Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

LED Panel 60x60

Har du liksom många andra fått upp ögonen på en LED panel? Ljuspaneler är helt säkert en belysning, som har kommet till världen för att bli en stor del av vår vardag. Och det finns det goda skäl för att många väljer att ha en LED ljuspanel. 

En 60x60 LED ljuspanel är en användarvänlig LED panel, som kan användas som allmän belysning och därmed ersätta andra takarmaturer. 

Med en ljuspanel, så som en 60x60 LED lampa, får du dessutom belysning som påminner otroligt mycket om ett takfönster. Det som är bra med en 60x60 LED panel är dock, att den är betydligt billigare än ett takfönster. Ta en titt i vårt urval för att bli inspirerad till ditt val av en 60x60 LED panel. 

Skapa ett fint och stilrent rum med en 60x60 LED panel 

Traditionella ljusarmaturer är inte alltid behjälpliga med att göra ett specifikt rum både fint och stilrent. Det är du garanterad med LED paneler, eftersom de erbjuder både stil och elegans åt ett rums uttryck. 

LED ljuspaneler medverkar till att lysa upp ett rum på det mest optimala sättet, medan de samtidigt öppnar upp rummet. Använder du dig av en eller flera 60x60 LED paneler, kan du exempelvis lysa upp en lång och mörk gång eller få ett helt underbart ljusinfall i ett rum, där det inte finns fönster. 

Har du ljuspaneler i stället för LED ljusrör, får du en större yta som lyser upp rummet. Belysningen är stark, men fortfarande behaglig, och ljuset bländar eller flimrar inte. Därutöver är LED paneler tysta.

Populära i LED Panel 60x60

Uppnå energibesparingar och andra fördelar med en 60x60 LED panel

Om du har många gamla ljusrör som du vill byta ut dem mot en energibesparande ljuskälla, som även har andra fördelar? Då är LED paneler den bästa lösningen. LED ljuspaneler är nämligen en riktigt bra investering, eftersom du uppnår stora besparingar på strömförbrukningen. Om du jämför en vanlig ljusarmatur med en LED panel, ligger energibesparingen på cirka 65 %.

En annan fördel som du får med LED paneler, är att de har längre livslängd. Du behöver därför ytterst sällan köpa nya. Dessutom är ljusspridningen från en LED ljuspanel mycket bättre än jämfört med ljusrör, vilket ger dig riktigt bra arbetsljus på exempelvis en arbetsplats. 

Om du vill ha hög hygien i miljön på din arbetsplats, bör du likaledes välja ljuspaneler, eftersom det inte kan komma in insekter i själva LED panelerna. Underhållsvänliga 60x60 LED paneler kan dessutom lätt bytas ut direkt med en 60x60 takskiva och används vanligtvis på dessa ställen:

- Kontor

- Utbildningsinstitutioner

- Butiker

- Väntrum

- Privata hem

Vår kundtjänst hjälper dig till rätta med ditt köp av 60x60 LED paneler

Det kan vara en stor munfull att kasta sig ut i ett köp av ett eller flera 60x60 LED paneler. Har du behov av hjälp till detta, eller om du har frågor, är du välkommen att kontakta oss via mail. Vi hjälper dig alltid med vägledning och råd till ett köp, som du blir nöjd med. 

Om du inte har behov av en 60x60 LED panel, saluför vi också andra typer av LED paneler, så som: