Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Utomhus LED ljusslinga

Med en ljusslinga för utomhusbruk får du möjlighet att skapa en riktigt god och mysig stämning och atmosfär när du uppehåller dig utomhus. Det finns massor av möjligheter när det gäller att ha en utomhus ljusslinga. Det kan därför vara svårt att göra det rätta valet. 

För att komma fram till rätt ljusslinga, kan du få inspiration i vårt urval av utomhus ljusslingor. Det finns exempelvis en LED ljusslinga för alla smaker och alla anledningar. 

När du tittar på våra fina LED ljusslingor för utomhusbruk, bör du alltid överväga var den skall hänga och vilken som kommer att ta fram den bästa stämningen. Det kan bland annat vara i din paviljong, i drivhuset, på terrassen, på altanen, i ett träd m.m. 

Varför använda en LED ljusslinga utomhus?

Att använda LED ljusslingor utomhus säkerställer att dina utomhusområden blir så mycket trevligare samt mycket mer inbjudande. Samtidigt som det blir trevligt, får du också lite ljus till diverse aktiviteter. 

Dessutom är utomhus ljusslingor otroligt lätta att sätta upp just där du har behov av lite ljus. Utomhus ljusslingor är framställda med tanke på att kunna vara utomhus året runt, eftersom de skall kunna tåla alla typer av väderlekar.


Populära i Utomhus LED ljusslinga

En lång ljusslinga hör helt klart till Julen 

Julen är den tiden på året då du kan se allra flest ljusslingor utomhus. Under denna tid på året är utomhus ljusslingor nämligen så populära, att man hittar så många olika sätt att bringa fram fantastisk julstämning på. 

Julstämningen hjälps fram med hjälp av exempelvis en LED ljusslinga på 10 meter, en ljusslinga med färgade lampor, en solcellsslinga eller andra fina ljusslingor, så som exempelvis en julgransslinga.

En partyljusslinga är bara ett bud på en utomhus ljusslinga

Hos oss på PlusLED har vi många bra bud på ljusslingor för utomhusbruk. Och du kan vara säker på att alla våra ljusslingor kommer att medverka till att få dig och alla andra omkring dig i rätt julstämning. 

Om du har problem med att komma ihåg att släcka ljuset ute, kan exempelvis en ljusslinga med timerfunktion vara den perfekta lösningen för dig. 

Skall det vara lite mer fest och färger vid en speciell högtid, är det kanske bättre med en partyljusslinga eller en ljusslinga med stora glödlampor. Det är egentligen helt upp till dig vad du tycker passar bäst till platsen och tillfället. 

Köp ljusslinga på PlusLED och få en fin och billig ljusslinga

Alla utomhus ljusslingor som du hittar här på vår sida är billiga. De är noggrant utvalda på grund av att alla är i hög kvalitet, och samtidigt blir du inte ruinerad när du köper dem. Vi vill nämligen, att våra kunder skall kunna köpa kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser. 

Om det är något som gör dig tveksam kring våra utomhus ljusslingor, är du ytterst välkommen att kontakta oss, vi svarar gärna på dina frågor och hjälper dig i valet av rätt utomhus ljusslinga.

Utomhus LED ljusslingor med timer

Skulle du glömma att stänga av julbelysningen utomhus är en ljusslinga med timerfunktion en perfekt lösning. Timerfunktionen gör att ljusslingan är tänd i 6 timmar för att sedan vara släckt i 18 timmar. På detta sätt kan du själv styra vilken tid ljuset ska brinna utan att behöva komma ihåg att stänga av det.

Utomhus ljusslingor med många funktioner

Det finns många olika typer av utomhus LED ljusslingor på marknaden. Om du vill ge din julgran en nästan sagolik look, så kolla in våra LED ljusslingor med olika inställningar. Här kan du till exempel få dina julgransljus att gnistra - det ser fantastiskt ut.

LED ljusslinga med färgat ljus

Utomhus LED ljusslingor är vackra att se på, vissa är bara exceptionellt vackra. Detta gäller särskilt för vår LED ljusslinga som avger en lysande daggdroppe. Denna ljusslinga är perfekt för att dekorera dina utomhusväxter och träd.