Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 999 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Vad är Philips Hue?

Vad är ett Philips Hue system, och vad kan du egentligen använda det till i ditt hem? Med Philips Hue får du möjlighet till enkel och smart styrning och automatisering av belysningen i ditt hem samt dina utomhusområden. Du kan till och med styra belysningen när du inte är hemma.

Oavsett om du har behov av belysning i ditt sovrum, på ditt badrum, i ditt vardagsrum eller i din trädgård, är det möjligt att hitta perfekt Philips belysning. Du kan bland annat hitta ljusdimmers, reläer, Philips Hue LED Strip, Philips Hue Outdoor produkter samt mycket annat.

Men förutom detta är Philips Hue också kompatibel med många andra plattformar. Det kan du läsa mycket mer om här. På PlusLED saluför vi en lång rad produkter till ditt smarta hem, som alla är Philips Hue kompatibla.


Populär i Philips Hue kompatibel

Vad innebär det att vara kompatibel med Philips Hue?

Funderar du på att göra belysningen i ditt hem smartare? Då är Philips Hue ett av de system som du bör överväga. Med Philips Hue får du nämligen ett system som är kompatibelt med en lång rad olika intelligenta plattformar, produkter och m.m. till dit smarta hem.

Det gör inget om du är fan av Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Google Home, Samsung SmartThings eller liknande. Philips Hue är kompatibel med en massa olika plattformar och produkter, som kan hjälpa dig att göra din vardag lättare.

Att vara kompatibel med Philips Hue, eller Philips Hue compatible innebär med andra ord att ovanstående system kan arbeta ihop och kommunicera med Philips Hue.

Zigbee är en smart Philips Hue kompatibel lösning

När det handlar om ett smart hem, är idéen att allt skall kommunicera med varandra och är ihopkopplat. Men i dag finns så många olika system. För att få alla dina enheter att samarbeta i samma nätverk, är det nödvändigt med ett gemensamt språk. Med hjälp från Zigbee kan du få dina smarta hem produkter att arbeta ihop.

Du kan hitta Zigbee-produkter kompatibla med Philips Hue. Köper du en eller flera kompatibla Zigbee-produkter, får du möjlighet att ansluta dem till exempelvis din befintliga Philips Hue lösning.

Härefter kan du koppla allt ihop med hjälp av din Philips bridge samt app. Det är en ytterst smart lösning för dig, som håller på att bygga upp ditt smarta hem.

En Philips Hue bridge är också kompatibel med andra system

Hjärtat i hela Philips Hue-systemet är den så kallade Hue Bridge. Med en Philips Hue Bridge kan du förbinda och styra upp till 50 olika ljuskällor, lampor och tillbehör. För att kunna göra detta skall det bara anslutas, varefter du kan använda Philips Hue-appen för styrning m.m.

Med en Philips Hue bridge får du en enhet som är kompatibel med flera olika system. Den är nämligen kompatibel med både Apple HomeKit, Google Home, SmartThings och Amazon Alexa – det kräver dock att enskilda produkter är kompatibla med olika system.