Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Shelly Plus Add-On

Produktnummer: 92007
Shelly Plus Add-On är ett kraftfullt tillägg till Shelly Plus-enheter som utökar funktionaliteten och skapar avancerade automationslösningar. Anslut upp till fem DS18B20 temperatursensorer eller en DHT22 sensor för att övervaka temperatur och luftfuktighet. Kompatibel med Arduino-sensorer och kan användas för intelligent ljusstyrning, effektiv bevattningskontroll och skräddarsydd automation. Anpassa dina automationslösningar efter behov. Shelly Plus-tillägget är pålitligt och mångsidigt och skapar intelligenta automationslösningar för ditt hem.

202 kr 

Omedelbart tillgänglig, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Shelly Plus Add-On"

Shelly Plus Add-On: Intelligent tillägg för Shelly Plus-enheter

Shelly Plus Add-On är ett kraftfullt tillägg för Shelly Plus-enheter som låter dig utöka funktionaliteten och skapa avancerade automationslösningar. Med fem olika underrubriker kommer vi att utforska de många möjligheter som denna innovativa produkt erbjuder:

Utöka sensorfunktionaliteten

Med Shelly Plus Add-On kan du ansluta upp till fem DS18B20 temperatursensorer eller en DHT22 sensor. Detta öppnar upp för ett brett utbud av möjligheter, eftersom du nu kan övervaka både temperatur och luftfuktighet i olika miljöer.

Kompatibilitet med arduino-sensorer

Shelly Plus Add-On är mycket kompatibel med de flesta Arduino-sensorer. Du kan använda både digitala och analoga ingångar för att mäta olika parametrar och skapa komplexa automationslösningar baserade på sensordata.

Intelligent ljusstyrning

Genom att ansluta en PIR-sensor kan Shelly Plus Add-On styra belysningen i rum som du bara använder ibland. När du kommer in i rummet tänds ljuset automatiskt och släcks igen när du inte längre behöver det.

Effektiv bevattningskontroll

Genom att lägga till en jordfuktighetssensor kan Shelly Plus Add-On optimera ditt bevattningssystem. Det säkerställer att vattning endast aktiveras när det behövs och undviker vattning på regniga dagar. Du kan njuta av en vacker trädgård samtidigt som du sparar tid och vattenresurser.

Skräddarsydd automation

Shelly Plus-tillägget låter dig anpassa dina automationslösningar efter dina behov. Du kan koppla in olika sensorer, som t.ex en vindsensor eller en vätskenivåsensor, och skapa avancerade scenarier som effektivt styr din hemmiljö.

Shelly Plus Add-On är ett pålitligt och mångsidigt tillägg för Shelly Plus-enheter. Med sin avancerade funktionalitet och breda kompatibilitet kan du skapa intelligenta och skräddarsydda automationslösningar för ditt hem.

Mer information "Shelly Plus Add-On"
Färg: Svart
Trådlös teknologi: Bluetooth, Wifi
EAN 3800235266427
Dimensionera 37 mm x 42 mm x 15 mm
Material Plast

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPT OCKSÅ