Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Presshylsor, Krympslang & Lim

Upptäck vårt sortiment av presshylsor, krympslang & lim

Här hittar du vårt utbud av presshylsor, krympslang & lim. Vi har samlat ett urval av högkvalitetsprodukter som är designade för att möta alla dina behov när det gäller elektriska anslutningar och isolering. Utforska vårt sortiment och hitta den perfekta matchningen för ditt nästa projekt, så att du kan arbeta med förtroende för materialens kvalitet och hållbarhet.

Starka och säkra elektriska anslutningar med presshylsor

Presshylsor är oumbärliga komponenter i skapandet av starka och hållbara elektriska anslutningar, lämpliga för en mångfald av användningar, från hemmets gör-det-själv-projekt till krävande industriella installationer. Genom att använda presshylsor kan du uppnå en anslutning av hög kvalitet som inte bara är motståndskraftig mot drag och vibrationer, utan också förbättrar den totala elektriska prestandan.

Populär i Presshylsor, Krympslang & Lim

Krympslang skydd och isolering för dina kablar

Krympslang, även känd som värmekrympslang, erbjuder ett effektivt och säkert sätt att isolera ledningar, skydda mot miljöpåverkan och förbättra estetiken i dina kabelinstallationer. Med en termiskt aktiverad krympningsprocess säkerställer krympslangen en tät och skyddande passform runt kablar och ledningar.

Superlim för reparationer och installationer

Superlim är grundläggande för en rad olika reparations- och installationsuppgifter, eftersom det erbjuder en robust och hållbar lösning för att sammanfoga material. Dess universella användbarhet gör det oumbärligt i både professionella miljöer och för hobbyprojekt, där en tillförlitlig förening är nödvändig. Från fästning av komponenter