Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Textilkablar

Skapa karaktär och stil med textilkablar

Upptäck vårt sortiment av kvalitetstextilkabel för lampor, perfekta för dem som önskar att lägga till en personlig och stilfull touch till sina belysningsprojekt. Vårt urval av färgade textilkablar för lampor är inte bara praktiskt; det är också en estetisk tillägg, som introducerar färg och stil i varje rum. Välj bland ett brett spektrum av olika färger och texturer i vårt urval av textilkabel. Oavsett om du söker en stilren svart textilkabel eller en textilkabel med mer färg, har vi flera lösningar som gör det möjligt för dig att skapa den önskade atmosfären. Vårt urval av textilkablar för lampor är tillverkade av material av högsta kvalitet, vilket säkerställer långvarig användning och säkerhet. Lägg till en personlig touch till dina lampor med våra textilkablar och skapa en inbjudande miljö i ditt hem eller på din arbetsplats.

Textilkabel - En essentiell guide

Textilkabel är inte bara en praktisk komponent för dina ljusinstallationer; det är också ett designval som kan lägga till estetik i varje rum. Oavsett om du väljer en enkel textilkabel, en färgad textilkabel eller en tvinnad textilkabel, ger varje typ dig möjligheten att anpassa din belysningslösning. Textilkablar och textilkabel erbjuder en unik kombination av funktionalitet och stil.

Skapa personlighet i ditt hem med färgad textilkabel

Vi erbjuder ett brett urval av färgade textilkablar som öppnar upp en värld av möjligheter när det gäller att personifiera din belysning. Oavsett om du letar efter en klassisk svart textilkabel, en ren vit textilkabel, en grön textilkabel, brun textilkabel, eller kanske något mer unikt som en guldtextilkabel, har vi det du behöver för att lägga till en personlig touch till dina lampor. Vårt sortiment av färgade textilkablar är designat för att matcha varje stil och preferens, så att du kan skapa den perfekta atmosfären i ditt hem. Med vår svarta textilkabel kan du skapa ett sofistikerat och modernt utseende, medan våra färgade alternativ ger dig friheten att experimentera med färger och texturer. Ge ditt hem karaktär och stil med vårt urval av färgade textilkablar och låt din belysning bli ett statement i sig självt.


Populära i Textilkablar

Textilkabel från italienska Creative Cables

Vårt urval av textilkablar från Creative Cables ger dig möjligheten att designa belysningslösningar skräddarsydda för din individuella smak och kreativitet. Kända för sitt engagemang för kvalitet och kreativitet inom belysningsdesign, står Creative Cables textilkablar som ett vittnesbörd om deras unika tillvägagångssätt. Med dessa textilkablar kan du lägga till en personlig touch till alla dina belysningsprojekt.

Svart textilkabel och vit textilkabel - Klassiskt och tidlöst

Svart textilkabel tillför en touch av elegans och modernt flair, medan vit textilkabel kan ljusa upp varje rum och ge en känsla av renhet. Båda färgerna på textilkablarna är ytterst mångsidiga och kan enkelt integreras i olika inredningsstilar. Valet mellan svart textilkabel och vit textilkabel beror på den önskade atmosfären och det personliga prägeln du önskar lägga till i din bostad.

Lägg till en twist i din inredning med tvinnad textilkabel

Tvinnad textilkabel, eller textilkabel tvinnad, är ett fantastiskt sätt att lägga till ett unikt och konstnärligt element i dina ljusinstallationer. Dessa typer av textilkablar ger ett dynamiskt utseende som kan framhäva den övergripande estetiken i ditt hem. Oavsett om du väljer en färgad textilkabel eller en mer neutral ton, tillför den tvinnade texturen en extra dimension till din design.

Textilkabel med jord: Säkerhet och flexibilitet i din belysningsdesign

Våra textilkablar med jord ger dig möjligheten att utnyttja jorden i ditt lamputtag samt i alla typer av projekt där jordförbindelse är en nödvändighet. Detta tillför en extra dimension av både flexibilitet och säkerhet till ditt hem eller dina kreativa projekt. Genom att välja vår ledning med textil och textilkabel säkerställer du att ditt belysningsuppställning inte bara är estetiskt tilltalande, men också uppfyller alla säkerhetsstandarder. Denna tillvägagångssätt möjliggör en problemfri integration av stil och funktion, där säkerheten aldrig är en eftertanke.

Textilkabel för lampor - Anpassa din belysning

Textilkabellösningar ger dig ultimat flexibilitet för att designa din belysning precis som du vill ha den. Med alternativ som textilkabel för lampor, kan du anpassa längd, färg, och textur för att skapa den perfekta atmosfären i ditt hem.

Billig textilkabel - Ekonomiska val för ditt hem

Även om kvalitet ofta kommer till ett pris, är det möjligt att hitta billig textilkabel utan att kompromissa med estetiken eller kvaliteten. Oavsett om du söker en ledning med textil för ett DIY-projekt eller uppdatering av din hemmabelysning, erbjuder vi många överkomliga och stiliga lösningar med vår textilkabel.