Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Gaming Lampa

Letar du efter den coolaste gaming lampa til gaming rum ?

Om du redan har fyllt din dator med RGB Ljus så måste din omgivning utan tvekan vara nästa steg. Du kanske har följt IEM, ESL, BPS och liknande turneringar i till exempel Counter-strike: Global Offensive, och upplevt hur mycket ljusupplägget kan göra för upplevelsen, både för de som är där fysiskt men lika mycket för de som tittar med hemma från.

Det kan därför vara en riktigt häftig lösning att föra in lite av den magin i ditt eget hem och spelmiljö. Möjligheterna är många och på denna sida hittar du både LED list, Vägglampa, Hexagon paneler, neon lampor och en massa andra coola lösningar i både RGB och RGBIC.

Hos PlusLED hittar du ett stort urval av kvalitetsprodukter som vi har valt ut och testat så att du kan få den bästa ljusuppsättningen kring din gaming setup.

Här hittar du den senaste och smartaste Gaming gear och tillbehören

Hos PlusLED hittar du ett stort urval av kvalitetsprodukter som vi har valt ut och testat så att du kan få den bästa belysning kring din gaming setup.

Hos PlusLED hittar du det smartaste LED ljus för gaming belysning

På denna sida hittar du den coolaste LED gamer Lampa som passar ditt rum. Vi har allt från RGB TV LED list, till RGB spotlight lampa som kan styras med fjärrkontroll. Vår gamerlampa, Govee flowbar, gör det möjligt att synkronisera TV färg till flowbars. Eller vår vanliga RGB TV list, som kopplas till TV via en USB. Vill du ha färgade glödlampor till ditt rum erbjuder vi även ett brett utbud av färgade glödlampor, varav de flesta är integrerade med WIFI, Bluetooth eller en fjärrkontroll.


Populära i Gaming Lampa

Skapa den perfekta atmosfären med gaming lampor på väggen

Den perfekta belysningen kan ofta vara glasyren på kakan. Detsamma gäller ljuset i gaming rummet. Genom att ställa in ljuspaneler och vägglampor i och runt din spelkonfiguration kan du lägga till en extra dimension i ditt speluniversum. Synkronisera ljuset med de saker som händer på datorskärmen och upplev hur hela rummet tänds när något oväntat händer i spelet.

Se vårt urval av gaming prylar och belysning

Denna funktion kallas ambient eller omgivande belysning, och på svenska kan den översättas som att ljuset blir "omgivande". Det innebär att ljuset omger eller fyller rummet med färgerna som visas på skärmen. Det ger en super uppslukande upplevelse och lägger till bara den extra dimensionen till din gaming installation, vilket gör allt lite roligare.

RGB och RGBIC är det optimala gaming light för gaming grejer till rummet

RGB består av röda, gröna och blå färgade dioder och ses vanligtvis på enfärgade ledremsor. Spelare med RGB färger, det kan vara en RGB LED list, där LED strip har flera dioder med röd, grön och blå färg. Här styrs LED list tillsammans, så om du till exempel vill att LED list ska visa röd färg ändras hela LED list till röd färg. Det är inte möjligt att styra varje enskilt segment som RGBIC. Du får dock möjlighet att klippa RGB listen till önskad längd.

Den perfekta belysningen för gamer setup

RGBIC är nästan samma teknik som RGB helt enkelt med individuell hantering av segment. RGBIC ger helt nya möjligheter till effekter genom att implementera olika DIY-scener eller andra Govee app scener. Det finns ett alternativ att välja musikläge på de flesta Govee produkter, där ljuset på Govee produkter synkroniseras med musiken i bakgrunden så att du får en bättre vibe i rummet.

Stort urval av högkvalitativa LED lampa gaming som neon lampor

Du hittar ett brett utbud av produkter för belysning av barnrum, spelrum, vardagsrum och kök. Stort urval i alla typer av utomhusbelysning samt batterilampor. Vi har också ett brett utbud av Smart Home produkter, som alla har gemensamt att de kommer att göra din vardag enklare.

Här på PlusLED hittar du vägglampa gaming till bra priser

Här på PlusLED väljer vi noggrant vilka produkter vi erbjuder dig som kund. Vi testar alltid produkterna innan vi tar dem i branschen, både för att säkerställa att kvaliteten är toppklass, men också för att säkerställa att vi har den nödvändiga kunskapen för att kunna vägleda dig om du behöver hjälp eller frågor om installationen. Därför har vi en bred marknadsståelse vilket innebär att vi alltid köper in oss med våra kunder i fokus.  

Produkter för dig som vill ha den bästa gaming ljusslinga gadget

Vi försöker alltid ge dig som kund så mycket värde som möjligt. Detta innebär att vi har ett brett urval av olika produkter från ett brett utbud av välrenommerade tillverkare. Detta breda produktsortiment innebär att vi som kund kan erbjuda dig en plats där du kan handla din belysning för hela hemmet. Över åldersgrupper och kön.