Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Shelly Plus Plug S

Produktnummer: 92015
Shelly Plus Plug S är en kraftfull Wi-Fi-styrd smart kontakt som låter dig övervaka och styra belysning, värme eller andra anslutna elektriska apparater i hemmet. Med en strömförsörjning på upp till 12A och LED-indikeringar som håller dig uppdaterad om strömförbrukning och enhetsstatus, är Shelly Plus Plug S mångsidig och enkel att använda. Den kan fungera som en fristående enhet eller integreras i ditt befintliga automationssystem. Plugin-programmet har också skriptfunktioner för omfattande automatisering. Med Shelly Plus Plug S kan du skapa ett smartare hem och ha full kontroll över din energiförbrukning.

338 kr 

Färg

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Shelly Plus Plug S"

Shelly Plus Plug S: Nästa generation av Wi-Fi-kontrollerad kontakt

Shelly Plus Plug S är en liten men kraftfull Wi-Fi-styrd smart kontakt som låter dig övervaka och styra belysning, värme eller andra anslutna elektriska apparater hemma. Med en maximal strömförsörjning på upp till 12A kan du ha full kontroll över din strömförbrukning och aktuellt tillstånd via de inbyggda LED-indikatorerna. Kontakten kan fungera som en fristående enhet, som en tillbehörsenhet för en hemautomationskontroller eller som en komponent i ett annat automationssystem. Med en inbyggd webbserver och ESP32-chippet har Shelly Plus Plug S skriptfunktioner som tillåter dig omfattande automatisering.

Wi-Fi kontrolleras med ett brett utbud av enheter som stöds

Shelly Plus Plug S är kompatibel med ditt Wi-Fi-nätverk och du behöver ingen HUB för att använda den. Med möjligheten att styra ett brett utbud av enheter och apparater med en ström på upp till 12A, är pluggen mångsidig och kan användas i olika situationer.

Anpassade scheman och effektövervakning

Ställ in anpassade scheman baserat på din dagliga agenda eller följ automatiskt soluppgång och solnedgång för att styra dina apparater därefter. Shelly Plus Plug S ger också exakt övervakning av strömförbrukningen, så att du kan hålla koll på dina energikostnader och förbättra din energiförbrukning.

Smarta scenarier och URL-åtgärder

Skapa anpassade scenarier genom att kombinera Shelly Plus Plug S med dina andra Shelly-enheter. Med URL-åtgärder kan Plugget även styra eller styras av andra smarta enheter i ditt hem.

Perfekt passform för alla interiörer

Shelly Plus Plug S är designad för att vara diskret och passa in i alla rum med sin minimalistiska design. Du kan till och med anpassa färgen på LED-indikeringen för att matcha ditt hem eller kontor.

Nattfunktion och energibesparing

Med nattfunktionen kan du minska ljusstyrkan på Shelly Plus Plug S:s LED-indikering under natttimmarna för att säkerställa en ostörd nattsömn. Pluggen har också en inbyggd nedräkningstimer och schemaläggare som automatiskt stänger av alla bortglömda enheter efter en timme för att spara energi.

Automation och säkerhet

Shelly Plus Plug S gör det enkelt att automatisera elektriska apparater i ditt hem eller på kontoret. Du kan ställa in smarta scheman för att stänga av strömmen till oanvända enheter och optimera din energiförbrukning. Pluggen kan också användas för att styra luftrenaren baserat på utomhusluftens förhållanden. Dessutom kan du använda Pluggen som en svagt dämpad nattlampa för barnrummet eller använda den för att övervaka och begränsa användningen av elektronik för barnen.

Full kompatibilitet och specifikationer

Shelly Plus Plug S är kompatibel med Alexa, Google Home, Android och iOS. Du kan till och med använda röststyrning för att styra Shelly-enheterna. Pluggen har en kompakt storlek på 44x44x70mm och väger endast 60g, vilket gör den enkel att installera och placera var som helst. Den har avancerade funktioner som temperaturmätning och energimätning.

Ta kontroll över din energiförbrukning och gör ditt hem smartare med Shelly Plus Plug S!

Mer information "Shelly Plus Plug S"
Färg: Svart
Trådlös teknologi: Bluetooth, Wifi
EAN 3800235265628
Info 1 Max 12A
Dimensionera 44 mm x 44 mm x 70 mm
Längd (mm) 70
Bredd (mm) 44
Höjd (mm) 44
EAN 3800235265628

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ