Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Shelly Plus 2PM

Produktnummer: 92005
Shelly Plus 2PM är en Wi-Fi-styrd smart switch för att automatisera och styra elektriska apparater och lampor i ditt hem. Den har 2 kanaler med en total ström på 16A (18A topp) och stöder strömmätning på varje kanal. Med Shelly Plus 2PM kan du enkelt styra jalusier, gardiner, garageportar och andra motorer. Du kan skapa anpassade scheman, använda smarta scenarier och övervaka din strömförbrukning för varje kanal. Shelly Plus 2PM är kompatibel med Alexa, Google Home, Android och iOS och kan styras via Shelly-appen, röstassistenter och olika protokoll. Denna smarta strömbrytare är enkel att installera och passar i de flesta vanliga eldosor och strömbrytare.

338 kr 

383 kr

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Shelly Plus 2PM"

Automatisera ditt hem med Shelly Plus 2PM

Shelly Plus 2PM är en Wi-Fi-styrd smart switch som låter dig automatisera och styra olika elektriska apparater och lampor i ditt hem. Med Shelly Plus 2PM kan du uppnå en mer effektiv och bekväm vardag.

Effektiv styrning med två kanaler och strömmätning

Med Shelly Plus 2PM kan du styra två olika kretsar och övervaka deras strömförbrukning separat. Detta gör att du kan styra två olika lampor på samma scen med bara en enhet. Du kan enkelt tända och släcka belysningen med den manuella strömbrytaren, Shelly-appen, ditt favorithemautomationssystem eller till och med din röst. Genom att använda Shelly Plus 2PM kan du spara energi och minska ditt kabeldrag.

Full kontroll över jalusier och andra dubbelriktade motorer

En av de unika egenskaperna hos Shelly Plus 2PM är dess förmåga att styra jalusier, gardiner, garageportar och andra dubbelriktade motorer. Du kan enkelt automatisera och justera placeringen av dessa enheter för att skapa den önskade atmosfären i ditt hem. Oavsett om det är att öppna gardinerna på morgonen för att släppa in naturligt ljus eller stänga jalusierna säkert på kvällen för att säkerställa avskildhet, ger Shelly Plus 2PM dig full kontroll.

Intelligent tidsplanering och scenarier

Med Shelly Plus 2PM kan du skapa anpassade scheman baserat på din dagliga agenda eller följa tiderna för soluppgång och solnedgång för att styra ditt ljus därefter. Du kan också skapa anpassade scenarier genom att kombinera Shelly Plus 2PM med dina andra Shelly-enheter. Detta gör att du kan skapa den perfekta atmosfären i ditt hem med en knapptryckning.

Övervaka din strömförbrukning och spara energi

Med Shelly Plus 2PM kan du enkelt övervaka och analysera energiförbrukningen för dina automatiserade enheter. De två integrerade exakta strömmätarna gör att du kan övervaka förbrukningen för varje kanal separat. Detta hjälper dig att förutse dina utgifter och minska dina elkostnader. Genom att använda Shelly Plus 2PM kan varje husägare uppnå en mer hållbar och energieffektiv livsstil.

Kompatibilitet och enkel installation

Shelly Plus 2PM är kompatibel med Alexa, Google Home, Android och iOS. Du kan enkelt integrera den med din favoritröstassistent och styra dina Shelly-enheter med din röst. Installationen är enkel och kräver inget nav. Du kan ansluta Shelly Plus 2PM till ditt Wi-Fi-nätverk och börja automatisera ditt hem.

Gör ditt hem smartare med Shelly Plus 2PM

Uppgradera ditt hem med Shelly Plus 2PM och upplev fördelarna med intelligent automation. Med Shelly Plus 2PM kan du ha full kontroll över dina lampor, jalusier och andra elektriska enheter. Spara energi, förbättra säkerheten och skapa den perfekta atmosfären i ditt hem. Låt Shelly Plus 2PM göra ditt hem smartare och bekvämare.

Mer information "Shelly Plus 2PM"
Användningsområde: Inomhus
Färg: Svart
Trådlös teknologi: Bluetooth, Wifi
Volt: 230V
EAN 3800235265031
Info 1 Max 16A
Info 2 Max 240 volt
Dimensionera 37 mm x 42 mm x 16 mm
Material Plast
Längd (mm) 16
Bredd (mm) 37
Höjd (mm) 42
EAN 3800235265031

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ