Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Bänkbelysning (LED T5)

Skugglös bänkbelysning til kök

Har du behov av ljus under dins köksskåp? På PlusLED har vi ett bra urval av bänkbelysning i flera varianter. Du kan därför garanterat hitta en LED armatur som passar just dina behov. 

Med denna typ av bänkbelysning är du garanterad en bra lösning som inte tar särskilt mycket plats. Samtidigt får du en optimal bänkbelysning, som både är lätt att montera och hantera. Ta en titt på vårt urval här nedan och hitta rätt LED ljusarmatur.

Få perfekt bänkbelysning med en LED armatur

Bra bänkbelysning under köksskåpen säkerställer att du får en upplyst arbetsmiljö i köket. Det gör det inte bara lättare att se vad du gör under matlagningen, utan ser också till en säker hantering av varma grytor och pannor samt vassa knivar.

Med en bänkbelysning från PlusLED får du LED belysning i form av bänkbelysning, på ett enkelt och snabbt sätt under dina köksskåp. Om du köper LED ljusarmatur eller LED lampor till köket här på sidan, kommer allt att medfölja i förpackningen, vilket gör att du omgående kan komma i gång med att använda din köksarmatur.

Kraftig och bra LED bänkbelysning med LED armaturer

Vid valet av LED ljus under köksskåp och belysning i köket skall du gå efter en LED bänkbelysnings armatur med ett starkt och fokuserat ljus samt hög färgåtergivning. 

Vi saluför LED bänkbelysning med en färgåtergivning på Ra>80. Det innebär att du är garanterad massor av köksljus, om du vill ha ljus under överskåpen i köket.

När det gäller ljus över köksbordet och LED bänkbelysning, kan du likaledes välja om du vill koppla ihop flera armaturer i änden av varandra. På så sätt kan du uppnå önskad längd utan mellanrum, eftersom det är enkelt och lätt att anpassa dem.Populär i Bänkbelysning (LED T5)

Stilren och elegant LED bänkbelysning

Med köksbelysning under överskåp, så som LED bänkbelysning, uppnår du en elegant och stilren belysning i köket. Den stilrena LED köksbelysningen under dina köksskåp levereras av ett enkelt och smalt LED ljusrör, som kan fås i flera olika längder.

Våra bänkbelysning fås i längderna om:

- 30 centimeter

- 60 centimeter

- 90 centimeter

- 120 centimeter

Tack vare armaturernas unika design kan de kopplas ihop direkt eller med hjälp av medföljande kabel. Monteringen är dessutom enkel och snabb, då bänkbelysnings armaturerna är försedda med praktiska klick-beslag.

Utöver att placera en LED bänkbelysning under köksskåp lämpar de sig också som bänkbelysning i tvättstugan, verkstaden eller på badrummet.

Få ljus under köksskåp med praktiska och enkla kökslampor

Att välja rätt lampor till köket kan vara svårt. Om du har behov av belysning över köksbordet, är det viktigt att du investerar i kökslampor som kan placeras på dina köksskåp. 

Det kan exempelvis vara en LED belysningsskena eller ett LED ljusrör, som kommer att belysa dina arbetsområden på absolut bästa sätt. 

Våra bänkbelysning armaturer är dessutom försedda med en tänd/släck-knapp på sidan. Det säkerställer att du kan släcka ljuset på själva armaturen, när du inte längre har behov av det. Vid köp av en bänkbelysning armatur medföljer en anslutningskabel samt en stickkontakt.

Välj LED bänkbelysning armatur före gammaldags ljusrör

Om du inte tycker om gamla ljusrör, eller har halogenstiftspotlights i ditt hem, då är en LED armatur ett bra alternativ. 

Den här typen av bänkbelysning ger inte bara bra ljus utan en skuggeffekt. De håller också längre tid och använder inte i närheten så mycket ström som gammaldags ljusrör.