Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Shelly Plus 1PM

Produktnummer: 92004
Shelly Plus 1PM är ett intelligent Wi-Fi-styrt smart relä med strömmätning. Med Shelly Plus 1PM kan du enkelt kontrollera och mäta strömförbrukningen för ett brett utbud av hushållsapparater och kontorsutrustning. Den har en maximal belastning på 16A och kan styras via Wi-Fi och Bluetooth. Shelly Plus 1PM är designad för enkel installation och passar i de flesta vanliga elboxar och strömbrytare. Den erbjuder exakt effektmätning, smarta scheman och scener och kan integreras med röstassistenter som Alexa och Google Home. Shelly Plus 1PM är en pålitlig och säker lösning för ditt smarta hem.

298 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Shelly Plus 1PM"

Shelly Plus 1PM - Wi-Fi-styrt smart relä med strömmätning

Shelly Plus 1PM är ett intelligent relä som låter dig kontrollera och mäta strömförbrukningen för ett brett utbud av hushållsapparater och kontorsutrustning, såsom belysning, säkerhetssystem, värme- och luftkonditioneringssystem, var som helst. Med Shelly Plus 1PM kan du enkelt automatisera och kontrollera dina elektriska apparater och få exakt strömmätning för att spara pengar på elräkningen.

Wi-Fi-kontrollerad och enkel installation

Shelly Plus 1PM kan anslutas till ditt Wi-Fi-nätverk utan behov av en hubb, vilket gör installationen snabb och enkel. Den är designad för att passa in i de flesta vanliga elboxar och strömbrytare och du kan installera den på mindre än 10 minuter.

Exakt strömmätning och intelligent styrning

Med Shelly Plus 1PM får du exakt mätning av strömförbrukningen för dina elektriska apparater. Du kan övervaka och analysera strömförbrukningen och få gratis datalagring för analys. Shelly Plus 1PM kan också användas för att automatisera dina apparater baserat på anpassade scheman, soluppgång/solnedgång eller olika händelser. Du kan skapa smarta scener genom att kombinera Shelly Plus 1PM med dina andra Shelly-enheter och uppnå full kontroll och anpassning av ditt hemnätverk.

Enkel fjärrkontroll och full kompatibilitet

Shelly Plus 1PM kan styras enkelt och bekvämt via Shelly-appen, olika protokoll och plattformar samt röstassistenter som Alexa och Google Home. Detta låter dig styra dina apparater med hjälp av röstkommandon och integrera Shelly-enheter i ditt smarta hem-ekosystem.

Hög kvalitet och säkerhet

Shelly Plus 1PM är designad med fokus på kvalitet och säkerhet. Den har förbättrad säkerhet med MQTT- och WSS-stöd, TLS och stöd för anpassade certifikat. Den har också inbyggt överbelastningsskydd och temperaturskydd för att säkerställa pålitlig prestanda.

Specifikationer:

  • Strömförsörjning: AC 110-230V ±10%, 50/60Hz eller DC 24-30V
  • Max belastning: 16A
  • Kanaler: 1
  • Wi-Fi-protokoll: 802.11 b/g/n
  • Bluetooth: Ja
  • Mått: 42 x 38 x 17 mm

Med Shelly Plus 1PM får du inte bara intelligenta styrfunktioner och exakt strömmätning, utan också en pålitlig och säker lösning för ditt smarta hem. Spara pengar, få full kontroll och öka komforten i ditt hem med Shelly Plus 1PM.

Mer information "Shelly Plus 1PM"
Färg: Röd
Trådlös teknologi: Bluetooth, Wifi
EAN 3800235265017
Info 1 Max 16A
Dimensionera 42 x 38 x 17 mm
Längd (mm) 17
Bredd (mm) 42
Höjd (mm) 38
EAN 3800235265017

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ