Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

LED Panel 30x60

Superkompakt belysning med 30x60 LED Panel

Denna typ av ljuspanel är formad som en rektangel. Till skillnad från den vanligaste 60x60-panelen som är kvadratisk. Den här typen av LED panel erbjuder nya och annorlunda möjligheter för montering och uppställning. Själva ljusfunktionen behålls dock och är därför i princip densamma, bara i en något annorlunda form. Denna LED panelstorlek lämpar sig därför för mindre rum där en 60x60-panel kan vara för stor.    

Med en 30x60 panel får du en minimalistisk taklampa

Här får du en superfin och snygg takbelysningslösning som kräver minimalt med utrymme. Med en LED panel får du ett bra ljusflöde som ger en stabil och naturlig ljusmiljö.

Med rätt ram kan du montera din LED panel helt plant, till exempel med ett takbeslag. 

Den här lösningen ger ett mycket snyggt och elegant utseende som kräver minimalt med underhåll. Du får nästan samma effekt som ett takfönster. Det kan därför vara särskilt attraktivt att använda LED paneler i områden eller rum där det naturliga ljuset är begränsat.


Populära i LED Panel 30x60

Ljuspaneler ger vacker och naturlig belysning

Med en 30x60 ljuspanel får du en kvalitetsljuskälla som inte kräver lika mycket plats som en klassisk 60x60 panel. Detta ger några andra och kanske mer spännande monteringsmöjligheter.

Just för att panelen bara är 30 cm bred kan man till exempel uppnå en spännande ljuseffekt genom att montera 30x60 paneler runt takkanten och därigenom uppnå ett mer indirekt ljus. Du kan därför fortsätta att ha de klassiska 60x60 panelerna monterade mitt i rummet som primär belysning.

Genom att blanda storlekarna på dina LED-paneler kan du ge rummet ett mer unikt och mindre monotont utseende. Det kräver bara att panelerna har samma ljusa färg för bästa effekt. Jämför därför kelvin- och Ra-värdet på panelerna.

Kvalitetsurval av 30x60 LED-takpaneler

På denna sida hittar du ett stort urval av LED-paneler i storleken 30cm x 60cm för montering i tak. Produkterna är noga utvalda och håller alla hög kvalitet. Du kan därför vara säker på att du får en ljuskälla som kommer att vara funktionell i många år framöver, och som samtidigt ger en riktigt bra ljusmiljö. En av de största fördelarna med LED-teknik är ljuskällans långa livslängd.

Platt LED-panel med lång livslängd

Majoriteten av moderna LED-ljuskällor har en livslängd på +20 000 timmar. Den långa livslängden gör att man inte behöver byta ljuskälla i närheten av lika ofta som tidigare, då man oftast använde halogen- eller glödlampor. Samtidigt är LED-ljuskällor mycket mer motståndskraftiga mot vibrationer och miljöpåverkan. Du minskar därmed risken för att din LED-ljuskälla blir defekt på grund av stötar och vibrationer. Detta bidrar också till att minska risken för att panelen går sönder vid borttagning och montering av panelen. LED-paneler är lätta att installera. Du hittar även ett stort urval av ramar och tillbehör till LED-paneler hos Plusled.

Stort utbud av LED-paneler i många storlekar hos PlusLED

Hos PlusLED har vi ett stort utbud av LED-paneler i många olika storlekar. Du hittar både dimbara och icke dimbara paneler. Samt paneler som kan styras via app och Zigbee. Det går därför att hitta en panel som passar de allra flesta projekt. Oavsett om det är kontorsbelysning, ljus för hemmet eller bara en enkel ljuskälla i verkstaden kan en LED-panel användas överallt. Dess låga densitet gör att du får en supersnygg och platt installation, som i många fall kan liknas vid ett takfönster. Du hittar även LED-paneler med olika ljusfärger, eller kelvin som det heter på fackspråk.

LED-ljuspanel med justerbar ljusfärg

Detta ger dig möjligheten att välja exakt den varma eller vita ljusfärgen som passar din miljö eller område bäst. Du kan även välja en panel med CCT, vilket innebär att du löpande kan justera graden av kelvin i ljuskällan om behov skulle uppstå. Detta kan till exempel vara en attraktiv lösning om ljuskällan är placerad i ett rum/miljö med skiftande arbetsuppgifter.