Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Glorie 230V LED strip

Glorie 230V LED-list - Hög Kvalitets LED-strip 

Glorie 230V LED-list är den perfekta lösningen för att skapa imponerande belysning både inomhus och utomhus. Med sin höga kvalitet och flexibilitet ger denna LED-list dig möjlighet att skapa en unik och stämningsfull ljusdesign i alla rum eller utomhusmiljöer.

Högpresterande LED-List

Glorie-listen är utrustad med den senaste LED-teknologin, vilket säkerställer en jämn och kraftfull ljusutgång. Med en ljusfärg på antingen 3000K eller 4000K kan du välja den perfekta belysningen för varje ändamål. Den höga ljusstyrkan på upp till 21 250 lumen pr. meter säkerställer att ditt rum eller utomhusområde belyses med klart och behagligt ljus.

Flexibel och enkel installation

Installationen av Glorie 230V LED-list är snabb och enkel, listen kan enkelt monteras med Glories monteringsklämmor. Den robusta gummibeklädnaden och IP67-klassificeringen gör den idealisk för både inomhus- och utomhusbruk, inklusive byggarbetsplatser.

Populära i Glorie 230V LED strip

Skapa imponerande ljusdesign

Med Glorie-listen kan du skapa imponerande ljusdesign och effekter. Använd olika tillbehör som monteringsklämmor, ändstycken och 90 graders vinklar för att skapa unika former och mönster med din LED-list. Oavsett om du vill skapa en kantig linje på din LED-list eller bakbelysta skyltar är Glorie-listen det perfekta valet.

Hållbar och energieffektiv

LED-listen är inte bara enastående när det gäller prestanda, utan också när det gäller hållbarhet och energieffektivitet. Med en förväntad livslängd på upp till 30.000 timmar kan du njuta av långvarig och pålitlig belysning. Den låga energiförbrukningen säkerställer låga driftskostnader och gör Glorie LED-listen till ett miljövänligt val.