Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Trädgårdsbelysning

Trädgårdsbelysning

Har du behov av ljus i din trädgård? Trädgårdsbelysning är en fördel, eftersom rätt belysning kan lyfta fram många intressanta platser i trädgården. Inte bara det, utan trädgårdsbelysningen gör det också möjligt för dig att navigera säkert i dina utomhusområden.

Med hjälp av vår omfattande översikt över de bästa trädgårdsbelysningarna på marknaden kan du hitta inspiration till utomhusbelysning på ett snabbt, enkelt och överskådligt sätt. 

Alla produkter som visas på den här sidan har valts ut baserat på popularitet, mest köpta, kundfeedback m.m. Med andra ord får du både köprekommendation och inspiration genom att titta på vårt urval av trädgårdsbelysningsprodukter.  

Trädgårdslampor sprider trevnad och glädje

Om du inte har några utomhuslampor kan du bara sitta eller gå runt i trädgården och stirra in i det oändliga mörkret. Med trädgårdslampor kan du i stället sprida trevnad och glädje när du sitter på terrassen eller tar en kort promenad i trädgården. Du har alltså ännu större möjligheter att njuta av din trädgård även efter mörkrets inbrott. 

Försök till exempel att föreställa dig att du sitter på din terrass eller att du tittar ut genom fönstret. Om du väljer att ha ljus i din trädgård kan du titta ut på dina vackra träd, fina rabatter och andra element som du har valt att belysa och framhäva. 

Idag finns det många olika typer av utomhusbelysning. Den här belysningen kan hjälpa dig att skapa rätt stämning och atmosfär för optimal njutning när du är ute i trädgården. 


Populär i Trädgårdsbelysning

Ljus i trädgården är inte lika med en stor elräkning

Många människor avstår från att ha lampor utomhus eftersom de är oroliga för kostnaden för elförbrukningen. Det behöver dock inte vara dyrt om du vill ha en vackert upplyst trädgård. 

LED belysning för trädgårdar har blivit otroligt populär under de senaste åren. Många har upptäckt att det är en miljömedveten och kostnadsbesparande trädgårdsbelysning. 

Detta innebär att du kan ha otaliga lampor i trädgården, på terrassen, på uppfarten m.m. utan att det nödvändigtvis syns på din elräkning.

Solcellsbelysning för trädgården är en enkel och populär lösning 

Solbelysning för utomhusbruk är ett mycket populärt val bland PlusLED:s kunder. Med en trädgårdslampa med solceller har du oändliga möjligheter när det gäller att få ljus utomhus.

Du kan placera dina solcellslampor precis var du vill, eftersom det inte behövs något eluttag i närheten. Om du inte får dina solcellslampor utomhus på rätt plats första gången är de också mycket lätta att flytta runt. 

Dessutom kan du använda solcellslampor utomhus i rabatterna, längs infarten, vid stigar m.m. Det skapar en trevlig atmosfär, men ger dig också en möjlighet att orientera dig bättre i trädgården. 

Solcellslampor med en ljussensor är också praktiska, eftersom de tänds automatiskt när mörkret faller eller när rörelse upptäcks. Det innebär att du alltid har ett ljus i mörkret som du inte behöver oroa dig för att tända och släcka.

Färgglada lampor är ett dekorativt element i trädgården

Färgade lampor kan placeras på många ställen i trädgården eller som terrassbelysning. Om du behöver ljus på terrassen eller framför ytterdörren är färgade lampor den ultimata lösningen. 

Om du väljer färgade LED lampor för din terrass kan du sätta en färgad LED ljuskälla i en trädgårdslampa. På så sätt får du en riktigt mysig trädgårdslampa som både du och dina gäster kommer att älska. 

Du kan njuta av färgade lampor för både vardag och fest. En ljusslinga med olika färgade lampor kan till exempel bidra till att skapa en god stämning vid festliga tillfällen. En sfärisk trädgårdslampa med en färgad glödlampa som du själv väljer kan till exempel vara ett dekorativt element i din trädgård för vardagsbruk.  

Smart Light trädgårdspotlights är dessutom ett alternativ när du vill sätta färg på din trädgård. Dessa trädgårdsspotlights är idealiska för att belysa träd, rabatter, buskar, husfasader m.m. 

Tack vare ett spjut kan du snabbt och enkelt sätta trädgårdsspotlights i marken eller i gräsmattan. Då har du full kontroll över mer än 16 miljoner färger. Du styr ljuset med en fjärrkontroll eller en app på din mobil. 

Trädgårdsspotlights är mångas favoritbelysning i trädgården

När det gäller LED belysning för utomhusbruk är trädgårdsspotlights det ljus som många väljer i trädgården. Detta beror helt klart på att trädgårdsspotlights är små trädgårdslampor som inte gör så mycket väsen av sig. De kan till exempel döljas bakom växter och buskar eller grävas ner så att endast ljuset från dem är synligt. 

Det faktum att trädgårdsspotlights har den geniala fördelen att de kan grävas ner är ett stort plus. Nedgrävda spotlights kan användas på platser där en annan typ av trädgårdslampa skulle vara i vägen eller ta för mycket plats. 

De vanligaste platserna där trädgårdsspotlights används är i infarter, för att belysa husfasader och som terrasbelysning. Trädgårdsspotlights lämpar sig dock också utmärkt för att belysa träd, buskar, rabatter och andra attraktiva områden i dina utomhusmiljöer.

Marknadens bästa trädgårdsbelysning hittar du här

Nedan hittar du en lista över den bästa trädgårdsbelysningen på marknaden. Du kan använda den som inspiration för trädgårdsbelysning för att få goda idéer om vilket ljus du behöver i din trädgård. Du kanske stöter på produkter som du aldrig trodde var ett alternativ. 

Observera att de trädgårdslampor som visas kan finnas i flera olika storlekar och färger. Om du inte hittar rätt färg och storlek för dina behov och önskemål kan du klicka på de enskilda produkterna eller besöka vår kategori med trädgårdslampor. Här hittar du en fullständig översikt över vårt breda produktsortiment. 

Har du frågor kring vår trädgårdsbelysning? Vill du ha råd och vägledning om hur du väljer rätt trädgårdsbelysning? Tveka inte att kontakta oss och vi hjälper dig gärna.