Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

LED Panel 30x30

Kompakt och elegant belysning med en LED panel 30x30 

Denna typ av LED panel är liten och kompakt jämfört med den klassiska 60x60 panelen. Detta innebär att du med denna mindre LED panel får ett antal olika och spännande möjligheter till lösningar och uppsättningar. 

Den höga ljusstyrkan är dock bibehållen och funktionen är därför i princip densamma, bara i ett mindre format. Denna typ av LED panel är därför särskilt lämpad för mindre utrymmen där en 60x60 panel kan vara för stor.

Få bättre ljusmiljö med en 30x30 panel

Är du ute efter en snygg och elegant takbelysning lösning som tar så lite plats som möjligt? Då kan den här typen av LED panel vara något för dig. De små 30x30 panelerna har ett högt ljusflöde som ger en stabil och naturlig ljus miljö. Du kan också köpa till en ram som gör det lätt och enkelt att montera din LED panel i taket. Till exempel i ett trätak eller ett gipstak. 

Genom att köpa till en ram får du en belysningslösning med ett superfint och elegant utseende. Samtidigt får du en lösning som kräver minimalt med skötsel och underhåll, med en effekt som på många sätt påminner om ett takfönster. Därför kan LED paneler vara särskilt attraktiva i områden eller rum där det naturliga ljuset är begränsat.

Populär i LED Panel 30x30

Vacker och naturlig belysning med ljuspaneler

En 30x30 ljuspanel kräver halva utrymmet som en klassisk 60x60 panel behöver. Detta möjliggör några andra och kanske mer spännande monteringsalternativ.

En idé kan vara att montera 30x30 paneler runt kanten av taket, och på så sätt skapa ett kompakt indirekt ljus. Baserat på att fortsätta ha de klassiska 60x60 panelerna monterade mitt i rummet som primär belysning.

Genom att blanda olika storlekar på LED-paneler ger du rummet ett mer unikt och modernt utseende.

Kvalitetsurval av 30x30 LED-takpaneler

På denna sida hittar du ett stort urval av LED-paneler i storleken 30cm x 30cm för montering i tak. LED-paneler är av hög kvalitet. Du kan därför vara säker på att du får en ljuskälla som kommer att fungera i flera år framöver. LED-paneler skapar en bra ljusmiljö i privata hem och kommersiella lokaler. En av de största fördelarna med LED-tekniken är ljuskällornas långa livslängd och låg energiförbrukning.

Platt LED-panel med lång livslängd

Moderna LED-ljuskällor har vanligtvis en livslängd på minst 15 000 timmar. LED-ljuskällor är mycket mer motståndskraftiga mot vibrationer och miljöpåverkan. Detta minskar risken för att LED-ljuskällan blir defekt på grund av stötar och vibrationer, vilket också bidrar till att minska risken för att LED-panelen går sönder vid installationen. En LED-panel är enkel att installera och på denna sida hittar du ett stort urval av ramar och tillbehör till LED-paneler. Så du kan njuta av din nya belysning så snart som möjligt

Stort utbud av LED-paneler i många storlekar hos PlusLED

Hos PlusLED har vi ett stort utbud av LED-paneler i många olika storlekar. Du hittar både dimbara och icke dimbara paneler. Samt LED-paneler som kan styras via WiFi, App och Zigbee smarta hem. Ljuspaneler passar särskilt bra för kontorsbelysning, i hemmet eller som en enkel och effektiv ljuskälla i verkstaden. Panelens smala konstruktion resulterar i en helt platt installation, som på många sätt påminner om ett takfönster.

LED-ljuspanel med justerbar ljusfärg

Med möjligheten att välja den varma eller vita ljusfärgen som bäst passar din miljö eller område är användningsområdet enormt brett. Du måste välja en panel med CCT, vilket innebär att du löpande kan justera graden av kelvin i ljuskällan om rummet ska användas till flera olika aktiviteter. Ljuskällor med CCT eller RGBW kan vara en bra lösning om ljuskällan ska installeras i ett rum eller en miljö med växlande arbetsuppgifter.