Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Filamentlampor

Stort urval av billiga dimbara dekorationslampor!

Utforska vårt breda urval bestående av dekorativa glödlampor med LED teknik. Genom att välja en ljuskälla med LED kan du vara säker på låg energiförbrukning och hög ljusstyrka. Samtidigt kommer du att upptäcka att din nya LED ljuskälla har en lång livslängd som kommer att fylla rummet med ljus i många år framöver. 

Filamentlampor har en klassisk design och passar därför in i många olika inredningsstilar. Det finns allt från äldre fastigheter med klassisk inredning till moderna villor med alla möjliga typer av spännande design. Filamentlampans tidlösa utseende gör den till en snygg och effektiv dekorativ lampa som kan användas i de allra flesta hem.

Vad är en filamentlampa?

Egentligen är det mycket enkelt.En filamentlampa är en fusion mellan den gammaldags och den klassiska glödlampan samt den nya och moderna LED tekniken. I grund och botten tar den klassiska glödlampan och ersätter glödtrådarna med energisnåla LED glödtrådar/stavar. Filament är trådar, närmare bestämt LED glödtrådar

Detta resulterar i en ljuskälla som ser ut som en klassisk glödlampa, men som har en betydligt lägre energiförbrukning, längre livslängd och som inte alstrar värme. Därför lämpar sig denna typ av ljuskälla särskilt väl för användning i äldre och klassiska lampor, eftersom dessa vanligtvis är utformade för vanliga glödlampor. 

Genom att använda en filamentlampa kan det vara möjligt att behålla det utseende som designern gärna ville ha, men samtidigt dra nytta av den moderna tekniken.


Populära i Filamentlampor

Skapa en mysig atmosfär med en LED filament vintage glödlampa 

Genom att använda en eller flera av denna typ av dekorativa glödlampor i ett kluster av takhängda pendellampor kan du skapa en oerhört mysig miljö. Denna metod används ofta på hotell och restauranger eftersom den skapar en lugn och avkopplande atmosfär. 

Den här typen av ljuskällor är utformade på ett sådant sätt att de sällan bländar. Detta gör att ljuset inte är störande, även om själva lampan är exponerad när den monteras i en pendel utan skärm.

Dekorativa glödlampor LED som ser ut som gammaldags glödlampor

Skapa en kreativ och mjuk ljusmiljö med filamentlampan. Den gammaldags glödlampan är känd för sitt varma och behagliga ljus. Glödlampan har dock en stor energiförbrukning och utvecklar vanligtvis en stark värme. Dessa faktorer har tagits bort från ekvationen genom att använda LED teknik. 

Så om du är ute efter en LED lampa som liknar en klassisk glödlampa, då är denna typ av ljuskälla absolut något för dig. Här på hemsidan hittar du ett brett urval av olika former och ljusfärger. Oavsett om du är ute efter en stor glödlampa med olika nyanser eller en klassisk E27 glödlampa med LED har du kommit till rätt ställe. Vid eventuella frågor kring ditt val av LED lampor är du alltid välkommen att kontakta vår support.