Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

LED Ljusslinga

Skapa en magisk atmosfär med LED ljusslingor

En LED ljusslinga är inget mindre än fantastisk dekorationsbelysning som kan användas för många ändamål. I vårt sortiment av LED ljusslingor hittar du både inomhus- och utomhusjulbelysning samt ljusslingor som du kan använda året runt.

Med inomhus- eller utomhusljusslingor kan du på ett enkelt och bekvämt sätt skapa en riktigt mysig atmosfär. När du köper en LED ljusslinga behöver du dessutom inte oroa dig för att elräkningen ska öka, eftersom de är mycket energieffektiva.

Vi har noggrant valt ut vårt sortiment baserat på vad våra kunder gillar och efterfrågar. Kolla in våra erbjudanden på ljusslingor för att hitta en av våra populära LED ljusslingor som passar för det du behöver den till.

En utomhus LED ljusslinga ger dig julbelysning i ögonen

Både inomhus- och utomhusljusslingor är otroligt dekorativa under den mörka årstiden. Med en sådan belysning kan du snabbt skapa en underbar stämning i din trädgård, vilket ger dig julbelysning i ögonen.

Du kan göra utomhusområden mer välkomnande genom att placera LED ljusslingor utomhus. En julgranljusslinga är nämligen inte bara reserverad för julgranen. Här kan du till exempel också använda en ljusslinga utomhus:

 • I träd
 • På buskar
 • Längs husets stuprör
 • I krukor
 • På trädgårdsstaketet
 • På balkongen
 • På terrassen

Det är de små detaljerna som räknas när en härlig atmosfär ska skapas. Även om en ljusslinga vid första anblicken verkar vara en liten och obetydlig dekoration, kan den leda till något helt unikt. Det gäller bara att se möjligheterna som finns i utomhus julbelysning.

Populära i LED Ljusslinga

Var kreativ med ljusslingor inomhus

Du kan vara kreativ med till exempel en klusterljusslinga eller julbelysning inomhus. Det gäller bara att hitta det helt rätta designen och placera en eller flera ljusslingor på olika platser i ditt hem. Det finns massor av möjligheter att skapa mys med en ljusslinga inomhus.

Du kan till exempel imponera med en julgranljusslinga inomhus här:

 • I fönsterkarmen
 • Som bordsdekoration för ett bröllop, en födelsedag eller en jullunch
 • På växter
 • I en glasvas eller en glasflaska
 • I lyktor

LED belysning för vardag och festliga tillfällen

En dekorativ och stämningsfull belysning är kanske inte det som tar mest plats, men det är ofta det som är pricken över i:et. Det gäller oavsett om du behöver en trevlig belysning i vardagen eller för en festlig tillställning.

Du har, som tidigare nämnt, massor av dekorationsmöjligheter med en inomhus- eller utomhusljusslinga som kommer att glädja dig och andra i vardagen. När det gäller festliga tillfällen kan du ge stämningen en extra touch med en party ljusslinga eller en LED klusterljusslinga med 400 LED-lampor.

Investera du i en klusterljusslinga som kan justeras får du en vågig, blinkande eller glittrande belysning beroende på vad du väljer. Det kan sätta fart på stämningen vid en födelsedag, ett bröllop eller liknande.

Party ljusslingor är det perfekta valet för trädgårdsfester, sommarfester eller grillfester. Med färgglada lampor hängande på terrassen eller i trädgården kommer det säkert att bli en festlig tid med vänner och familj.

Om det är något du vill fråga oss om, kontakta oss gärna. Vi hjälper dig gärna med ditt köp av en LED ljusslinga.