Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

LED Panel 30x120

LED panel 30x120 cm

30x120 LED paneler är smala och avlånga paneler med en rektangulär form. Om det är denna typ av ljuspanel som du har behov av, har du kommit till rätt ställe. 

En ljuspanel är en mycket elegantare lösning än exempelvis armaturer till ljusrör. Armaturer till ljusrör är vanligtvis varken särskilt trevliga att titta på eller lätta att göra rena. På båda dessa områden skiljer sig en LED ljuspanel ut.

Med LED ljuspaneler får du en ljuskälla som omgående tänder, vilket gör att du slipper vänta på att din ljuskälla har flimrat klart. Därutöver är en LED panel tyst. Ta en titt i vårt sortiment bestående av LED 30x120 paneler, med vars hjälp du kan få perfekt belysning.

Få en optimal och modern belysning med en 30x120 panel

En 30x120 panel är modern belysning, som är i stånd att belysa ett rum i förhållande till dina önskemål när det gäller ändamålet och stämningen. Tack vare dessa ljuspanelers breda strålvinkel och den jämna ljusfördelningen får du optimal belysning i ett rum.

Denna typ av ljuspaneler fungerar ungefär som ett takfönster, vilket gör att de också lämpar sig mycket väl i rum utan fönster. En LED panel går enkelt och snabbt att montera i taket, varefter du har en ljuspanel med en beräknad livslängd på 30 000 timmar.

Populära i LED Panel 30x120

En ljuspanel är ett populärt och attraktivt val på många ställen

Det har inte tagit lång tid innan ljuspanelerna blivit ett populärt och attraktivt val för många. Som de flesta vet är belysning en otroligt viktig faktor för ett rums utstrålning och atmosfär.

I det här fallet är LED-paneler inte bara en hårsmån före traditionella lysrörsarmaturer. Å andra sidan är dessa paneler ett helt hästhuvud framför på grund av det rena utseendet.

Dessutom finns den energibesparing du uppnår genom att välja LED-paneler framför vanliga lysrör. Underhållet är också mycket enklare då de har lång livslängd.

LED-paneler är ett mycket bra alternativ till andra ljuskällor på dessa platser:

- I kontorsmiljöer

- Inom hotellbranschen

- I korridorer

- Som butiksbelysning

- Inom hälsosektorn

- I ett väntrum

- I skolor

- På dagis

- I industrin

- I köket

Ljuspaneler lämpar sig för montering i både trätak, gipstak, lamelltak/träbetong m.m.

Överväg dimbara 30x120 LED ljuspaneler

LED-paneler är minst sagt framtidens belysningslösning på många håll. Det kan därför vara värt att överväga om dina 30x120 LED-ljuspaneler ska vara dimbara. Detta kan vara en fördel både hemma och på jobbet.

Har du dimbara ljuspaneler i ditt hem kan du justera hur starkt ljuset ska vara i olika situationer. Behöver du bra arbetsljus i köket, eller behöver du mysbelysning?

På arbetsplatsen är det bra för medarbetarnas hälsa, välbefinnande och effektivitet att ljuset anpassas till den specifika arbetssituationen. Du kan enkelt uppnå detta genom att ha dimbara LED-ljuspaneler.

Köp din LED panel online hos PlusLED

På PlusLED har vi ett bra urval av LED 30x120 paneler, men vi har även andra storlekar om du behöver det. Om det är något du är osäker på, vänligen kontakta oss via e-post. Vi är redo att hjälpa dig att göra en bra affär online med oss.