Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Verktyg

Stort urval av billiga verktyg för alla typer av arbetsuppgifter

På PlusLED kan du med fördel utforska vårt breda urval bestående av verktyg. Du hittar här ett brett urval av kvalitetsverktyg för olika typer av arbetsuppgifter, och naturligtvis till ett rimligt pris. Kvalitetsverktyg blir alltmer tillgängliga för allmänheten och är inte längre förbehållna för yrkesverksamma. Särskilt innovativa lösningar som borstar för borrmaskiner har blivit populära i många hem. Den innovativa lösningen gör det enkelt att rengöra exempelvis fogar och fälgar.

Moderna verktyg är så mycket mer användarvänliga än tidigare. Denna kompetensutveckling har gjort det möjligt för vanliga människor att utföra mindre komplicerade hantverksmässiga arbeten som tidigare krävde professionell hjälp utifrån. 

Detta har inneburit att människor ofta kan spara pengar genom att göra saker själva, under förutsättning att de har rätt verktyg och tänker sig noga för. Alla arbeten kan dock inte göras av dig själv, eftersom vissa delar av hemmet kräver en licensierad hantverkare. Så var uppmärksam på detta innan du påbörjar arbeten. 

Viktiga saker som du skall ha i din verktygslåda

Klassiska analoga verktyg har i allmänhet en mycket lång livslängd, beroende på hur de är konstruerade, vilket innebär att den här typen av verktyg mycket sällan går sönder, såvida de inte missbrukas eller används på fel sätt. Se därför alltid till att förvara verktygen i en lämplig verktygslåda så att de håller längre.

Med en välfylld verktygslåda är det mycket lättare att hitta just det verktyg du har behov av. I motsats till ett verktyg som har hamnat fel på skåpet, kommer det vanligtvis att finnas på exakt den plats i verktygslådan där du senast placerade verktyget.

Med en välfylld och välsorterad verktygslåda kan du laga nästan vad som helst. Om du inte redan har några verktyg finns här några tips på vad du kan köpa för att vara så förberedd som möjligt. Dessa tips kan naturligtvis också vara relevanta för dem som redan har verktyg eller som just har flyttat. Kom ihåg att alltid ha ett måttband och ett vattenpass i din verktygslåda. 

Populära i Verktyg

Praktiska handverktyg som är viktiga att ha hemma

De flesta av er känner säkert till det första verktyget som vi kommer att diskutera, skruvmejseln. Den klassiska skruvmejseln är oumbärlig i alla verktygslådor. Den finns numera i en mängd olika varianter, men det finns två versioner av klassikern som aldrig går ur tiden. De flesta har förmodligen använt dessa versioner någon gång, stjärnmejsel och spårmejsel, förstås.

En klassisk verktygsutrustning som är viktig att ha i varje hushåll är en skruvmejsel med tillhörande torx sats. En torxsuppsättning består av en skruvmejsel med ett utbytbart huvud. Själva torx satsen består av en låda med många olika typer av bitar. De klassiska bitsen består av ett antal olika toppar som kan användas för att skruva i skruvar med spår och stjärnor. 

Verktygslådor med innehåll innehåller ofta en bitsats. Här på sidan kan du köpa en liten skruvmejsel med medföljande bits som innehåller 33 delar. Perfekt att ha i hemmet, lägenheten eller bilen. 

Den innovativa och universella hylsnyckeln kan användas för alla möjliga olika uppgifter. Den praktiska universella hylsnyckeln kan användas för att lossa eller dra åt de allra flesta muttrar och skruvar från 7 mm till 19 mm i diameter.

En momentnyckel är särskilt bra att ha hemma om du också äger en bil. Med en domkraft och en momentnyckel kan du byta däck själv. Till exempel från vinter till sommardäck och vice versa. Momentnyckeln säkerställer att däcket är korrekt spänt och att monteringen är korrekt.

Ett brett urval av mest populära el- och handverktyg

Här på sidan hittar du ett brett urval av de mest populära verktygen. Vi har ett sortiment av manuella och elektriska verktyg som kan användas för många olika typer av arbetsuppgifter. Det kan vara en värmepistol för krympflex, en lödkolv för LED band eller kanske en ny skruvmejsel. Om du bara behöver en ny verktygssats med kvalitetsskruvmejslar kan du också få det behovet tillgodosett här på vår hemsida.

Elverktyg är populära som aldrig förr, vilket är logiskt med tanke på hur användbara de är. Den elektriska borrmaskinen har gjort många olika hantverksuppgifter mycket enklare än förr i tiden. De allra flesta kan använda elverktyg utan att ha någon större förkunskap om produkten. 

Moderna elektriska verktygssystem, där ett batteri kan användas för många olika typer av verktyg, t.ex. vinkelslip maskiner, borrmaskiner, sticksågar, skruvdragare, spikpistoler och multislipmaskiner, har gjort det ekonomiskt fördelaktigt för vanliga människor att skaffa högkvalitativa elverktyg till rimliga priser. 

Kontrollera och mät din ström med en multimeter och en polsökare

Det är också bra att ha en multimeter eller en polaritetsmätare så att du kan hitta och mäta den aktuella spänningen om du ofta sätter upp lampor. Tillbehör för den här typen av uppgifter kan också vara kabelremsor och stripes. Då kan du se till att kablarna är ordentligt fastsatta. I kombination med eltejp i olika färger kan du skapa en översikt över din elinstallation.

Vi har många verktyg och tillbehör för att sätta upp lampor och LED band. Så att du snabbt kan komma i gång med ditt nästa projekt. Vid eventuella frågor är du alltid välkommen att kontakta vår support.

Olika verktygssatser för privat och professionellt bruk

Om du inte redan har några verktyg kan det i många fall vara enklast att börja med en vanlig verktygssats. På så sätt får du flera olika verktyg till ett lägre pris än om saker och ting måste köpas var för sig. Det är därför ett smart sätt att fylla på din verktygslåda utan att du behöver ha några hantverksmässiga förkunskaper. 

Genom att köpa en billig verktygslåda är det troligare att du får en strömlinjeformad verktygslåda med verktyg som oftast ser likadana ut. Det ger en mycket bättre överblick över dina verktyg och minskar risken för att du får en rörig verktygslåda som vid en första anblick ser ut som en blandning av olika märken. 

En verktygssats levereras ofta i lådor som är speciellt tillverkade för just den verktygssatsen. Detta innebär att de enskilda verktygen har en förvald plats i den medföljande lådan. Det innebär att det är mycket enkelt att hålla reda på verktygen i framtiden, så länge du kommer ihåg att placera varje verktyg på samma plats när du är klar med det. 

Genom att hålla reda på dina verktyg vet du alltid var verktygen finns och undviker därför att behöva leta efter verktygen när du behöver dem som mest. Förutom att öka tillgängligheten bidrar verktygslådan också till att skydda verktyget. Genom att skydda verktyget förlänger det enskilda verktygets livslängd, samtidigt som det minskar risken för att det försvinner.