Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Sladdimmer

Om du är ute efter en billig ljusdimmer av hög kvalitet till dina lampor – oavsett om det är till hemmet eller arbetsplatsen – då har du kommit till rätt ställe. 

Med våra ljusdimrar till kablar i hög kvalitet får du full kontroll över belysningen i ditt valda rum. Det är oavsett om du vill ha stämningsbelysning, arbetsbelysning eller något helt annat. Det säkerställer att dina lampor med ljusdimmer i hemmet kan lysa upp rummet på just den sätt som du har behov av. 

Det är exempelvis skönt att kunna sitta och läsa en bra bok i vardagsrummet med bra ljus, medan du senare kan dämpa belysningen, när du skall ha det trevligt med en film. 

Lätt montering av en sladdimmer LED på dina lampor

Det är alltid trevligt att kunna justera belysningen i ett rum. Och det får du möjlighet med en ljusdimmer. Om du köper en sladdimmer, kan du själv montera den på dina lampor utan behov av en elektriker.

Du skall bara montera sladdimmer till LED ljus på din lampas befintliga kabel. De är lätta att placera mellan två sladdar. Som regel kan du nämligen använda den LED kabel som redan sitter monterad på själva lampan.

Dock är det viktigt, att du naturligtvis väljer en dimbar LED ljuskälla eller LED ljuskällor när det gäller en ljusdimmer till LED eller en ljusdimmer till LED ljuskällor. Gör du inte det, kommer ljusdimmern inte att fungera optimalt.

Populär i Sladdimmer

Dämpa ljuset i din bostad med en sladdimmer till LED lampor

En ljusdimmer till LED används för att justera ljusstyrkan på kompatibla dimbara ljuskällor, så att önskad belysningsnivå uppnås. De används ofta med syfte att skapa en trevlig stämningsbelysning. 

Med hjälp av en sladdimmer ger det dig ett fantastiskt sätt att få just den stämning du vill ha i ett rum, oavsett vilket humör du är på. Om du vill skapa en romantisk eller en avslappnad stämning, då finns det möjlighet för det.

Dessutom kan du även justere ljuset för att vara skarpare och mer fokuserat, så att du kan arbeta, läsa en bok eller annat. Här hos oss på PlusLED förstår vi vikten av att ha rätt belysning, och en LED ljusdimmer från oss kan vara just det du har behov av.

Använd en LED ljusdimmer för montering på kablar till många av dina lampor i bostaden

Om du vill ha ljusdämpning på dina lampor, är det värt att överväga en ljusdimmer. Det kan exempelvis vara:

- Golvlampa med ljusdimmer

- Bordslampa med ljusdimmer

- Nattlampa med ljusdimmer

- Taklampa med ljusdimmer

- Arbetslampa med ljusdimmer

Här hos oss på PlusLED hittar du sladdimmer som du kan använda till ovanstående typer av lampor. Om du är ute efter en lampa med ljusdimmer, rekommenderar vi alltid, att du investerar i en dimmer till LED.

En av de dolda fördelar med ljusdämpning och i synnerhet LED ljusdimmer är, att dämpning förlänger ljuskällans livslängd. Detta eftersom lampan och ljuskällan inte alltid lyser för fullt. 

LED lampor och LED ljuskällor håller längre, men är dyrare att köpa in. Dock kan en förlängning av deras livslängd potentiellt spara dig en massa pengar samt en minskning i underhållskostnader.

När du dämpar ljuset, minskar du också dina kostnader för ström. Om du även använder dig av en LED ljusdimmer och LED ljuskällor, kan du uppnå ännu större besparingar jämfört med om du har glödlampor, halogenlampor eller sparlampor i hemmet.