Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

SwitchBot

Stort urval av SwitchBot produkter!

På den här sidan hittar du ett stort urval av produkter från SwitchBot. De kännetecknas av hög kvalitet, innovativa lösningar och superbra priser. Med dessa faktorer i åtanke kan du vara säker på att du får en bra upplevelse redan från början. Produkterna från SwitchBot är superlätta att använda och kräver inga stora tekniska färdigheter. 

De produkter som du hittar här på sidan kan därför användas av de allra flesta. De flesta av produkterna kan snabbt tas i bruk utan att du behöver en tung installationsguide med ögonen begravda i långa manualer. Enkelt och okomplicerat. Så som det borde vara. 

Enkla och användarvänliga Smart Home produkter

En av de största fördelarna med SwitchBot produkterna är deras enorma användarvänliga design. Både den fysiska aspekten som du upplever när du står med produkten i din hand, och mjukvaru aspekten som du upplever när du använder produkten via appen till din smarttelefon. Allt är strömlinjeformat och genomarbetat in i minsta detalj. Du kommer att uppleva en superenkel installationsguide som består av väldigt få steg, från första början till färdig installation. 

SwitchBot är en mycket trevlig produkt att arbeta med och gör tekniken för smarta hem tillgänglig för de allra flesta. Produkternas enkelhet innebär också att de har utformats i ett kompakt format, vilket innebär att enheterna inte tar mycket plats. Samtidigt är produkterna energieffektiva och prisvärda. Produkter som använder batterier har också en överraskande lång livslängd.

Populära i SwitchBot

Fungerar SwitchBot med Google Home och Homekit?

Majoriteten av Switchbots sortiment är fullt kompatibelt med Amazon Alexa, Google Home och Siri. Du kan alltså integrera produkterna från SwitchBot med dina andra smart home produkter via enskilda smarta appar som Google Home. På så sätt kan du skapa rutiner och scener där dina olika enheter kan arbeta i symbios med varandra.

Detta kräver dock att du köper SwitchBot Hub Mini, eftersom de flesta SwitchBot produkter fungerar via Bluetooth long range teknik. SwitchBot produkten ansluts till denna hubb, som har tillgång till internet. På så sätt kan du styra SwitchBot produkten via appen, var du än befinner dig i världen. Samt via olika kompatibla appar. Och system som Google Home, Alexa och Siri.

Kräver SwitchBot en smart hubb eller en smart bridge?

Majoriteten av SwitchBot produkterna fungerar via Bluetooth Long Range teknik. På så sätt kan du kontrollera produkterna utan en brygga, så länge du är tillräckligt nära. Om du vill styra produkterna via Wi Fi kan du integrera dem med system som Google Home, HomeKit m.m. Då måste du dock köpa en SwitchBot Hub Mini som du hittar här på sidan. 
 Denna hubb har inbyggd både Wi Fi, Bluetooth och infraröd teknik. Detta ger dig möjlighet att styra produkterna var du än befinner dig i världen, så länge du har tillgång till internet.

Vad är fördelen med SwitchBot?

Användarvänlighet, funktionalitet, design och kompatibilitet. Dessa punkter beskriver ganska väl vad som gör SwitchBot unik. Du får en mycket enkel produkt med hög användbarhet och stabil funktion. Produkterna kan kombineras för att uppfylla dina specifika behov.

Dessutom är ett stort antal produkter batteridrivna. Du behöver inte dra långa kablar för att få produkterna att fungera. Det är också superenkelt att ändra inställningen om dina behov förändras. Produkterna använder vanliga batterier som vi alla använder i vardagen. Så det är superenkelt att byta ut dem om de tar slut. SwitchBot produkterna har dock en mycket låg energiförbrukning, vilket innebär att batterierna har en mycket lång livslängd. 

Vad kan jag använda Switchbot till?

Om du till exempel är trött på att behöva trycka på kaffemaskinen på morgonen kan du koppla en SwitchBot till kaffemaskinen. Denna SwitchBot robot, som egentligen är en automatisk "push" robot, programmerar du sedan så att den trycker på den "on" knapp som redan finns på maskinen. Detta innebär i princip att du kan göra en ny eller gammal kaffemaskin trådlös. Åtminstone de funktioner som kan aktiveras med en knapptryckning.

Switchbot tillverkar ett stort antal olika produkter. Alla har innovation gemensamt och erbjuder enkla lösningar på vardagliga uppgifter. Med SwitchBot Curtain kan du till exempel göra dina gardiner automatiska.
Denna anordning monteras på gardinstången/skenan och kan köras fram och tillbaka. Det innebär att du med denna utrustning kan programmera den lilla roboten så att den drar för gardinerna på morgonen och drar tillbaka dem på kvällen.
Möjligheterna är många med SwitchBot produkterna. Detta innebär också att kreativa idéer kan få fritt spelrum, vilket gör att du kan skapa produkter som löser mer komplexa uppgifter i vardagen. Till exempel temperatur och fuktmätare, övervakningskameror, rörelsesensorer och mycket mer.

Byte av batteri för SwitchBot

En stor del av SwitchBots olika produkter är batteridrivna. Några produkter kräver en fast strömanslutning. Kablar ingår för dessa produkter, som oftast använder USB till Micro USB. Det är superenkelt att byta batteri på SwitchBot enheterna. De använder vanliga batterier, som knappceller och AAA batterier. Du hittar vårt stora urval av batterier här! 
Eftersom SwitchBot har valt att använda vanliga konsumentbatterier kan du vara säker på att du alltid har möjlighet att byta ut batteriet snabbt om det skulle ta slut. Denna typ av batteri kan köpas över hela landet och finns ofta i överflöd i de flesta hushåll. Det kan dock vara fördelaktigt att använda laddningsbara batterier, som du hittar ett stort urval av här! Det innebär att du inte behöver ha ett stort lager av batterier, utan kan köpa några få batterier som du kan ladda och använda om och om igen. Det är både bra för miljön och ofta billigare i längden.