Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Uppladdningsbara Batterier

Kanske de bästa uppladdningsbara AA, AAA och 9V batterierna?

Hög kapacitet, bra pris och upp till 1000 laddningar. Återuppladdning bidrar till en betydligt större miljövänlighet jämfört med alkaliska engångsbatterier. Tecxus tillverkar några av de mest kraftfulla uppladdningsbara batterierna på marknaden. Fullt laddade vid leverans och redo att användas som vanliga alkaliska batterier. När de är fulladdade räcker Vartas uppladdningsbara batterier upp till 75 % av sin effekt efter 12 månaders lagring. Titta nedan och hitta de som passar dig bäst. Finns i flera olika storlekar och kapaciteter.


Populär i Uppladdningsbara Batterier

Det miljövänliga valet när det gäller uppladdningsbara batterier

Uppladdningsbara batterier från de tyska tillverkarna Varta och Tecxus, som finns i vårt sortiment här på PlusLED, kan laddas upp till 1000 gånger. Jämfört med alkaliska engångsbatterier är detta i de flesta fall en betydligt bättre lösning för miljön. Du slipper slänga en massa batterier för att de bara fungerade en gång. Detta minskar trycket på återvinningscentralerna att hantera och skaffa bort engångsbatterier på rätt sätt. 

Genom att använda den här typen av batterier kan du dessutom undvika att ha en massa använda batterier som ligger i lådorna hemma eftersom de bara fungerade en gång och du inte har gjort dig av med dem på rätt sätt för återvinning. Våra uppladdningsbara batterier sätter du bara in i laddaren när de inte längre fungerar som de skall. Några ögonblick senare är de redo och tillbaka som ett par nya batterier. Det är super praktiskt och enkelt! 

Med en batteriladdare kan du använda ett uppladdningsbart batteri om och om igen

Glöm inte att köpa en batteriladdare till dina nya uppladdningsbara batterier. Du hittar dem i kategorin Övrigt. Här hittar du olika produkter som kompletterar batterier. Du kan till exempel köpa en batteritestare. Då kan du hålla ett öga på spänningen och batteriernas återstående energiförbrukning. Den här batteritestaren fungerar oavsett om du använder uppladdningsbara eller alkaliska engångsbatterier. Det är mycket praktiskt, och du slipper slänga batterier som kanske fortfarande fungerar som de skall.