Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

LED PANELER

En LED panel lämpar sig bäst för att skapa vackert upplysta miljöer, och efterliknar naturligt ljus så mycket som möjligt. Under de senaste åren har platt LED paneler gjort sitt intåg i både företag och privata bostäder och ersatt traditionella armaturer.

En LED ljuspanel kan användas som ett dekorativt element i både kommersiella sammanhang samt i privata bostäder. Det är en praktisk typ av LED belysning, eftersom de är extra tunna och härmed inte tar så mycket plats i ett rum.

Stilren och dekorativ belysning med en LED panel

Med LED paneler får du ett starkt ljus tack vare dess stora yta. Samtidigt är en takpanel pålitlig och lätt att montera. Du uppnår dessutom behagligt ljus, som inte bländar dig, vilket alltid är ett plus.

Takpaneler har i dag blivit ett av de mest populära valen när det gäller ljuskällor och när det gäller att skapa dekorativ och god belysning. I stället för att välja helt vanliga taklampor är takpaneler och LED ljuspaneler mycket bra alternativ.

En sådan taklampa kan påminna om ett takfönster, vilket bidrar till att öppna upp det aktuella rummet mer. Med våra LED paneler i storlekar 60x60 eller 30x120 får du taklampor som lämpar sig för att bland annat lysa upp en lång korridor, din butik, ditt kontor eller ditt garage.

LED panel ser i synnerhet till ett fantastiskt ljusinnehåll på de ställen där det inte finns något naturligt ljus på grund av brist på fönster.


Populära i LED PANELER

Vilket LED ljuspanel ska jag välja

Vilket LED ljuspanel du bör använda beror på flera faktorer. Först och främst är det viktigt att du överväger storleken på dina LED paneler. Hos PlusLED erbjuder vi LED paneler i storlekarna 60 x 60, 30 x 120 och 30 x 30 cm.

Dessutom ska du ta en titt på färgtemperaturen som anges i Kelvin (K). Ju lägre siffran är, desto varmare ljus får du. Vi rekommenderar att du väljer ett panel med 3000K om det gäller ett privat hem eller ett kontor. Saknar du istället takpaneler till din verkstad eller ditt garage, är ett panel med 4000K en bra lösning.

En annan sak du bör undersöka är ljusstyrkan som anges i lumen (lm). Ju högre siffran är, desto kraftigare är ljuset. Hur kraftigt ljuset ska vara beror på var och hur LED panelen ska användas.

Sist men inte minst kan du fundera på om LED panelen ska vara dimbar eller inte. Det kan särskilt vara en fördel i privata hem eftersom du därigenom också kan använda den som mysbelysning. Här kan du välja LED paneler med antingen icke dimbar drivrutin eller med dimbar drivrutin.

Välj en ljuspanel i rätt storlek – till exempel ett LED 60x60 panel

Hos PlusLED.se är storleken på det mest sålda LED panel 60x60cm. Detta betyder dock inte att det är rätt storlek just för dig. Vi säljer också LED panel 30x120cm samt LED panel 30x30cm. Ett LED 30x30 panel kan också ersätta en vanlig taklampa.

Du gör klokt i att välja ett dimbart LED panel

I vårt sortiment av LED paneler erbjuder vi en rad LED takpaneler som ger en modern och effektiv belysningslösning för alla rum. Dessa LED ljuspaneler kommer i flera varianter, inklusive dimbara versioner som kan anpassas efter dina behov och preferenser. För dem som föredrar enkelhet och funktionalitet erbjuder vi 1 10V dimning, där du enkelt kan justera ljusstyrkan med en kompatibel 1 10V ljusdimmer och en tillhörande drivrutin som passar perfekt i en standard 1m LK fuga ram.

Alternativt erbjuder vi Zigbee dimning för teknikentusiaster, vilket möjliggör fjärrstyrning av dina LED paneler via en app, vilket gör det både praktiskt och framtidsäkert. Våra LED paneler och LED ljus paneler är utformade för att uppfylla dina ljusbehov med både funktionalitet och estetik i åtanke.

LED Panel Troldtekt

LED paneler som elegant integreras med Troldtekt takbeklädnad vinner ökande popularitet för sitt stilfulla och diskreta utseende. Hos PlusLED.dk har vi erkänt denna trend och utvecklat en specialram som endast mäter 25mm i höjd, optimerad för användning med LED takpaneler. Denna innovativa lösning säkerställer att LED ljuspanel tillsammans med ramen ligger i plan med ytan på 25mm tjocka Troldtekt plattor, skapar en estetiskt tilltalande installation.

Installationen av denna lösning är enkel: Ramen monteras först på reglarna, varefter Troldtekt plattorna noggrant installeras runt LED panelens ram. Resultatet är en anmärkningsvärt snygg och elegant finish som kombinerar det bästa av modern belysningsteknologi med traditionella byggmaterial, vilket bidrar till att skapa ett både funktionellt och visuellt tilltalande utrymme.

Vad är fördelarna med takpaneler med LED belysning

Om du letar efter en kvalitetsbelysningslösning för kommersiellt eller privat bruk som kommer att minska din elräkning och hjälpa miljön, är LED takpaneler ett perfekt val.

Med LED ljus till taket, i form av en platt taklampa, får du en utmärkt belysning som kan dimmas efter den stämning och atmosfär du önskar skapa. Dessutom är billigt LED ljus mer effektivt än andra alternativ, har en lång livslängd och tänds direkt. Installationen av LED paneler är enkel och rakt på sak, eftersom de kan monteras på både gipstak, trä tak och troldtekt/träbetong mm. Efter montering i en ram, placeras LED ljuspanel direkt på ditt tak. Detta är ett mycket bra val som takbelysning.