Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Rörelsesensor / PIR sensor

Är du ute efter sensorer för ljus? Då har du hamnat i rätt kategori på PlusLED. Hos oss hittar du ett brett urval av ljussensorer. En ljussensor kallas även för en rörelsesensor eller rörelsevakt och kan fås både som en utomhus rörelsesensor / rörelsevakt eller en inomhus rörelsesensor / rörelsevakt.

Oavsett om du vill ha en ljussensor för inomhus- eller utomhusbruk, skall den vara i absolut bästa möjliga kvalitet, så att du har glädje av den i många år. På vår sida hittar du endast kvalitetsprodukter, som ger dig en effektiv lösning när du har behov av en sensor för ljus. Ta en titt på vårt sortiment för att hitta den eller de ljussensorer som matchar dina behov. 

Har du behov av ljus med sensor och en ljussensor?

Känner du igen det - du kommer hem till en mörk infart eller ett mörkt garage? Du famlar runt för att komma till bagagerummet, där alla dina inköpta varor ligger. Du fyller händerna med påsar för att försiktigt treva dig fram i mörkret till en mörklagd huvuddörr. 

Du låser upp dörren efter att ha letat efter nyckelhålet en stund. Nu är det bara att ta tag i påsarna igen för att hitta ljuskontakten med armbågen, vilket är besvärligt med tunga påsar i händerna. 

Om du upplever ovanstående, är det en god idé att du tar en närmare titt på både en rörelsesensor för både inomhus- och utomhusbruk. Det skulle göra det mycket enklare att komma hem efter en lång arbetsdag. 

Populära i Rörelsesensor / PIR sensor

Få många fördelar med en rörelsesensor / rörelsevakt

De rörelsesensorer som du hittar i denna kategori, är alla ljussensorer till dina redan existerande lampor. Det innebär att du kan ansluta dessa sensorljus till dina lampor och få en sensorlampa för utomhusbruk. 

Om du vill ha en utomhus sensorlampa, skall du naturligtvis använda en utomhussensor. På samma sätt kan du få en lampa med sensor inomhus utan att behöva investera i helt nya lampor. 

Fördelarna med att montera en ljussensor utomhus och inomhus:

- Den ger automatiskt effektivt ljus när du har behov av det.

- Det blir lättare för dig att navigera runt samt orientera dig.

- Du skapar god stämning i och omkring ditt hem. 

- Du får meddelande om det är förväntade eller objudna gäster på inkommande. 

- Ljuset är inte tänt längre än högst nödvändigt.

- Du sparar på din strömförbrukning, vilket är både energi- och miljövänligt.

PIR sensor utomhus och inomhus

I vårt stora urval hittar du bland annat den populära PIR sensorn för inomhusljus och utomhusljus med sensor. PIR är en förkortning för Passive Infra Red. Denna typ av rörelsevakter använder sig nämligen av infrarött ljus för att registrera ändringar och svängningar i temperaturen, när en person rör sig.

PIR sensorer används vanligtvis för styrning av ljus på badrum, garage, i infarter, i entréer, vid huvuddörren m.m. De används dessutom ofta i samband med husalarm. 

Med en PIR sensor monterad inomhus eller utomhus har du möjlighet att spara på strömmen. Den släcker nämligen ljuset efter det intervall som du har ställt in den till. 

Har du behov av rådgivning kring sensorer generellt eller montering av rörelsevakter?

Har du en eller flera frågor kring våra produkter, får du alltid gratis rådgivning när du vänder dig till oss på PlusLED.