Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Solcellslampa Vägg

Stort urval av solcellslampor för utomhus väggmontering

Om du funderar på att skaffa väggmonterad utomhusbelysning är en solcellslampa för utomhusbruk ett bra alternativ. Tack vare vägglampan med solceller slipper du dra nya elkablar. Kom bara ihåg att montera din nya solcellslampa på en plats där antingen lampan eller solpanelen är placerad, med fokus på att låta solens strålar träffa solpanelen och på så sätt effektivt ladda din lampa när det är dagsljus.

Har du behov av utomhusbelysning på ditt hus?

Det finns ett brett urval av olika solcellsdrivna vägglampor, vissa monteras med solpanelen direkt på lampan. Det finns dock även solcellslampor som levereras med en separat solcellspanel som ansluts till lampan via en kabel. På så sätt kan du ibland få en snyggare lampa, med solpanelen monterad på taket eller liknande. 


Populär i Solcellslampa Vägg

Trädgårdsbelysning med solcellslampa för väggmontering

Om du har behov av belysning i trädgården eller runt din fastighet är utomhusbelysning i form av en väggmonterad solcellslampa en förnuftig och flexibel lösning. Fördelen med denna typ av belysning är dess enorma flexibilitet. Du kan alltid flytta lampan om du känner att du inte får den avsedda belysningen. 

Samtidigt slipper du dra nya el kablar genom din husvägg eller fastighet, eftersom solpanelen ser till att ladda batterilampan. De flesta solcellslampor består faktiskt av en ljuskälla, ett uppladdningsbart batteri och en solpanel.

Utomhus solcellslampa med sensor för väggmontering utomhus

Om du vill att ljuset skall tändas endast när det registreras rörelse runt din fastighet, ditt cykelförråd eller liknande, kan det vara bra att välja en solcellslampa med sensor för väggmontering. På så sätt kan du undvika att använda batteriet när det inte behövs, samtidigt som du i många fall får en ljusare solcellslampa eftersom den inte behöver vara tänd hela tiden. 

Detta gör att energin kan fokuseras på de intervaller då lampan behöver vara tänd, vilket innebär att ljusstyrkan kan ökas vid behov, på bekostnad av batteriets livslängd. 

Utomhusbelysning med solcellsdriven vägglampa

Denna typ av utomhusbelysning är den enklaste och mest användarvänliga. Vem som helst kan sätta upp en solcellslampa, eftersom det vanligtvis inte kräver mycket hantverksmässiga kunskaper. Lampan har vanligtvis bara en knapp, med av/på och i vissa fall en timer. På så sätt är det mycket användarvänligt och enkelt att installera en solcellslampa. 

För att montera lampan på väggen krävs vanligtvis bara några skruvar. Du behöver inte dra om kablarna. Det är i synnerhet ett bra alternativ om vägglampan monteras i områden i hemmet där det inte är ständig aktivitet. På så sätt kan du enkelt och billigt sätta upp belysning som uppfyller områdets enkla behov utan att behöva anlita en elektriker.

Enkel och prisvärd trädgårdsbelysning med solceller och LED

Det är därför en ekonomiskt attraktiv lösning för ett belysningsprojekt för dina utomhusområden. Solcellslampor har i allmänhet ett attraktivt pris, vilket gör det möjligt för de allra flesta att dra nytta av denna teknik. 

Här hos oss på PlusLed hittar du ett stort urval av alla typer av solcellslampor av hög kvalitet. Oavsett om det är för väggen, trädgården eller liknande, kan du säkert hitta en lampa som uppfyller dina belysningsbehov. De flesta solcellslampor är relativt underhållsfria. Det är därför en eftertraktad lösning för olika belysningsuppgifter i många utomhusmiljöer.