Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Solcellslampa Markspjut

Gå sommaren till mötes med solcellslampor på spjut

Om du vill ha varm och lugn belysning i din trädgård eller utomhus områden är solcellslampor det rätta alternativet. Det innebär att du inte behöver dra kablar och göra några elektriska installationer runt om i trädgården och att du kan flytta runt lampan efter behov. 

Med solpaneler monterade på lampan genererar nämligen solen ström till din utomhusbelysning. Det har därför aldrig varit enklare att få en snygg och enkel belysning i trädgården, på uppfarten eller på liknande ställen där det inte alltid är möjligt att få fast el.

Solcellslampor med spjut för krukor och rabatter

Solcellslampor som monteras i marken med spjut är särskilt användbara i krukor, rabatter och gräsmattor. Spjuten gör det superenkelt att sätta upp lampan, eftersom du helt enkelt bara trycker ner spjuten i det underlag som lampan skall stå på. 

Den höjer också lampan över marken, vilket bidrar till att förlänga lampans livslängd. På så sätt är den inte i ständig kontakt med marken, vilket i regnigt väder och liknande kan påverka de omgivande elementen. 

Populär i Solcellslampa Markspjut

LED solcellslampor med spjut för trädgården

LED tekniken har inneburit att energiförbrukningen för allmänbelysning har minskat dramatiskt. Detta har inneburit också att det har blivit möjligt att tillverka relativt kraftfulla utomhuslampor som kan drivas med hjälp av solceller. Utan att lampan behöver vara överdimensionerad för att rymma solpanelen. 

Oftast är solpanelen nästan osynlig, eftersom den ofta är inbyggd på ett lämpligt ställe i lampans ytterhölje. Oftast i toppen av lampan, eftersom det är där du oftast hittar den största koncentrationen av solstrålar. Solens strålar är absolut viktigaste när det gäller solcellslampor. Utan solstrålar kan lampan inte ladda batterierna i den.

Öka synligheten med solcellsbelysning i trädgården

Förutom att skapa en trevlig och lugn atmosfär i trädgården kan solcellsbelysning också bidra till ökad säkerhet och navigering runt din fastighet. Du kan med fördel placera den här typen av belysning längs med stigar och gångplattor, till exempel mot ditt verktygs  eller cykelförråd. 

På så sätt kan du öka synligheten på natten, vilket kan öka tillgängligheten runt din fastighet. Dessutom kan du lättare hålla utkik efter inkräktare i området, eftersom de tidigare mörka områdena runt din fastighet kommer att vara upplysta. Detta kan också avskräcka potentiella inkräktare.

Enkel belysning med solcellslampor för utomhusbruk

Med solcellslampor har det aldrig varit enklare att installera utomhusbelysning runt ditt hem eller din fastighet. Du kan också använda den här typen av belysning om du bor i en lägenhet och kanske har en balkong. Den kräver faktiskt inga strömförande ledningar eftersom lampan får sin energi från solens strålar när de träffar lampans solpanel.

Ett brett urval av solcellslampor för utomhusbruk

Här på vår hemsida hittar du ett stort urval av solcellslampor samt solcellslampor på spjut. Det är därför stor sannolikhet att du hittar en lampa som uppfyller dina behov. Vi har ett stort urval av utomhuslampor för både trädgård, väggmontering och gångbane belysning. Vare sig det gäller fast installation eller mobil installation, t.ex. solcellslampor.