Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Diverse Zigbee produkter

Stort urval av Zigbee Smart Home tillbehör

På PlusLED hittar du ett brett urval av tillbehör för ditt smarta hem. I den här kategorin hittar du smarta produkter från flera kända Smart Home märken.  Kvalitetsmärken som garanterar dig en välgjord produkt med hög stabilitet. Med zigbee-tillbehör kan du göra ditt smarta hem ännu smartare. Med inbyggd zigbee kan du ansluta produkterna till ditt befintliga nätverk, vilket gör det superenkelt att integrera enheter som smarta pluggar, sensorer, strömbrytare och liknande med ditt befintliga zigbee-system. Möjligheterna är oändliga, och eftersom zigbee-protokollet uppdateras kontinuerligt är det nästan bara fantasin som sätter gränsen för vilka konfigurationer du kan skapa. 

Zigbee kompatibelt tillbehör för det intelligenta hemmet

Zigbee enheter och produkter har den unika och smarta egenskapen att enheterna kan prata med varandra i det mesh-nätverk som Zigbee-signalen färdas i. Enheterna ansluts till varandra och fungerar sedan som repeaters för det återstående Zigbee-nätverket. Allt som krävs är en Zigbee-brygga, som är den enda enheten i systemet som kräver anslutning till Internet via WiFi eller kabel. Du kommer därför inte att uppleva den överbelastning av ditt trådlösa WiFi-nätverk som du kan ha upplevt med WiFi-kontrollerade Smart Home-apparater. 


Populära i Diverse Zigbee produkter

Hur fungerar ett Zigbee nätverk?

Zigbee-nätverket stör inte ditt befintliga WiFi-nätverk. Detta beror på att Zigbee-enheterna inte använder bandbredden i WiFi-nätverket, utan använder Zigbee Mesh-nätverket som sin primära kommunikationslinje. Det är därför möjligt för produkter från olika tillverkare att prata och interagera med varandra, oavsett märke. Du har därför möjlighet att köpa de produkter som passar bäst för ditt smarta hem, utan att behöva oroa dig för att de kommer från samma märke eller tillverkare. Så länge du ser till att Zigbee-protokollet är detsamma, t.ex. att enheten är kompatibel med Zigbee 3.0.

Gör vardagen enklare med Zigbee Smarta Pluggar och Switchar

På den här sidan hittar du ett brett urval av Zigbee-tillbehör av hög kvalitet som du snabbt kan lägga till i ditt befintliga Smart Home-system. Du hittar till exempel enheter som Smarta Pluggar och Switchar som du kan montera och använda i en mängd olika situationer. Du kan till exempel köpa ett Zigbee-relä eller en dimmer som monteras på kabeln mellan lampan och lampans uttag. På så sätt kan du tända, släcka och dimma lampan med hjälp av Smart Home Zigbee-appen, utan att lampan nödvändigtvis behöver vara en Smart Home-enhet. Detta är ett smart och prisvärt sätt att förbättra och uppdatera dina befintliga enheter till ditt Smart Home-system, utan att du nödvändigtvis behöver köpa dyrare lampor med inbyggd Zigbee. Med en Zigbee-smart kontakt kan du styra dina uttag när du inte är hemma. Så länge din Zigbee-brygga är ansluten till internet och din mobila enhet också har tillgång till internet.

Utöka den intelligenta hemkontrollen med Zigbee-enheter

Med en Zigbee-driver kan du snabbt göra dina vanliga lampor och LED strips smarta. Genom att montera Zigbee-drivers framför dina enheter får du möjlighet att styra dina enheter via appen. Du kan också styra dina produkter via appar som t.ex. Google Home, Amazon Alexa eller liknande. Det gör också röststyrning möjlig. Du kan också skapa tidsinställningar och scener som gör att dina kontakter och enheter slås på och stängs av utifrån vissa fördefinierade tidsinställningar. Det gör det superenkelt att styra ljuset i hemmet när du är på resande fot, till exempel. Detta kan också ha en stark förebyggande effekt mot inbrottsförsök m.m.