Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

GU10 LED Lampor

GU10 LED lampor har snabbt blivit populära i och med att de finns i många Infälld Spotlight, Pollare, Taklampor m.m. GU10 är en beteckning för den sockel som LED lampan har. Denna sockel är den samma, som det är på 230V halogenlampor. 

Med en GU10 LED lampa får du dock en mer energieffektiv lampa jämfört med en 230V halogenlampa. Liksom den inte heller utvecklar lika mycket värme. 

I vårt sortiment hittar du ett brett urval av bästa GU10 LED lampor. Du kan välja mellan olika ljusstyrkor och färgtoner, liksom du kan få både en dimbar och icke-dimbar GU10 LED.

Populära i GU10 LED Lampor

GU10 LED lampor ger ett bra ljus

Det har skett en stor utveckling när det gäller LED lampor. Där de i början gav ett kallt ljus utan en korrekt färgåtergivning, förhåller det sig helt annorlunda i dag. Exempelvis ger en GU10 LED lampa ett bra ljus i och med att man har fokuserat på att utveckla el lampor, så att de har optimal ljusfärg och färgåtergivning

Du kan därför med ro i sinnet byta ut alla dina traditionella ljuskällor med LED lampor utan att behöva kompromissa med ljusets kvalitet. 

Som en extra fördel får du samtidigt möjligheten att spara på elräkningen, eftersom en LED lampa är otrolig energieffektiv. Om du byter från halogenlampor till LED lampor, kan du förvänta en besparing på 80 till 90 % av din strömförbrukning.

En GU10 sockel är lätt att känna igen

En GU10 fattning är lätt att känna igen, eftersom den påminner om den som är på en 230V halogenlampa. Den används i många 230V spotlights och GU10 spotlights, där ljuskällan är synlig, och kan därför ses. 

GU10 LED spotlights lampor känner man igen på grund av de två kraftiga tappar monterade på sockeln. Dessa tappar sätts in, varefter de vrids, så lampan sitter fast.  

Dimbar LED lampa eller ej?

Eftersom det finns både dimbara LED lampor och icke-dimbara LED lampor, skall du vara uppmärksam på detta när du letar efter en GU10 LED lampa. Har du behov av en dimbar lampa, och köper en som inte är dimbar, skapar det problem i förhållande till den ljusdimmer som den skall fungera ihop med. 

Du kan alltid se om våra LED lampor är dimbara under respektive produktinformation. Du kan också använda dig av våra sökkriterier, så att du snabbare får en överblick över vilka GU10 lampor som är dimbara.

Hitta billigaste LED lampor på PlusLED

Hos oss på PlusLED hittar du många bra och billiga GU10 LED lampor. Anskaffning av en LED spotlight är vanligtvis en smula dyrare jämfört med andra lampor, men det blir billigare på längre sikt. 

GU 10 LED spotlights har nämligen längre livslängd än andra typer av lampor. Livslängden ligger gärna kring 15.000 timmar och uppåt. Det betyder att du inte behöver byta dem så ofta.