Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Sladd strömbrytare

Hitta här en sladdströmbrytare

Har du en eller flera lampor i ditt hem där sladden har gått sönder? Eller behöver själva sladden bytas ut för att den ser gammal och sliten ut? Oavsett vilket, det kan vara så att du någon gång har behov av en ny sladd till dina lampor i hemmet.

I sådana fall kan det vara en fördel att välja en sladd med strömbrytare. Hos oss på PlusLED kan du hitta en ny sladd med strömbrytare som matchar dina behov. Det är nämligen viktigt att dina lampor i hemmet är försedda med bästa möjliga sladdar. 

Välj en lampsladd med strömbrytare för enkel och snabb tändning och släckning

Om det är nödvändigt att byta ut sladden på exempelvis din vägglampa, din bordslampa eller din golvlampa, skall du högst sannolikt skaffa en lampsladd.

Det finns olika typer av lampsladdar på marknaden, där du i synnerhet bör ta en närmare titt på en lampsladd med strömbrytare. 

Med en strömbrytare på sladden kan du enkelt och snabbt tända och släcka dina lampor utan några som helst problem. En strömbrytare på sladden ser nämligen till att du bara skall trycka på knappen när du antingen skall tända eller släcka den aktuella lampan.


Populära i Sladd strömbrytare

Hitta en strömbrytare på sladd i olika färger

Om din gamla strömbrytare på sladd har gått sönder, skall du välja en ny. Här behöver du inte bara köpa den första och bästa du hittar, de finns faktisk i flera olika färger. Hos oss på PlusLED hittar du till exempel både en svart och en vit strömbrytare till sladd.

I och med att du kan välja mellan flera färger, kan du investera i den strömbrytare som passar bäst till den aktuella lampan samt färgtemat i ditt hem. Om lampan är svart, blir det helt klart snyggast med en svart sladd samt strömbrytare.

Har du behov av en förlängningssladd med strömbrytare, finns detta också tillgängligt på marknaden i dag. Detta är i synnerhet optimalt om du vill ha en sladd med flera stickkontakter, eftersom du härmed kan släcka alla apparater på en och samma gång.

Köp din nya strömbrytare till sladd i hög kvalitet till ett bra pris här på PlusLED

Är du ute efter en ny strömbrytare till sladd, hittar du flera av dessa till bra priser hos oss på PlusLED. Även om våra sladdar med strömbrytare är billiga, innebär det inte att de inte är av god kvalitet. Alla våra strömbrytare till sladd är nämligen i högsta kvalitet, vilket gör att du kan ha dem i många år framöver.

Det är inte alltid lätt att säga när din lampsladd med strömbrytare skall bytas ut. Här är det en fördel att du enkelt och snabbt kan välja den sladd med strömbrytare som passar bäst just dina behov och få den skickad direkt till din brevlåda.

Om du är i tvivel när det gäller sladdar med strömbrytare i vårt sortiment, är du alltid välkommen att kontakta oss för vägledning och rådgivning.