Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Ljusslingor & Partyljus

Party belysning och färgade ljuskedjor för alla syften

Skall det vara fest, så la det vara fest. Med rätt party belysning sätter du tonen för atmosfären för festen. När dina gäster ankommer till god stämning, kan festen bara inte slå fel. 

I vår kategori med partyljusslingor hittar du allt du kan tänkas behöva för extraordinär bröllopsfest, trädgårdsfest, sommarfest, födelsedagsfest – kort sagt till alla högtidliga och festliga tillfällen. 

Du kan välja fritt i vårt sortiment, oavsett om din utsmyckning med ljus skall vara kulörta ljusslingor, LED-ljusslingor, kulformade trädgårdslampor eller, om du går all in med en smart trädgårdsspotlight. 

Om du skall använda färgade ljus, har vi gjort det enkelt för dig. Du hittar nämligen också lösa lampor till kulörta ljusslingor i denna kategori.


Populär i Ljusslingor & Partyljus

Det är fest och go´ musik – och kulörta lampor (färgat ljus)

Rubriken är en del av texten i den gamla fina sången ”Så går vi till änkebal”, som i synnerhet den äldre generation säkert känner igen. Även om det är en äldre sångtext, kan den perfekta festen inte beskrivas på ett bättre sätt. 

Se till att dina gäster får en fantastisk kväll tillsammans med dig genom att sätta en eller flera partyslingor i trädgården, på terrassen, i festlokalen eller partytältet. En ljusslinga med lampor i olika färger kan hängas på alla de platser där du vill ha en skön och mysig belysning. 

Kom ihåg att köpa batteridrivna ljusslingor, så att du kan få en vacker dukat bord, utan att behöva vara beroende av vägguttag. Det är också värt att ta en titt på vårt urval av LED stearinljus. På det sättet finns det ingen fara för att någon blir bränd på din fest. 

För att understryka en romantisk begivenhet kan du använda flera kulformade trädgårdslampor med en röd E27 LED ljuskälla samtidigt som du hänger massor av ljusslingor utomhus. Våra utomhusljusslingor med lusande droppar är bara såååå romantiska.

Hos oss på PlusLED hittar du E27 LED lampor i både glas och en praktisk plastversion, som inte går sönder så lätt. Genom att använda LED lampor i plast behöver du inte bekymra dig om du och din danspartner hamnar in i de kulörta lamporna. 

Partybelysning för dig som verkligen vill ha fest och färger 

Tycker du verklig om fest och färger, bör du titta närmare på våra smarta trädgårdsspotlights, som finns bland våra produkter i denna kategori. Dessa Smart Light trädgårdsspotlights är det mest optimala ljuset för belysning av blomsterrabatter, buskar, träd, fasader eller annat.

Du får 16,1 miljoner färger, som kan generera flera miljoner färgkombinationer. Alla dessa färger kan du lätt styra med hjälp av en fjärrkontroll eller en app på din smartphone. Det finns spjut med de flesta trädgårdsspotlights så att du enkelt och snabbt kan flytta dem från ett ställe till ett annat ställe. Om du skall ha ett diskotek på din fest, är denna typ av lampor likaledes lämpade för att även användas inomhus.

En partyljusslinga är så mycket mer än bara ljusslingor till fest

En LED ljusslinga är stämningsskapande oavsett festligheten. Om du skall hålla en fest med ett tema som tivoli, karneval eller cirkus, är det helt givet att använda partyljus. Men en ljusslinga eller en trädgårdsspotlight kan också användas i samband med en teater- eller musikscen. 

Om du skall hålla en fest, kan det aldrig bli fel med partyljusslingor och annan typ av festbelysning.