Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

SPOTLIGHTS

Spotlights är allsidiga och kan användas på många olika ställen i ditt hem, både på väggar samt i taken. 

Med en LED takspotlight får du en optimal grundbelysning, som ger bra belysning i ett rum. De kan bland annat lysa upp en mörk hall, där det inte finns något naturligt ljus eller ge dig perfekt arbetsljus i köket, exempelvis över köksbänken.

En spotlight kan likaledes placeras utomhus, om du har behov av ljus i din verkstad eller vid din huvuddörr så länge det är en utomhusspotlight eller utomhus LED spotlight, lämpad för ändamålet. Det gäller likaledes om du vill ha en spotlight till badrummet.

Ta en titt på vårt stora urval av spotlights och hitta rätt ljuskälla för dina behov eller få inspiration till det ljus du saknar i din bostad.

Sätt fokus på bra LED belysning 

Oavsett var du placerar en spotlight, kommer du att få en eminent grundbelysning. Rummet kommer nämligen att lysas upp även om det är helt mörkt, vilket gör att den här typen av belysning lämpar sig utmärkt på de ställen, där du har behov av mycket eller funktionellt LED takbelysning. Därför är spotlight i synnerhet populära i ingångar samt i köken.

Om du väljer exempelvis spotlights eller LED spotlights till ett rum, där du har behov av ljus på ett specifikt ställe, är det en fördel att titta efter spotlights med ett vridbart lamphuvud. Detta ger dig möjlighet att justera spotlighten, så att du får ljus just där du har behov av det.

Spotlights kan likaledes tillföras i andra rum i bostaden, såsom i ett sovrum eller ett barnrum. Här kan du få spotlights till tak, som lyser upp hela rummet eller placera spotlights på väggen. Det kan bland annat vara vid garderoben, vilket gör det lättare att hitta kläder i skåpet när det är mörkt.

Om du tycker om spotlights som både är praktiska, och skapar mysig atmosfär och stämning i hemmet, bör du överväga om du vill ha en spotlight som är dimbar. Det kan vara skönt i vardagsrummet när du sitter i soffan och tittar på TV på kvällen.

Populära i SPOTLIGHTS

Spotlightljus och spotlightlampor till alla behov

Grundbelysningen i ditt hem är inte bara viktigt för de olika rummen, utan även för dig och din familjs välbefinnande, eftersom bra belysning är viktig i vardagen. Hos oss på PlusLED hittar du spotlights i många olika former, färger och varianter, vilket gör att du garanterat kan välja just den spotlight som perfekt matchar dina behov.

För att göra det enklare för dig, har vi delat upp våra olika spotlights i kategorier, så att du kan välja din nya spotlightlampa i lugn och ro:

LED spotlights och Infälld Spotlight LED (Gu10 spotlights)

Markspotlights

Köks- och möbelspotlights

Ljusskenor

Takspotlights

Minispotlights

På det sätt kan du klicka dig vidare till den kategori som innehåller den typ av spotlights, som du vill tillföra i ditt hem. Det kan vara köksspotlights till ditt kök, en LED Infälld Spotlight till badrummet eller en belysningsskena i vardagsrummet.

Vi älskar spotlightljuset, eftersom det inte bara avger en stämningsfull och funktionell belysning, utan är också snygga att titta på. I vårt sortiment kan du hitta spotlights till både tack och vägg i många olika designs, och som passar in i alla hem samt alla inredningstyper.

Tillför LED spotlights i ditt hem och spara pengar på elräkningen

Om du vill ha LED belysning i form av en LED spotlight, hittar du även det i vårt stora urval. Med en LED lampa sparar du upp till 80 till 90 % i ström jämfört med en halogen spotlight. 

Därutöver är det en stor fördel att LED ljus lyser omgående, eftersom de inte behöver värma upp som traditionella sparlampor skall. 

Tack vare LED spotlights långa livslängd behöver du inte heller använda tid på att byta lampor hela tiden. Det finns därför många gode skäl till att byta ut dina gamla spotlightslampor med LED ljus i din bostad.

Du kan använda en LED spotlight både inomhus och en LED spotlight utomhus – beroende på var du har behov av fokuserat och funktionellt ljus. Skall spotlighten placeras utanför, rekommenderar vi att du väljer en rostfri utomhusspotlight. 

Så väljer du rätt LED spotlight

I och med att spotlights är allsidiga och kan justeras efter dina önskemål, har du oändliga möjligheter när det gäller belysningen i ditt hem. Alla dessa möjligheter kan göra det svårt för dig att navigera runt i det stora urvalet, i alla fall när du skall välja rätt spotlight.

Till att börja med, du bör överväga vad du vill använda dina nya spotlights till. Vilka spotlights du skall välja, beror bland annat på om du vill lysa upp något bestämt i ditt hem, eller, om du saknar spotlights i tak för att därmed få helt perfekt grundbelysning. Du skall dessutom komma ihåg att tänka på om det skall vara takspotlights eller väggspotlights.

Att hitta rätt belysning kan verka svårt, eftersom en lampa inte bara är en lampa som skall pryda ett hem. Den medverkar till att ge dig ljus för att kunna göra det du skall, medan den likaledes skapar den stämning du vill ha. 

Dock skall du naturligtvis komma ihåg, att spotlighten skall harmoniera med resten av ditt hem samt din inredning. Därför bör du alltid ta en titt på rummet för att se, vad som skulle passa in i förhållande till färg, storlek m.m. På det sättet kan du försäkra dig om att du får spotlights som du kommer att älska i många år framöver.

Inomhus och utomhus spotlights till spotpriser

Hos oss på PlusLED hittar du uteslutande spotlights i hög kvalitet samt till spotpriser. Det innebär med andra ord, att du kan hitta billiga spotlights samt billiga LED spotlights i modern och tidlös design till konkurrenskraftiga priser. 

Vi garanterar att det i vårt urval finns något för var och en smakinriktning samt att hållbarheten är i toppklass. När du köper en billig spotlight hos oss, kan du vara säker på att du investerar i kvalitet.

Om du har behov av hjälp eller inspiration till vad du skall välja till ditt hem, är du alltid välkommen att kontakta oss och fråga om råd. Vi har många års erfarenhet av spotlights och kan råda dig på bästa sätt, så att dina behov kan täckas.


Mini spot även känd som stjärnhimmel LED

Mini spot LED kan användas på flera sätt i hemmet. Den kan användas i barnrummet för att skapa en trygg och lugn atmosfär för barn med ett lugnande ljus. Den kan placeras i sovrummet eller i vardagsrummet för att skapa en extraordinär och hisnande atmosfär. Det kan skapa en romantisk atmosfär hemma i vardagsrummet som stod på en kulle under himlen en stjärnklar natt.

Vår LED stjärnhimmel spotlights använder en annan typ av LED lampor än vad de traditionella stjärnlampor gör, vilket gör att den har en låg energiförbrukning jämfört med de traditionella.