Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Stavlampa

Stavlampor är stora och kraftiga ficklampor med ett avlångt och rörformat handtag, där batterierna oftast finns. Det visste du säkert redan. Men är du medveten om att du i dag kan få en LED Stavlampa eller en LED ficklampa

En Stavlampa är en mycket allsidig typ av ficklampor. Den är i stånd att lysa åt dig när du skall utföra en lång rad arbetsuppgifter i mörkret. Förr i tiden var Stavlampa enorma ficklampor, och användes oftast bara av nattvakter och väktare. 

Så är det inte längre. De fås nämligen i dag som kompakta och starka ficklampor i robust kvalitet. 

En LED Stavlampa är bara att stoppa i fickan

En Stavlampa, eller en ficklampa, ger mest mening om den är så liten att den bara kan stoppas i fickan. När en stavlampa inte är så stor, är det större sannolikhet att du tycker om att använda den, än om du skall släpa runt på en stor och tung lykta. 

De stavlampor som du hittar i denna kategori, är alla kompakta lyktor, som du lätt kan ha med dig i fickan, i väskan eller i bilens handskfack. Trots dess kompakta storlek kan de dock fortfarande uppfylla kravet om att vara en stark ficklampa.

Populära i Stavlampa

Stark stavlampa till turen i det fria

Är du en tvättäkta friluftsmänniska som älskar att tillbringa mycket tid ute i naturen - också efter mörkrets inbrott? Då har du säkert upplevt flera situationer, där du hade behov av en lampa i hög kvalitet. 

Det är i alla fall ytterst meningsfiullt att ha en ficklampa som inte sviker dig när du har mest behov av den. I vårt urval bestående av LED ficklampor kan du hitta världens bästa ficklampa för dig och ditt friluftsliv. Ta och titta efter en superstark ficklampa i vårt sortiment. 

Uppskattar du en återuppladdningsbar stavlampa?

Med LED ficklampor kan du blixtsnabbt få en återuppladdningsbar stavlampa, om du skulle föredra detta. För att köpa bäst LED ficklampa i en återuppladdningsbar utgåva skall du bara komma ihåg att köpa återuppladdningsbara batterier samt en laddare, som passar till en stark LED ficklampa.

Det är praktiskt att välja återuppladdningsbara batterier till LED ficklampor, eftersom de härmed kan användas om och om igen. Dessutom tar du på det sättet också hänsyn till miljön. 

Alla stavlampa i vårt sortiment har vanligtvis en batteritid på mellan 3-7 timmar - allt beroende på hur du använder den. Du får med andra ord en stark återuppladdningsbar ficklampa, som håller strömmen i många timmar.   

Köp billiga stavlampa i hög kvalitet på PlusLED

På PlusLED.se hittar du massor av billiga ficklampor och stavlampa för både hobbybruk professionellt bruk. Att de är billiga betyder dock inte att de är dålig kvalitet. Tvärtom, vi på PlusLED.se väljer noggrant ut bästa produkter på marknaden, som alla är i hög eller mycket hög kvalitet. Det gör vi eftersom det kommer våra kunder till godo, och nöjda kunder är vår målsättning.

Om du vill hitta en stark LED lampa, en bra ficklampa, en liten ficklampa m.m. skall du ta en titt i vårt urval av stavlampa. Har du behov av hjälp, är du alltid välkommen att kontakta oss.