molnbaserade databas ger dig möjlighet att fjärrstyra och övervaka dina enheter och automationer var du än befinner dig. Med Shelly Cloud är du alltid ansluten till ditt intelligenta hem.

Oavsett om du letar efter smarta vägguttag, radiatorventiler, brandvarnare eller andra smarta hemprodukter har Shelly en lösning för dig. Med Shelly kan du bygga ett intelligent och framtidssäkrat hem som är anpassat efter dina behov och önskemål och som kan integreras med de mest populära röstassistenter och hemautomatiseringssystem.

Amazon Alexa och Shelly: Röststyrt hemautomatiseringssystem

Shellys kompatibilitet med Amazon Alexa, Google Home och Apple HomeKit ger dig möjlighet att styra ditt intelligenta hem genom att använda din röst och smartphone. Med enkla kommandon kan du slå av och på enheter, justera termostater och aktivera automationer. Detta skapar en sömlös upplevelse av hemautomatisering med hjälp av den populära röstassistenten.

Få en professionell smart home-lösning med Shelly Pro

För de som vill ha mer omfattande och avancerade smarta hemlösningar erbjuder Shelly sin Pro-serie med avancerade funktioner och kapacitet. Shelly Pro 3 och Shelly Pro 4 är lämpliga för professionellt bruk och är utformade för att möta de mest krävande behoven inom hemautomatisering och byggnadsstyrning. Dessa enheter är också kompatibla med Shelly Cloud, vilket ger professionella installatörer och systemintegratörer möjlighet att hantera flera installationer centralt.

Home Assistant Local ger lokal kontroll med Shelly

Shelly förstår vikten av integritet och lokal kontroll. Därför erbjuder de möjligheten att integrera sina produkter lokalt, bland annat via Home Assistant Local. Detta ger dig full kontroll över dina enheter utan att vara beroende av externa servrar. Du kan upprätthålla dataskydd och styra dina smarta enheter direkt från ditt lokala nätverk.

Intelligent belysning med en Shelly smart rörelsesensor

Shellys rörelsesensorer är perfekta för intelligent belysningsstyrning. Dessa sensorer upptäcker rörelse i rummet och aktiverar eller inaktiverar belysningen efter behov. Detta bidrar inte bara till energibesparing, utan också till ökad komfort och bekvämlighet i ditt hem.

Skapa ditt dröm-smarthem med Shelly automation

Med Shelly Automation kan du skapa anpassade automationer baserade på tidpunkter, sensorinmatning och andra händelser. Detta ger dig möjlighet att anpassa ditt hem efter dina behov och önskemål. Du kan skapa scenarier som "God morgon", som slår på kaffemaskinen, justerar termostaten och öppnar persiennerna vid soluppgången, vilket gör din morgon mer bekväm och effektiv.

Shelly är dedikerade till att leverera intelligenta hemautomatiseringslösningar som kan anpassas till alla livsstilar och hem. Oavsett om det är genom röststyrning, lokal kontroll eller avancerade professionella lösningar erbjuder Shelly ett brett utbud av produkter som kan hjälpa dig att skapa det intelligenta hemmet du alltid har drömt om.

Live-övervakning av elförbrukningen med Shelly EM

Shelly EM är en enhet som är utformad för att noggrant övervaka elförbrukningen i ditt hem eller fastighet. Denna intelligenta enhet ger dig detaljerad information om din strömförbrukning i realtid, spänning och strömstyrka. Detta är ovärderligt för att optimera din elförbrukning och minska kostnaderna. Shelly EM kan enkelt integreras i ditt befintliga smarta hemautomatiseringssystem.

Integrera Shelly smarta hemprodukter med ditt Apple HomeKit eller Google Home

Shelly har också arbetat med att förbättra integrationen med Apple HomeKit, vilket ger Apple-användare möjlighet att inkludera Shelly-enheter i sitt eget ekosystem. Detta öppnar upp för ännu fler möjligheter att automatisera och styra ditt hem med hjälp av din Apple-enhet och Siri-röststyrning.

Sänk förbrukningen med Shelly radiatorventiler

Shellys automatiseringsfunktioner sträcker sig bortom att bara slå på och av enheter. Du kan skapa komplexa automatiseringar baserade på olika sensorer och villkor. Till exempel kan du använda temperatursensorer tillsammans med radiatorventiler för att upprätthålla den önskade temperaturen i ditt hem och spara på energikostnaderna.

Automatiserat smart hem med fjärråtkomst och övervakning

Med Shelly Cloud har du möjlighet att fjärråtkomma dina Shelly-enheter och övervaka deras status i realtid. Detta är särskilt praktiskt när du är borta från hemmet och vill kontrollera om allt är i ordning, eller när du vill justera dina automatiseringar när du är på språng.

Spara på värmekostnaderna med en automatiserad termostat

Shelly har också en stark fokus på miljövänlig teknik och produkter. Många av deras enheter är utformade med energieffektivitet i åtanke. Genom att integrera Shelly-enheter i ditt hem kan du bidra till att minska din energiförbrukning.

Shelly kontinuerligt utvecklar sitt sortiment av innovativa smarta hemautomatiseringsprodukter som ger dig möjlighet att skapa ett mer bekvämt, energieffektivt och säkert hem. Oavsett om du vill styra din elförbrukning, förbättra säkerheten eller göra ditt hem mer intelligent, har Shelly de nödvändiga verktygen och enheterna för att möta dina behov och önskemål.