Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Industrilampor

Industriell belysning - UFO LED lampor

Det finns många olika skäl för att installera LED industribelysning i och omkring ett garage, en verkstad, en lada, ett lager m.m. Oavsett om det är för att förbättra säkerheten eller hjälpa med att belysa området, är det en lösning för alla belysningsproblem.

En bra belysning är viktig om det aktuella området används en del. Därför hittar du hos oss på PlusLED bästa industrilampor i form av industrilampor och verkstadslampor, som presterar maximalt och säkerställer mest optimala belysning i olika typer av lokaler.

Få ordentligt verkstadsbelysning, hallbelysning eller annan industriell belysning med hjälp av industrilampor

För alla som tillbringar en massa tid i sitt garage, ladugård, verkstad eller ett lager, är rätt belysning i form av industriella lampor ytterst viktiga. Egentligen bör ljuset vara din topprioritet, så att du kan se ordentligt när du utför diverse arbetsuppgifter. Otillräckligt med ljus hindrar nämligen din syn och kan förorsaka huvudvärk eller irritera dina ögon. Dessutom kan dålig belysning även utgöra en säkerhetsrisk.

Sättet du använder din lokal kommer helt klart att påverka den typ av belysning, du har användning av. Om du uteslutande använder lokalen för förvaring och inte befinner dig särskilt ofta i den, är det inte nödvändigt med stark belysning. Men om det däremot är en lokal där du arbetar och utför olika uppgifter och där du använder en massa tid, är det viktigt att du tar dig tid för att hitta perfekt industribelysning.


Populära i Industrilampor

Var uppmärksam på ljusstyrkan när du väljer en industrilampa, LED High Bay lampa eller LED UFO lampa

Om du vill få ut det mesta av din belysning i garaget, verkstaden, lagret med mera, är det fördelaktigt med ett kraftigt ljus som inte bländar. Med ett starkt och optimalt ljus säkerställs de bästa arbetsförhållandena. På så sätt kan du alltid se vad du gör oavsett vilken uppgift det handlar om.

Om du letar efter LED belysning till ridhus, en verkstadslampa eller en industrilampa, bör du vara uppmärksam på beteckningen lumen (lm). Lumen anger hur starkt själva ljuset från den specifika industrilampan är.

När du väljer LED industrilampa bör du leta efter lampor som ger minst 8.000 lm. Ju högre detta tal är, desto bättre. På detta sätt säkerställs att du får en lampa som är lämplig som belysning i exempelvis en verkstad eller ett lada.

På PlusLED erbjuder vi verkstadslampor med upp till 24.000 lm. Med våra industrilampor får du en garage, en verkstad eller en lada där du kan se allt du håller på med.

Undersök även ljusfärgen på en industrilampa, LED High Bay lampa och LED UFO lampa

En annan faktor du också bör tänka på när du väljer nya industrilampor med LED är ljusfärgen. När det gäller LED belysning anges ljusets färg som Kelvin. Det kan exempelvis vara 4000K. Ett högre tal innebär att ljuset är kallare.

Om du behöver verkstadsbelysning eller belysning i ett annat utrymme är det vanligtvis nödvändigt med en lampa som ger ett neutralt och vitt ljus. Det får du om du väljer en industrilampa med ljusfärgen 4000K.

Med denna ljusfärg blir dina arbetsområden optimalt upplysta, så du inte längre behöver krångla med en ficklampa eller en annan lampa som du måste bära runt i lokalen.

Skydda ditt utrymme med verkstadslampor

Rätt industriell belysning i din verkstad, ditt lada eller på ditt lager är extremt viktig. Det kan nämligen hjälpa till att skydda dina saker samt avskräcka potentiella oinbjudna gäster från att utforska delar av din fastighet eller företag.

Om du behöver extra säkerhet i ditt utrymme är det värt att installera en kraftfull och skarp LED armatur industri. Det kan till exempel vara att du har många produkter på ditt lager, dyra maskiner i din verkstad eller liknande som du vill skydda.

Förutom att installera industrilampor inuti själva lokalen kan du lägga till andra industriella lampor eller liknande utanför byggnaden för att skapa mer säkerhet och trygghet.

Överväg LED industrilampor, LED UFO lampor och LED High Bay lampor

Letar du efter kraftfull belysning till ett utrymme där du saknar mer ljus? Då är det värt att titta på en LED industritaklampa. Äldre industrilampor kan vara utrustade med typer av glödlampor där du inte uppnår samma fördelar som med LED belysning.

LED belysning tak kan placeras i taket, varefter du får upplyst lokalen på absolut bästa sätt. Här är LED industrilampor särskilt lämpliga, eftersom de ger omedelbart ljus och lyser med en riktigt stor styrka.

Dessutom är LED lampor till tak både energibesparande och miljövänliga, eftersom de är hållbara och har en lång livslängd. Det innebär att du kan använda samma industrilampor tak under många år framöver utan att behöva byta dem.

Kontrollera alltid IP klassificeringen på ditt LED industriarmatur, LED UFO lampor och LED High Bay lampor innan köp

Eftersom verkstäder, garage, lador, lagerbyggnader med mera vanligtvis får mycket lite naturligt ljus, är det viktigt att utnyttja andra belysningsalternativ i hela rummet. LED belysning är ett bra alternativ här, eftersom de i de flesta fall kan motstå mer extrema förhållanden och temperaturer.

Om du vill använda en industrilampa utomhus bör du dock alltid se till att lampan är lämplig för detta. När du ska undersöka om verkstadslampan kan användas för ditt specifika ändamål, bör du kontrollera IP klassificeringen. En IP klassificering visar hur damm och vattentät verkstadslampan faktiskt är.

Som tumregel bör du sikta på industrilampor som åtminstone har klassificeringen IPX4. Med denna klassificering kan lampan tåla kraftiga vattenstänk. Det bästa är dock om verkstadslampan har en IP65 klassificering. Med en IP65 klassificering är lampan mycket robust och lämplig för användning även i mer tuffa och hårda miljöer. På detta sätt kan du utan problem hänga upp industrilampan i din verkstad, ditt lada eller andra liknande byggnader.

Om du är osäker på om våra industrilampor kan användas utomhus är det värt att läsa våra produktbeskrivningar. Där kan du se om den aktuella lampan är lämplig för utomhusbruk eller inomhusbruk samt IP klassificeringen.

Energibesparande LED High Bay lampor med ljusstyrkor i 200w 150w och 100w

Våra energibesparande LED High Bay lampor är designade för att effektivt och ekonomiskt belysa stora utrymmen. Oavsett om det är ett lager, en fabrik eller en stor hall, erbjuder vi LED High Bay 100w, LED High Bay 150w och LED High Bay 200w, som säkerställer optimal täckning och ljuskvalitet. Dessa lampor är inte bara energieffektiva, utan minskar också underhållskostnaderna tack vare deras långa livslängd. Med deras höga ljusstyrka och låga energiförbrukning är de ett smart val för alla företag som vill minska energikostnaderna utan att kompromissa med belysningens kvalitet. Byt till LED High Bay lampor och upplev skillnaden i både ljus och ekonomi.