Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Industribelysning

Industriell belysning 

Letar du efter industrilampor för en verkstad, ett garage, ett lager, en lada eller något annat ställe? Här hittar du några av de bästa produkterna på marknaden när det gäller industriell belysning. Vi har skapat den här översikten för att göra det enkelt och okomplicerat för dig att hitta rätt industrilampa för just dina behov.

Om du väljer att investera i någon av dessa industrilampor i vår lista nedan kan du vara säker på att du får optimal belysning oavsett om du placerar din nya lampa i verkstaden eller i ditt lager. 

Det viktigaste för oss är att du får en industribelysning som du kan ha nytta av i många år framöver, oavsett i vilket rum du placerar dina nya industrilampor.

Få ordning på belysningen i garaget, verkstaden, lagret eller ladan med rätt industrilampor

Behöver ditt företag en uppgradering av belysningen i lagret? Eller tillbringar du mycket tid i ditt garage, din lada eller din verkstad? Oavsett vilket är det viktigt att du väljer en industrilampa som är rätt för ändamålet.

I sådana miljöer måste ofta en mängd olika arbetsuppgifter utföras, vilket kräver optimal belysning. Om det inte finns tillräckligt med ljus kan du inte se vad du gör och det kan irritera dina ögon och ge dig huvudvärk. Dessutom är dålig belysning inte optimal för dig själv eller andra.

Vilken typ av industribelysning du behöver beror på uppgiften och hur det specifika utrymmet kommer att användas. 

Du bör därför alltid fundera på vad som är bäst innan du investerar i en eller flera industrilampor, samt var lamporna skall användas. Det kan vara allt från en industri LED armatur till en verkstads LED armatur.


Populär i Industribelysning

LED industribelysning är den bästa lösningen

Ljus är viktigt för alla utrymmen och har en löpande kostnad. Så varför inte välja en miljövänlig och energibesparande lösning i form av LED industribelysning? 

Om du har en gammal industrilampa är det troligt att den är utrustad med en traditionell glödlampa. Bara genom att byta ut dina lampor mot LED belysning får du en mängd fantastiska fördelar.

Med LED industribelysning kan du avsevärt minska din energiförbrukning, vilket har stor inverkan på din elräkning. LED belysning är inte bara energieffektiv, utan sänker också underhållskostnaderna genom att minska behovet av att ständigt byta ut glödlampor.

Genom att minska koldioxidutsläppen och effektivt omvandla el till ljus är LED lampor också bättre för miljön. 

Samtidigt ger LED industribelysning en bättre arbetsmiljö eftersom den optimerar ljuset och därmed arbetsförhållandena. Om du behöver industriell belysning är en LED industriarmatur ett bra val. Alternativt kan du välja en industriell taklampa eller en industriell vägglampa m.m.

Håll dina lokaler säkra med industriarmaturer

Rätt belysning i din verkstad, lada eller lager är inte bara avgörande för arbetsförhållandena. Industribelysning är också viktig för att skydda och säkra dina lokaler på bästa möjliga sätt.

Med en industriarmatur kan du lysa upp rummet både när du är där och när du inte är där. Det kan ha en förebyggande effekt på inkräktare och inbrottstjuvar som vill bryta sig in i ditt företag eller din fastighet.

Om du vill ha stark belysning som ger optimal säkerhet rekommenderar vi att du till exempel väljer industriella LED armaturer. 

Dessutom kan du med fördel placera en LED armatur utomhus för att öka säkerheten. En industriell utomhusbelysning gör det också lättare att orientera sig och navigera i mörkret när du befinner dig utanför byggnaden eller rummet.

Om du inte är intresserad av den här typen av belysning kan du i stället ta en titt på en annan typ av industritaklampa, t.ex. en High Bay industrilampa eller en industribordslampa.

Tänk på IP-klassificeringen när du köper en industrilampa

Med tanke på det oförutsägbara skandinaviska vädret måste du vara säker på att dina industrilampor för utomhusbruk är gjorda för att tåla olika element. 

Men om du inte är bekant med IP-klassificeringen kan du vara osäker på vad du skall leta efter. I grund och botten säger IP-klassificeringen hur väl skyddad din industrilampa är mot fukt, vatten och andra främmande föremål som t.ex. smuts.

När du köper en industrilampa för ditt garage, verkstad, lager eller andra utrymmen bör du välja en lampa med minst IPX4-klassning. Detta skyddar lampan mot kraftiga vattenstänk, damm och liknande. 

Det är dock ännu bättre om du investerar i t.ex. en industriarmatur eller en annan industrilampa med IP65-klassning. En industrilampa med den här klassificeringen är extremt hållbar och robust, så den kan användas i ditt lager eller din verkstad utan problem.

Vi rekommenderar minst IPX4 eller högre om du letar efter industriell belysning för utomhusbruk. På så sätt kan du vara säker på att dina industrilampor klarar av att ta stryk. Du kan se IP-klassningen för våra olika industrilampor i produktbeskrivningarna.

Hitta bästa industrilampor på marknaden på PlusLED - Vi ger dig en översikt

Här hittar du några av de bästa industrilamporna på marknaden. I den här listan hittar du olika typer av industrilampor som kan användas för olika ändamål beroende på vad du behöver.

Om du har hittat en eller flera specifika industrilampor som faller dig i smaken, men som inte är helt rätt i fråga om färg, storlek eller liknande, bör du ta en titt på vår kategori med industrilampor. Här hittar du ett stort urval av allt som vi erbjuder här på vår hemsida när det gäller industribelysning.

Om du fortfarande inte hittar det du söker är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi ger dig gärna råd och vägledning för att göra din köpprocess ännu enklare.