Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Philips Hue kompatibel

Vad är Philips Hue?

Vad är ett Philips Hue system, och vad kan du egentligen använda det till i ditt hem? Med Philips Hue får du möjlighet till enkel och smart styrning och automatisering av belysningen i ditt hem samt dina utomhusområden. Du kan till och med styra belysningen när du inte är hemma.

Oavsett om du är i behov av belysning i ditt sovrum, på ditt badrum, i ditt vardagsrum eller i din trädgård, är det möjligt att hitta perfekt Philips belysning hos oss. Du kan bland annat hitta ljus dimmers, reläer, Philips Hue LED Strip, Philips Hue Outdoor produkter och mycket annat.

Men förutom detta är Philips Hue också kompatibel med många andra plattformar. Det kan du läsa mycket mer om här. På PlusLED erbjuder vi en lång rad produkter till ditt smarta hem, som alla är Philips Hue kompatibla.

Vad innebär det att vara kompatibel med Philips Hue?

Funderar du på att göra belysningen i ditt hem smartare? Då är Philips Hue ett av de system som du bör överväga. Med Philips Hue får du nämligen ett system som är kompatibelt med en lång rad olika intelligenta plattformar, produkter och m.m. till dit smarta hem. 
 

Vilka märken är kompatibla med Philips Hue?

Det spelar ingen roll om du är fan av Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Google Home, Samsung SmartThings eller liknande. Philips Hue är kompatibel med en massa olika plattformar och produkter, som kan hjälpa dig att göra din vardag lättare. Att vara kompatibel med Philips Hue, eller Philips Hue compatible innebär med andra ord att ovanstående system kan arbeta ihop och kommunicera med Philips Hue.

Zigbee är en smart Philips Hue kompatibel lösning

När vi pratar om ett smart hem, är idéen att allt ska kommunicera med varandra och är ihopkopplat. Men i dag finns det så många olika system. För att få alla dina enheter att samarbeta i samma nätverk, är det nödvändigt med ett gemensamt språk. Med hjälp från Zigbee kan du få dina smarta hemprodukter att arbeta ihop. Du kan hitta Zigbee-produkter kompatibla med Philips Hue. Köper du en eller flera kompatibla Zigbee-produkter, får du möjlighet att ansluta dem till exempelvis din befintliga Philips Hue lösning. Härefter kan du koppla allt ihop med hjälp av din Philips bridge samt app. Det är en ytterst smart lösning för dig, som håller på att bygga upp ditt smarta hem.

Populära i Philips Hue kompatibel

En Philips Hue bridge är också kompatibel med andra system

Hjärtat i hela Philips Hue-systemet är den så kallade Hue Bridge. Med en Philips Hue Bridge kan du förbinda och styra upp till 50 olika ljuskällor, lampor och tillbehör. För att kunna göra detta skall det bara anslutas, varefter du kan använda Philips Hue-appen för styrning m.m.

Med en Philips Hue bridge får du en enhet som är kompatibel med flera olika system. Den är nämligen kompatibel med både Apple HomeKit, Google Home, SmartThings och Amazon Alexa – det kräver dock att enskilda produkter är kompatibla med olika system.

När vi utforskar världen av smart belysning, är det omöjligt att ignorera hur väl Philips Hue integreras med ett brett spektrum av tredjepartsprodukter och system. Detta öppnar upp för ett hav av möjligheter att utöka ditt smarthem på sätt du kanske inte har tänkt på. Tack vare Philips Hues öppna system kan användare lätt integrera belysning med andra smarta enheter, vilket ger en sömlös och effektiviserad användarupplevelse.

Utforska Philips Hue och dess kompatibla produkter

En av de mest uppskattade Philips Hue-kompatibla produkterna är Philips Hue Strip. Dessa flexibla Hue LED strips kan förvandla vilket rum som helst genom att lägga till färg och atmosfär, perfekt för att skapa stämningsfulla miljöer. Med Philips Hue kan du styra lampor med app, vilket ger dig möjligheten att anpassa och schemalägga belysningen efter ditt eget behov, direkt från din smartphone. Philips Lightstrip erbjuder en enkel lösning för att addera accentbelysning eller funktionell belysning i ditt hem, vilket gör dem till ett måste för alla smart hem belysning entusiaster.

För de som föredrar fysiska kontroller, erbjuder Philips Hue ett sortiment av switches och fjärrkontroller. Dessa tillbehör är designade för att fungera sömlöst med hela Philips Hue-sortimentet, vilket gör det enklare än någonsin att styra belysning hemma utan behov av en smartphone. Detta innebär att alla i familjen kan njuta av fördelarna med smart hem belysning, även utan teknisk expertis.

Från trädgårds passager till säkerhetsbelysning. I vårt sortiment kan du hitta strålkastare och annan utomhusbelysning som är kompatibel med Philips Hue.

Bygg upp ditt smarta hem

Philips Hue är det rätta valet av smart belysning och med ett brett utbud av kompatibla produkter som LED-strips, switches, dimmers och utomhuslampor blir det enkelt att bygga upp en helhetsupplevelse av belysningen i ditt hem.

Genom att tillåta användare att styra lampor med app och integrera belysning med ett brett utbud av smarta enheter, skapar Philips Hue  och våra kompatibla produkter en mer ansluten och personlig upplevelse i smarthemmet.