Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Shelly Plus Smoke Alarm

Produktnummer: 92019
Shelly Plus Smoke Alarm är en intelligent fotoelektrisk brandvarnare som effektivt upptäcker långsamma bränder innan de brinner i lågor. Den är trådlös, batteridriven och enkel att installera utan behov av en hubb. Med hög känslighet och tillförlitlighet utlöser den ett högt ljud- och ljuslarm när rök upptäcks. Med en lång batteritid på upp till 5 år och omedelbar avisering i händelse av fara ger Shelly Plus Brandvarnare dig sinnesfrid och säkerhet i ditt hem.

661 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Shelly Plus Smoke Alarm"

Shelly Plus Smoke Alarm - Smart Wi-Fi Smoke Alarm

Shelly Plus Smoke Alarm är en intelligent fotoelektrisk brandvarnare som är effektiv för att upptäcka långsamma bränder som pyr i timmar innan de brinner i lågor. Ta emot omedelbara aviseringar på din telefon och skapa säkerhetsscener för att skydda din familj och ditt hem.

Trådlös och batteridriven

Shelly Plus Smoke Alarm är trådlös och batteridriven, vilket ger dig flexibilitet och enkel installation utan behov av ett nav. Du kan placera den var som helst i ditt hem för att säkerställa optimalt skydd.

Hög känslighet och pålitlig

Med Shelly Plus Smoke Alarm kan du vara säker på att den har hög känslighet för rök och snabbt upptäcker eventuella faror. Den kommer att utlösa ett högt ljudlarm (>85 dB) och ljuslarm så att du och din familj kan reagera direkt.

Lång batteritid

Shelly Plus Smoke Alarm är designad med låg strömförbrukning, vilket ger en batteritid på upp till 5 år. Du kan lita på att den är pålitlig och kommer att skydda ditt hem under lång tid.

Enkel installation och konfiguration

Med Shelly Plus Brandvarnare är installationen enkel och okomplicerad. Du kan montera den i taket utan svårighet och den har inga vinkelbegränsningar. Den medföljande Shelly-appen guidar dig steg för steg genom konfigurationsprocessen.

Omedelbart meddelande vid fara

Oavsett var du befinner dig kommer Shelly Plus Smoke Alarm att meddela dig omedelbart om fara uppstår. Du kan agera snabbt och vidta nödvändiga försiktighetsåtgärder för att skydda ditt hem och nära och kära.

Shelly Plus Smoke Alarm ger dig sinnesfrid och säkerhet i ditt hem. Med sina smarta funktioner, tillförlitlighet och trådlösa design är det den perfekta lösningen för att säkra ditt hem mot rök och brand.

Mer information "Shelly Plus Smoke Alarm"
Användningsområde: Inomhus
Färg: Vit
Trådlös teknologi: Bluetooth, Wifi
EAN 3800235265642
Info 1 Bruger 1x CR123A batterier
Dimensionera 86 mm x 86 mm x 36 mm
Material Plast
Längd (mm) 31
Bredd (mm) 86
Höjd (mm) 86
EAN 3800235265642

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ