Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Shelly Blu Button 1 | Svart

Produktnummer: 92020
Shelly Blu Button1 är en Bluetooth-manövrerad knapp som låter dig fjärrstyra och aktivera/avaktivera olika scener och enheter i ditt smarta hem. Med upp till 4 förinställda åtgärder eller scener kan du enkelt styra dina enheter med enkla klickkombinationer. Blu Button1 är kompatibel med Home Assistant och alla enheter som stöder BTHome-protokollet.

236 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Shelly Blu Button 1 | Svart"

Shelly Blu knapp 1

Shelly Blu Button är en smart och praktisk Bluetooth-manövrerad knapp som låter dig fjärrstyra och aktivera/avaktivera olika scener och andra Shelly-enheter utan att behöva använda din mobiltelefon. Med enkla klickkombinationer kan du utföra upp till 4 förinställda åtgärder eller scener.

Skräddarsydda åtgärder baserat på din plats

Shelly Blu knappen har skriptfunktioner som ger oändliga möjligheter till åtgärder baserat på din plats i hemmet. Med den här funktionen kan du enkelt automatisera ditt smarta hem baserat på RSSI och uppnå full anpassning av dina Shelly Plus- och Pro-enheter. Varje Shelly-enhet fungerar som en repeater av signalen, och du kan till och med använda samma knapp för att utlösa olika åtgärder på olika platser, som ditt hem, kontor och stuga, utan att behöva komma ihåg olika klickkombinationer. 

Högt skydd och säkerhet för ditt smarta hem

Med stöd för "Advanced Encryption Standard" är all kommunikation mellan Shelly-enheter säkrad och krypterad. Det betyder att även om någon försöker avlyssna dina enheters kommunikation, kan de inte komma åt din data eller äventyra din säkerhet. Dessutom förhindrar vår enhets inbyggda skydd mot replay-attacker all manipulation av signalen.

Praktisk användning och lång batteritid

Shelly Blu Button 1 är designad för att göra ditt liv enklare. Med sin användarvänliga inställning kan du placera den där du behöver den som mest och snabbt och enkelt styra dina smarta enheter med ett enda klick. Oavsett om du vill släcka belysningen, justera dina gardiner eller låsa ytterdörren, ger Blu Button 1 dig kraften att styra ditt smarta hem.

Perfekt för alla rum och enheter

Shelly Blu Button 1 är en mångsidig knapp som kan anpassas till alla situationer. Oavsett om du vill justera ljusstyrkan eller positionen på dina enheter kan du enkelt programmera knappen för att utföra åtgärder som att öppna gardinerna eller stänga dina persienner. 

Shelly Blu Button1 är nyckeln till att skapa ett smartare hem eller en effektivare arbetsplats. Med dess många funktioner och alternativ kan du enkelt anpassa och automatisera ditt smarta hem utifrån dina preferenser och behov. Utforska de många användningsmöjligheterna och njut av Shelly Blu Button 1:s användarvänliga design och avancerade funktionalitet.

Mer information "Shelly Blu Button 1 | Svart"
Användningsområde: Inomhus
Färg: Svart
Trådlös teknologi: Bluetooth
EAN 3800235266434
Material Plast
EAN 3800235266434

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ