Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

24V Neon LED Strip för kreativa ljusinstallationer

24V Neon LED Strips är idealiska för att skapa unika och stämningsfulla ljusinstallationer i både privata hem och kommersiella miljöer. Dessa LED-strips erbjuder flexibilitet och hållbarhet, vilket gör dem perfekta för att forma och anpassa till vilken yta eller design som helst. Med 24V strömförsörjning får du en stabil och kraftfull belysning som kan förbättra vilken atmosfär som helst.

Hållbarhet med IP65 klassificering

En av de framstående egenskaperna hos 24V Neon LED Strips är deras IP65-klassificering. Detta innebär att de är skyddade mot damm och vattenstänk, vilket gör dem lämpliga för både inomhus- och utomhusbruk. Du kan tryggt installera dessa LED-strips på terrasser, i badrum eller andra områden där de kan utsättas för fukt eller damm, utan att oroa dig för hållbarheten.

Flexibla lösningar med färgval

Med ett brett utbud av färger att välja mellan erbjuder 24V Neon LED Strips enastående flexibilitet för att skapa den önskade stämningen. Oavsett om du behöver varma, mysiga toner till vardagsrummet eller klara, levande färger till en kommersiell display, kan du hitta den perfekta lösningen. Färgvalet gör det enkelt att anpassa belysningen till varje tillfälle eller dekoration.

Klipbar Neon LED Strip för anpassning

En annan viktig funktion hos 24V Neon LED Strips är deras klipbarhet. Detta ger dig möjlighet att anpassa längden på strippen exakt efter dina behov. Du kan enkelt skära LED-strippen till önskad storlek utan att skada dess funktionalitet. Detta gör dem idealiska för skräddarsydda ljusprojekt där precision och flexibilitet är avgörande.

Populära i 24V Neon LED strip