Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Bluetooth Smart Hem

Bluetooth Smart Hem

Om du någonsin har övervägt att göra om ditt hem till ett smart hem, har du med största sannolikhet kommit fram till att det kan vara ganska dyrt eller en aning tekniskt skrämmande. Detta är dock inte längre fallet tack vare gammal teknik som har lärt sig några nya tricks.

Här talar vi självklart om Bluetooth, som är samma trådlösa teknik som du använder dig av för att förbinda din telefon med dina hörlurar eller andra handfria enheter. Eftersom dessa smart hem produkter baseras på en utbredd teknik, är de mycket lättare att konfigurera och använda än många andra.

På PlusLED saluför vi Bluetooth smart home produkter till mycket bra priser. Hos oss hittar du allt från Bluetooth gateways till Bluetooth dimmers och mycket annat. Vid eventuella frågor inom denna kategori - Bluetooth smart home - är du alltid välkommen att kontakta oss.

Styr din Bluetooth belysning och andra enheter i hemmet med en gateway

Bluetooth är integrerat i hundratals smarta enheter och har många fördelar, eftersom det har mycket lågt strömförbruk. Det innebär att batteridrivna Bluetooth-enheter håller under längre tid innan batterierna skall bytas eller laddas om. 

Bluetooth skapar inte ett mesh-nätverk som exempelvis Zigbee, men Bluetooth är fortfarande en tillräckligt bra möjlighet för många användare. Du kan använda Bluetooth smart home-enheter på många sätt i ditt smarta hem. Det handlar bara om att välja produkter som känns rätt för dig.

För att få ut det mesta ur ditt Bluetooth smart home, rekommenderas att du först och främst investerar i en Bluetooth gateway. 

Med denna gateway är det nämligen möjligt att styra dina olika Bluetooth produkter oavsett var du befinner dig. Du skall bara se till att din gateway har tillgång till internetanslutning. Det kan vara allt från ditt Bluetoothljus till din Bluetoothdimmer.

Populär i Bluetooth Smart Hem

Gör belysningen i ditt hem smart med en Bluetooth ljusdimmer

Om du vill göra din Bluetoothbelysning i din bostad ännu mer intelligent, är det värt att överväga att anskaffa en LED Bluetoothdimmer. Med en smart trådlös ljusdimmer kan du nämligen hur enkelt som helst tända, släcka och dämpa dina ljuskällor och lampor.

Det kan göras antingen med hjälp av en strömbrytare eller appstyrning, eftersom det är en fjärrstyrd ljusdimmer. En trådlös ljusdimmer kan snabbt anslutas via Bluetooth på din smartphone eller din surfplatta. 

Dessutom får du en uppsjö av möjligheter med en fjärrstyrd ljusdimmer, eftersom du kan tillrättalägga styrningen av ditt ljus i hemmet beroende på dina önskemål och behov. Och dessutom hittar du i vårt sortiment ljusdimmers med både 1 utgång och 2 utgångar.

Vi hjälper dig med att välja Bluetooth smart home produkter samt en Bluetoothrelä

Om du först nu har gett dig in på i att investera i Bluetooth smart home-produkter till din bostad, kan det verka en aning överväldigande. 

Om du är i tvivel vad du skall välja när det gäller en Bluetoothljusdimmer, en Bluetoothrelä (fjärrstyrt relä) eller annat, kan vi på PlusLED med all säkerhet hjälpa dig.