Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Är du ute efter en belysningslösning till ett eller flera ställen, där du inte har möjlighet att använda traditionella ljuskällor? Då kan du andas ut med lättnad, för du har kommit till rätt ställe. 

Här på PlusLED  hittar du nämligen ett riktigt stort urval av 24V LED strips, som säkerställer att du kan få ett bra ljus på alla de ställen där du har behov av det. 

Om du har hörn, vågiga ytor eller speciellt smala ställen där du vill ha ljus, då bör du ta en närmare titt på exempelvis en 24V LED strip. 

Vad är LED ljusstrips?

LED ljusstrips är en relativt ny belysningskälla, perfekt för moderna bostäder med skandinavisk inredning. I och med att 24V LED band ger en annorlunda och trevlig belysning där det är ont om plats, används 24V band en del i de skandinaviska hemmen. 

En LED strip eller ett LED band är faktiskt samma sak. Som namnet antyder, sitter det små LED dioder på ett band. Att ljuset sitter på dessa små band innebär, att du kan montera dem på i stort sett alla ställen i ditt hem. 

Det är dog inte bara i din bostad som det är fördelaktigt att använda en 24V LED strip. LED strips kan nämligen också vara ett bra komplement till belysningen i en butik, en restaurang, ett diskotek samt andra liknande ställen.

Populära i 24V LED strip

Lägg till färg till livet med LED 24V RGB

Har du en bar, en inomhuspool, en nattklubb eller något annat ställe som behöver lite färgglad belysning? Då kan du ta en närmare titt på våra LED-remsor RGB.

Helt vanliga RGB LED-remsor är band där var och en av de små lysdioderna kan lysa upp i tre olika färger. De tre färgerna är röd, grön och blå (RGB).

Med LED-remsor RGB kan du snabbt sätta lite färg på ditt liv. Du behöver bara sätta upp dina remsor på de ställen där du behöver något annat än vanligt vitt ljus.

Hitta smarta hemtillbehör till din LED-remsa

När du köper LED-ljuslister måste du vara medveten om att du kan behöva olika typer av tillbehör såsom en LED-drivrutin 24V. En LED-drivrutin är en liten kontrollbox som kan styra dina LED-strips. En annan typ av tillbehör du kan överväga är en 24V LED-kontroller.

Dessutom bör du alltid komma ihåg att kontrollera om 24V LED-remsan du har värmt upp till är för inomhus- eller utomhusbruk, beroende på var du ska använda den. Alla LED-remsor kan inte användas utomhus.

Hitta billiga LED-strips hos PlusLED

Det kan mycket väl vara så att du kan hitta en billig LED-list i vårt sortiment. Men det betyder inte att den inte är av bra kvalitet. Du hittar endast högkvalitativa produkter på vår sida, eftersom vi vill att våra kunder ska få det bästa av det bästa.

Behöver du hjälp med ditt köp hos PlusLED på något sätt är du alltid välkommen att kontakta oss.