Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

LJUS & LAMPOR

Lampor och ljus är en viktig del av vårt liv. En lampa ger ljus till dina dagliga aktiviteter, energi och gör dig glad. Dessutom har belysning ett enormt inflytande på det visuella uttrycket i ditt hem. Därför är stilfulla och funktionella lampor viktiga i alla rum i ditt hem, såväl som utomhus.

Hos oss på PlusLED kan du hitta just den lampa du har behov av. Vi har ett stort urval av olika typer av lampor, vilket gör att det finns något för alla smaker, oavsett önskemål och behov. Alla lampor är sorterade i flera kategorier och gör det enklare för dig att hitta rätt lampa.

Om du vill se lampor från ett bestämt märke, med specifika funktioner eller liknande, kan du likaledes filtrera din sökning. Det viktigaste för oss är, att du får belysning som du blir nöjd med, oavsett om det är för inomhus- eller utomhusbruk.

Populära i LJUS & LAMPOR

Skapa atmosfär och stämning med rätt belysning inomhus i ditt hem

I ditt hem är belysning något av det viktigaste när det gäller att skapa optimal atmosfär och stämning. Dock är det viktigt att du väljer flera typer av lampor med bra ljus förutom traditionella taklampor.

I vårt sortiment hittar du lampor för inomhusbruk som till exempel:

Taklampor

Vägglampor

Bordslampor

LED strålkastare

Du behöver inte veta mycket om inredning för att kunna utnyttja ditt rums fulla potential när det gäller ljus. Det är dock viktigt att använda olika ljuskällor i din bostad.

Över ditt matbord är det viktigt med en eller fler lampor, så som pendellampor. Med en matsalslampa kan ni bättre se, när ni sitter vid bordet, äter eller bara har trevligt. Samtidigt är det en fördel att ha någon annan köksbelysning i form av kökslampor vid exempelvis köksbänken.

I närheten av din soffa, fåtölj eller sittplats är det likaledes behov av rumslampor. Med lampor i vardagsrummet säkerställer du att det alltid är tillräckligt med ljus, om du skall läsa eller göra andra saker som kräver bra belysning.

Förutom detta är det viktigt med en avslappnande belysning både i vardagsrummet och sovrummet, i alla fall när det skall slappnas av, titta på TV, sova m.m. 

När det gäller lampor till badrum, är det dessutom en mycket god idé att välja en funktionell och stark belysning. Oavsett vilka dina behov är, i vårt urval hittar du massor av lampor som täcker olika behov och rum.

Hitta billiga lampor som arbetsbelysning i hög kvalitet

Det är viktigt med rätt arbetsbelysning oavsett om du skall använda ljus på ditt kontor, din verkstad eller någon annanstans. 

Här har du inte något behov av mysig belysning. Tvärtom, här skall du leta efter lampor som lyser upp området optimalt. Det kan exempelvis vara med hjälp av en LED strålkastare eller en kontorslampa.

Beroende på hur stort rummet är, och vad du skall använda det till, kan du välja flera starka lampor och ljuskällor. Det gör inte bara att du kan se bättre och klara av dina arbetsuppgifter mer effektivt, det blir inte heller lika ansträngande för dina ögon.

Uppnå många fördelar med utomhuslampor

Att placera lampor utomhus ger väldigt många fördelar. Inte bara att du kan belysa allt från din infart till blomsterrabatter, stigar och gångar m.m., det är också attraktivt och inbjudande med utomhuslampor som exempelvis utomhus LED-lampor, solcellslampor eller utomhus spotlights.

Vi erbjuder ett brett spektrum av lampor för utomhusbruk, som t. ex.:

LED strålkastare

Trädgårdslampor

Utomhuslampor

När mörkret faller på, är det skönt att ha lampor, eftersom du kan se ut i trädgården samtidigt som du sitter inomhus. Liksom att du kan se och orientera dig när du själv eller andra går utanför. Och dessutom är det en fördel med belysning som tänds i din infart när du kommer hem i bil, på cykel eller gåendes.

Förutom att utomhusbelysning kan skapa mer trygghet då du kan se om det finns objudna gäster vid din bostad, är det likaledes ett dekorativt element. Du kan belysa just det du önskar, så som din husfasad, dina blomsterrabatter en fontän eller något annat.

Spara energi och pengar med LED lampor

LED-belysning har på senare tid blivit ytterst populär i många svenska hem såväl som i företag och butiker. Energieffektiviteten, den långa livslängden och miljövänligheten är flera av de faktorer som har bidragit till populariteten. 

Fördelar med en LED lampa är många. Med utomhus LED lampor och LED lampor inomhus uppnår du en markant lägre elförbrukning. Dessutom kan dessa lampor hålla mycket längre tid, vilket gör att du inte behöver byta lampor så ofta. Även om en LED lampa kostar mer än en energisparlampa eller en halogenlampa, kan det i slutänden vara lönsamt.

Om du antingen skall köpa en ny ljuskälla eller en ny lampa, bör du alltid ha LED lampor och LED ljuskällor i dina överväganden. Det gäller likaså om du är ute efter barnlampor, spotlightsInfälld Spotlight, designlampor, färgade lampor, lampor till badrum eller kökslampor.

I dag kan du hitta alla möjliga olika typer av LED lampor. Därmed kan du byta ut dina gamla lampor med nya, mer energieffektiva varianter.

Vilken lampa lämpar sig bäst för mitt hem?

På PlusLED.se har vi den perfekta lampan för alla rum i ditt hem. Vi har ett brett spektrum av lampor för både inomhus- och utomhusbruk, vilket gör att du kan välja just den modell, som bäst lämpar sig för ändamålet.

Vilken lampa som bäst lämpar sig för ditt hem, beror helt och hållet på din personliga stil samt din inredning. Många har olika åsikter om lampor, du skall dock välja den modell som bäst kompletterar din redan existerande inredning.

Dessutom bör du alltid välja lampor med utgångspunkt i ditt ljusbehov. När du letar efter lampor till ditt hem, verkstad, kontor, sommarstuga eller andra ställen, är det naturligtvis för att du helt enkelt vill ha mer ljus. 

Och därför är det viktigt att du väljer en lampa som ger både rätt och mest optimala form av belysning - beroende på rummet, funktionen samt den stämning och atmosfär som du vill uppnå. Hos oss på PlusLED.se kan du vara säker på att du hittar modern, funktionell och effektiv belysning, som passar just dina behov.