Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Sänglampor

Sänglampor: Skapa mys och funktionalitet i ditt sovrum

När det gäller att skapa den perfekta atmosfären i ditt sovrum är valet av sänglampor avgörande. Oavsett om du letar efter sänglampor till barnrummet eller något mer elegant har vi dig täckt. Vårt utbud av sänglampor kombinerar stil, funktionalitet och komfort för att skapa den idealiska ljusmiljön i ditt personliga utrymme.

Sänglampor med USB: Praktisk laddning och belysning i ett

Sänglampor med USB-port är det perfekta valet för moderna invånare. Dessa sänglampor kombinerar ljuskällan med en bekväm USB-port så att du enkelt kan ladda dina enheter bredvid din säng. Du behöver inte längre leta efter eluttag. Vårt utbud av sänglampor med USB ger dig både belysning och laddning i en smart design.

Justera ljuset med en sänglampa med dimmer

Ibland vill du kanske ha en subtil och dämpad belysning på kvällen. Vårt utbud av sänglampor med dimmer ger dig full kontroll över belysningen. Du kan enkelt anpassa ljusstyrkan efter dina preferenser och skapa den perfekta atmosfären för läsning eller avkoppling.

Populära i Sänglampor

Introduktion till kategorin sänglampor

Barnsänglampor

För barnrum erbjuder vi ett urval av barnsänglampor som kommer att förvandla deras rum. Dessa lampor är färgglada, fantasifulla och perfekta för att hjälpa dina barn att känna sig trygga på natten.

Väggmonterade sänglampor

Om du vill frigöra utrymme på ditt nattbord är väggmonterade sänglampor en smart lösning. Dessa lampor monteras enkelt på väggen bredvid din säng och ger dig den nödvändiga belysningen utan att ta upp värdefull bordsyta.

Modernt LED-sänglampor: Energisparande och eleganta

LED-sänglampor kombinerar energieffektivitet med modern design. Dessa lampor är miljövänliga och ger ett klart och skarpt ljus. Vårt utbud av LED-sänglampor finns i olika stilar och färger, inklusive vitt och svart, så att du kan välja den som passar bäst in i din inredning.

Oavsett om du letar efter sänglampor för barn, sänglampor för en justerbar säng eller bara vill uppgradera din belysning med en väggmonterad sänglampa har vi ett brett utbud av alternativ att välja mellan. Våra sänglampor kombinerar tradition och modernitet och ger dig den trygghet och säkerhet du förtjänar i ditt sovrum.

Sänglampor är den perfekta lampan för sovrummet

Sänglampor är en oumbärlig del av moderna sovrum. Dessa lampor kombinerar funktionalitet med estetik och skapar en mysig atmosfär som är idealisk för avkoppling. En lampa för sovrummet fungerar inte bara som en ljuskälla; den är också en del av rummets dekorativa helhet. Sänglampor kan variera i design från klassisk till modern, vilket gör det enkelt att hitta en som passar din unika stil i sovrummet.

Använd olika typer av sänglampor som läslampor

Med en väggmonterad sänglampa för sovrummet får du den perfekta läslampan, som ger optimalt ljus för läsning i sängen. Dessa lampor fokuserar på att leverera direkt, men mjukt ljus, vilket minskar belastningen på ögonen utan att störa sömnkvaliteten. Sänglampor med flexarm är särskilt populära, eftersom de ger dig möjlighet att justera ljusets riktning efter behov, vilket gör dem till en praktisk lösning för nattliga läsare.

Sovrumslampor som dekoration i inredningen

En sovrumslampa fungerar inte bara som en ljuskälla utan också som en del av ditt sovrums inredning. Vägglampor för sovrummet och väggmonterade sänglampor är exempel på hur belysning kan integreras i rummets design för att skapa en unik och personlig atmosfär. Dessa lampor lägger till karaktär och stil i sovrummet, samtidigt som de uppfyller sitt praktiska syfte.

Fördelar med LED sänglampor på väggen

LED sänglampor har blivit allt mer populära på grund av deras energieffektivitet och långa livslängd. Dessa lampor genererar mindre värme och är mer ekonomiska i drift, vilket gör dem till ett miljövänligt och kostnadseffektivt val för dig. Deras klara och rena ljus är perfekt för t.ex. läsning.

Väggmonterade sänglampor med USB

Sänglampa med USB är en modern innovation som kombinerar traditionell belysning med modern teknologi. Denna typ av lampa är utrustad med USB-portar som gör det möjligt att ladda enheter som smartphones eller tablets, vilket är särskilt praktiskt för dem som gärna vill ha sina enheter i närheten medan de vilar eller sover. Samtidigt kommer flera av våra sänglampor med en integrerad hylla där du t.ex. kan placera din mobil.

Få vackra sängbordslampor med vägglampa för sovrummet

Sängbordslampor är en väsentlig del av sovrummet, som erbjuder både funktionalitet och stil. De finns i olika design, från traditionella till moderna, och kan lätt samordnas med den befintliga sovrumsinredningen. Dessa lampor är idealiska att placera vid en sängbord för enkel tillgång och att lägga till funktionalitet och design i ett.

Sänglampa med hylla och USB-kontakt i flera färger

Letar du efter en sänglampa med hylla, en sänglampa med laddare, en svart sänglampa eller en vit sänglampa så hittar du ett brett utbud här på PlusLED