Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Trädgårdsbelysning

Trädgårdslampor är funktionella, och så gör de din trädgård så otroligt mysig. En utelampa lyser nämligen upp din utemiljö när det är mest behov av det. Dessutom kan du med rätt trädgårdsbelysning njuta av din trädgård inifrån din varma bostad.

Om du har behov av att belysa ett vackert träd eller en husfasad, eller kanske vill ha ljus i uppfart eller vid en blomsterrabatt, då är det en trädgårdslampa du skall köpa. 

Det finns många olika typer av trädgårdslampor med var sin form, design och material. Du hittar därför ett stort urval, alla perfekta för var sitt ändamål. 

Ta en titt i vårt stora sortiment och hitta just den trädgårdslampa som du har behov av, och få därmed en vacker trädgård.

Utomhusbelysning för alla ändamål och för alla smaker

Möjligheterna är många när det gäller utomhusbelysning. Utomhuslampor, såsom pollare, markbelysning, cube lampor, ljuskulor till trädgården m.m., är perfekta för utomhusbelysning. Du får ljus i trädgården, vilket gör att du lättare kan se och navigera runt, och samtidigt får du också en vackert upplyst trädgård, som du kan ha glädje av. 

Du skall först och främst komma fram till vilka trädgårdslampor du har behov av. När du har kommit fram till det, se till att de matchar resten av din bostad, således att utomhuslampan förstärker bostadens uttryck.

När det gäller utomhusbelysning, lamporna befinner sig utomhus året runt. Det är därför nödvändigt att de är i hög kvalitet med lång livslängd. Hos oss på PlusLED hittar du både fasadbelysning, entrébelysning, rabatt- och markbelysning, terrassbelysning, belysning till uppfart, utomhuslampor med sensorer/rörelsevakter och mycket mera.


Populära i Trädgårdsbelysning

Ljus i trädgården är inte lika med en stor elräkning

Många människor avstår från att ha lampor utomhus eftersom de är oroliga för kostnaden för elförbrukningen. Det behöver dock inte vara dyrt om du vill ha en vackert upplyst trädgård. 

LED belysning för trädgårdar har blivit otroligt populär under de senaste åren. Många har upptäckt att det är en miljömedveten och kostnadsbesparande trädgårdsbelysning. 

Detta innebär att du kan ha otaliga lampor i trädgården, på terrassen, på uppfarten m.m. utan att det nödvändigtvis syns på din elräkning.

Solcellsbelysning för trädgården är en enkel och populär lösning 

Solbelysning för utomhusbruk är ett mycket populärt val bland PlusLED:s kunder. Med en trädgårdslampa med solceller har du oändliga möjligheter när det gäller att få ljus utomhus.

Du kan placera dina solcellslampor precis var du vill, eftersom det inte behövs något eluttag i närheten. Om du inte får dina solcellslampor utomhus på rätt plats första gången är de också mycket lätta att flytta runt. 

Dessutom kan du använda solcellslampor utomhus i rabatterna, längs infarten, vid stigar m.m. Det skapar en trevlig atmosfär, men ger dig också en möjlighet att orientera dig bättre i trädgården. 

Solcellslampor med en ljussensor är också praktiska, eftersom de tänds automatiskt när mörkret faller eller när rörelse upptäcks. Det innebär att du alltid har ett ljus i mörkret som du inte behöver oroa dig för att tända och släcka.

Färgglada lampor är ett dekorativt element i trädgården

Färgade lampor kan placeras på många ställen i trädgården eller som terrassbelysning. Om du behöver ljus på terrassen eller framför ytterdörren är färgade lampor den ultimata lösningen. 

Om du väljer färgade LED lampor för din terrass kan du sätta en färgad LED ljuskälla i en trädgårdslampa. På så sätt får du en riktigt mysig trädgårdslampa som både du och dina gäster kommer att älska. 

Du kan njuta av färgade lampor för både vardag och fest. En ljusslinga med olika färgade lampor kan till exempel bidra till att skapa en god stämning vid festliga tillfällen. En sfärisk trädgårdslampa med en färgad glödlampa som du själv väljer kan till exempel vara ett dekorativt element i din trädgård för vardagsbruk.  

Smart Light trädgårdspotlights är dessutom ett alternativ när du vill sätta färg på din trädgård. Dessa trädgårdsspotlights är idealiska för att belysa träd, rabatter, buskar, husfasader m.m. 

Tack vare ett spjut kan du snabbt och enkelt sätta trädgårdsspotlights i marken eller i gräsmattan. Då har du full kontroll över mer än 16 miljoner färger. Du styr ljuset med en fjärrkontroll eller en app på din mobil. 

Trädgårdsspotlights är mångas favoritbelysning i trädgården

När det gäller LED belysning för utomhusbruk är trädgårdsspotlights det ljus som många väljer i trädgården. Detta beror helt klart på att trädgårdsspotlights är små trädgårdslampor som inte gör så mycket väsen av sig. De kan till exempel döljas bakom växter och buskar eller grävas ner så att endast ljuset från dem är synligt. 

Det faktum att trädgårdsspotlights har den geniala fördelen att de kan grävas ner är ett stort plus. Nedgrävda spotlights kan användas på platser där en annan typ av trädgårdslampa skulle vara i vägen eller ta för mycket plats. 

De vanligaste platserna där trädgårdsspotlights används är i infarter, för att belysa husfasader och som terrasbelysning. Trädgårdsspotlights lämpar sig dock också utmärkt för att belysa träd, buskar, rabatter och andra attraktiva områden i dina utomhusmiljöer.

Marknadens bästa trädgårdsbelysning hittar du här

Nedan hittar du en lista över den bästa trädgårdsbelysningen på marknaden. Du kan använda den som inspiration för trädgårdsbelysning för att få goda idéer om vilket ljus du behöver i din trädgård. Du kanske stöter på produkter som du aldrig trodde var ett alternativ. 

Observera att de trädgårdslampor som visas kan finnas i flera olika storlekar och färger. Om du inte hittar rätt färg och storlek för dina behov och önskemål kan du klicka på de enskilda produkterna eller besöka vår kategori med trädgårdslampor. Här hittar du en fullständig översikt över vårt breda produktsortiment. 

Har du frågor kring vår trädgårdsbelysning? Vill du ha råd och vägledning om hur du väljer rätt trädgårdsbelysning? Tveka inte att kontakta oss och vi hjälper dig gärna.