Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

LED ficklampa

Nu när nästan alla smartphones är utrustade med ljus, betraktar många i dag ficklampan som en leksak eller ett föråldrat redskap. Det är dock inte helt berättigat att sätta LED ficklampor i det båset.

Din smartphone använder du garanterat för att ringa, skicka SMS och läsa dina mail. Om du använder den även till ljus, är ditt batteri snart urladdat. En ficklampa skall bara koncentrera sig på att lysa, vilket gör att den har betydligt längre batteritid. Dessutom ger en kraftig ficklampa dig mycket bättre ljus, eftersom den kan lysa mycket längre. 

Om du har behov av en praktisk och välfungerande ficklampa, då hittar du ett bra urval i vår kategori med billiga LED ficklampor. Gå på upptäcktsfärd för att hitta bäst LED ficklampor för just dina behov

Populära i LED ficklampa

Vad skall du använda din LED lykta till?

Innan du kommer i gång med att hitta en ficklampa bland våra LED ficklampor, bör du överväga vad du skall använda en LED ficklampa till. Om du exempelvis vill ha dina händer fria när du skall ha ljus, bör du ta en titt i vår kategori med pannlampor.

Det är skillnad på vilka LED ficklampor du skall titta närmare på, allt beroende på vad den skall användas till:

- Skall du ha en ficklampa i bilen?

- Har du behov av en liten ficklampa med powerbank till festivaltältet?

- Vill du ha en mini ficklampa till handväskan eller innerfickan?

- Är det nödvändigt för dig att ha en superstark ficklampa för att kunna utföra ditt arbete?

- Åker du på fisketurer och har du behov av en vattentät och stark LED ficklampa?

- Vill du ha en mycket stark ficklampa för utomhusaktiviteter med SOS-ljus?

- Går du promenader med hunden på mörka landvägar, och har behov av starka ficklampor?

En ficklampa är inte bara en ficklampa. Varje modell har sina egna fördelar och funktioner, som du kan få glädje av just det ändamål som du skall använda den till. Oavsett vad du skall använda din ficklampa till, är det viktigt att den uppfyller de krav du har på den. Ta därför en titt bland våra produktbeskrivningar för att se om det finns rätt ficklampa för dig. 

Så hittar du världens bästa ficklampa för dig

I Sverige är det mycket mörkt under stora delar av året, vilket gör att det är praktisk att ha starka LED ficklampor placerade på olika ställen. Det kan både vara i bilen, i handväskan eller i bostaden. Härmed har du nämligen alltid tillgång till ljus i nödsituationer.

Oavsett om du skall använda en LED ficklampa till handskrummet, eller om du skall använda den dagligen under vinterhalvåret för att hämta ved till öppna spisen, bör den vara i god kvalitet. Hos oss på PlusLED har vi endast LED ficklampor i hög kvalitet. Du kan därför handla tryggt hos oss. Vi har LED ficklampor i flera olika storlekar med många specifika funktioner. Du kan därför hitta bäst ficklampa för dig på PlusLED ut ifrån:

- Dina behov

- Önskad storlek

- Optimal ljusmängd (Lumen)

- Vilken ljustemperatur (Kelvin) du har behov av

Har du behov av att veta mer om våra billiga ficklampor?

Om du har behov av hjälp, eller om du vill veta mer om våra billiga ficklampor i hög kvalitet, är du alltid välkommen att kontakta oss.