Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

LED ljusrör T8

Om du vill ha en miljövänlig, energibesparande och bra ljuskälla, då är LED rör ett väldigt bra val. Lysrör kännetecknas genom att de är ytterst effektiva, medan de samtidigt är en utmärkt ljuskälla i både privata bostäder och företag.

Här på sidan hittar du fler LED ljusrör, så att du kan välja just den variant som passar bäst dina behov och själva ändamålet. Vi saluför T8 LED rör, även kallade för T8 LED ljusrör, i hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Du hittar likaledes lysrörsarmatur och LED lysrörsarmaturer på vår sida, om du har behov av det.

Byt ut gamla lysrör med nya LED rör

Svaret på frågan: ”Kan man byta ut ljusrör med LED rör?”, är ja, det kan man. Om du har vanliga, gamla ljusrör i din bostad eller företag, rekommenderar vi alltid att du byter ut dem med nya LED rör.

Du sparar inte bara en del pengar på elräkningen genom att byta ljusrör, du får också en ljuskälla som är betydligt mer hållbar samt har längre livslängd. Dessutom kan du med ett LED ljusrör uppleva att ljuskällan börjar lysa så snart du tänder din lysrörslampa.

Det är dock viktigt att du är uppmärksam på att om du installerar LED ljusrör i gamla armaturer, en LED rörarmatur eller en ombyggd armatur, skall LED rörets strömförande ände vändas på ett sådant sätt, så att den passar ihop med den strömförande änden i armaturen. Gör du inte det, kan det sluta med att röret kortsluter.


Populär i LED ljusrör T8

Lys upp ett helt rum eller ett stort område med LED ljusrör

Med LED ljusrör får du en praktisk och funktionell ljuskälla som kan användas i alla rum, där du vill ha ett starkt ljus med hög färgåtergivning och optimal ljusspridning. 

Ljusrör är inte framställda för att uteslutande användas på bestämda ställen eller i ett specifikt rum. Exempelvis används LED ljusrör ofta i kök samt andra ställen inomhus i en bostad, medan de likaledes lämpar sig utmärkt på ett kontor, i en verkstad eller ett garage.

Det beror bland annat på att både T8 ljusrör och T5 LED ljusrör i synnerhet väl lämpade när det gäller att lysa upp ett helt rum eller ett större område. Samtidigt fungerar T8 LED  rör bra som arbetsbelysning, eftersom det är fokuserat ljus.

Så väljer du rätt LED ljusrör

Kvaliteten på våra billiga LED ljus och billiga lysrör är helt i toppklass, och det gäller självklart också när det rör sig om LED rör och T8 LED rör. Här kan du köpa billiga LED  rör till marknadens bästa priser utan att man har kompromissat med kvaliteten.

När du är ute efter bästa LED rör till ditt hem, finns det fler faktorer som du bör ha i tankarna. Det är allt från storleken till färgtemperaturen (Kelvin), ljusstyrkan (lumen), spänning, spridning m.m.

Gör du dessa överväganden innan köp, kan det vara enklare för dig att värdera vilket LED ljusrör du skall välja. 

Rent generellt säger vi, att om du vill ha ett LED rör inomhus i din bostad eller på ditt kontor, bör du investera i ett LED rör i 3000K. Om LED röret däremot skall placeras i en verkstad eller i ett garage, är ett LED rör med ljusfärgen 4000K optimalt.