Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Batteridriven Bordslampa

Inred din arbetsstation med en batteridriven LED bordslampa för kontoret, hemmet eller arbetsplatsen

Är du typen som arbetar mest vid ett skrivbord eller letar du efter den perfekta bordslampan för kontoret, hemmet eller arbetsplatsen?
Då är det viktigt att kontrollera vilken lampa som passar just dina behov. Om du arbetar och behöver vara fokuserad längre rekommenderar vi vår batteridrivna bordslampa som ger en hög Kelvin-temperatur som hjälper dig att behålla koncentrationen längre och våra batteridrivna bordslampor är mer energieffektiva än traditionella bordslampor. 

Använd batteridrivna lampor och sängbords LED lampor för att ge dig ljus i sovrummet 

Ibland är det trevligt att ligga i sängen och läsa innan man somnar, men det är inte alltid som man har ett eluttag precis vid sängen. Därför är det perfekt att ha en batteridriven LED lampa, så att du alltid kan ha belysning var du än är. Fördelen med batteridrivna lampor är att du kan välja en bordslampa med dimmer, så att du kan justera ljusstyrkan efter dina behov. 


Populära i Batteridriven Bordslampa

Få många fördelar med en batteridriven bordslampa

Med våra batteridrivna LED bordslampor kan du uppnå flera fördelar, varav en kan vara att du alltid kan ha lampan/bordslampan runt om i huset även på platser där det inte finns några uttag. Det finns inte alltid uttag i varje hörn av huset. En annan fördel är att du kan behålla fokus genom att använda den höga kelvin-temperaturen, eller kanske du behöver en mer mysig atmosfär, då har du med vår batteribordslampa möjlighet att ändra kelvin-temperaturen till en lägre kelvin-temperatur, vilket ger en mer gulaktig färg.

Köp snygga och billiga batteridrivna bordslampor

På PlusLED hittar du ett stort urval av batterilampor av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. I vårt sortiment hittar du både inomhus- och utomhuslampor som drivs med batterier, så att du alltid har möjlighet att ta med dig en ljuskälla. 

Batteridrivna lampor finns i många olika former, från den klassiska ficklampan till den mysiga lyktan. Det kan också vara en sensoraktiverad garderobslampa, så att du alltid kan hitta dina kläder även när det är mörkt. Utan att du nödvändigtvis behöver koppla in garderoben i ett vägguttag. 

Möjligheterna är många och därför är vårt urval brett. Så du hittar säkert något som passar dig och dina behov. Vi har också ett brett sortiment av batterier. Både engångsbatterier och uppladdningsbara batterier. Kom ihåg att köpa dessa när du köper din nästa batterilampa. 

Upplev full rörlighet med en batteridriven bordslampa

Med en batteridriven lampa får du en ljuskälla som kan användas var som helst. Du kan använda den hemma, men också ta den med dig när du är på resande fot. De flesta nyare batteridrivna lampor har också en mycket lång livslängd. Det beror främst på att LED dioder och ljuskällor inte använder lika mycket ström som äldre halogen- och glödlampor. Samtidigt får du ett högre ljusflöde tack vare en högre lumen per watt.

Detta gör att LED batterilampor är optimala att använda. Eftersom utvecklingen av tekniken har gjort själva ljuskällans utnyttjande av apparatens batteri förbättrats avsevärt. Samtidigt har wattförbrukningen minskat. Detta har gjort lamporna mindre, lättare och effektivare. Detta är mycket positivt med tanke på att lampan måste vara mobil och kunna tas med på resande fot.