Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Koppborr / Hålborr / Hålsåg

Om du har en verktygslåda eller en verkstad, då bör du alltid ha en koppborr, en hålborr och en hålsåg. Som tur är, är det en och samma sak, vilket gör att du inte behöver investera i alla tre. När du väl har anskaffat detta formidabla verktyg, kommer du snart att upptäcka alla dess smarta fördelar och användningsmöjligheter. 

Hålsåg är i synnerhet användbar i samband med att du skall göra en förborrning för exempelvis Infälld Spotlight. Det gör det hela nämligen så mycket enklare. Om du ännu inte har ett hålsågsset liggande hemma, kan du ta en titt på våra kvalitetsprodukter för att hitta det du har behov av.  

Vad är ett koppborrset?

Ett koppborr, det som även kallas för både ett hålborr och en hålsåg, är ett borr omgiven av en skiva. Denna skiva är försedd med små sågtänder. Med denna typ av borr är det möjligt att borra mycket exakt. Det är viktigt i många sammanhang, särskilt för att ditt projekt skall få ett optimalt utseende. 

En hålsåg är dessutom det bästa verktyget när du skall borra stora hål. Hos oss på PlusLED hittar du en koppborr i många olika storlekar. Du kan därmed få ett helt koppborrset, vilket gör att du är väl förberedd för alla ändamål, där du skall använda denna typ av borr.

Dessuden hittar du koppborr i mycket god kvalitet till mycket fördelaktigt pris hos oss. Det kostar dig med andra ord inte en mindre förmögenhet när du gärna vill ha fler olika storlekar i verktygslådan.

Populära i Koppborr / Hålborr / Hålsåg

Hålsåg och borr till borrmaskin – dina professionella verktyg

För att du skall kunna utföra ett gott hantverk, är det flera faktorer som spelar in. Den ena faktorn är att du skall vara lite händig, medan den andra faktorn är solida och professionella verktyg. 

Att vara en riktig hantverkare - det står du själv för. Men vi på PlusLED kan förse dig med absolut bästa verktyg, när duexempelvis skall sätta upp Infälld Spotlight. Ta därför en titt på vårt sortiment av billiga koppborrar och hålsågar, innan du skall i gång med ditt nästa projekt. Vi är säkra på att du hos oss hittar allt det du skall använda.  

Hålsåg och koppborr för många ändamål

Hålsåg kan du använda till många olika arbetsuppgifter. Speciellt om du har dem i flera olika storlekar. Om du har flera hålsågar att välja bland, är du alltid förberedd när du skall i gång med ett projekt som kräver en koppborr eller en hålsåg. 

PlusLED har endast produkter från ledande tillverkare, helt enkelt eftersom de tillverkar dem i absolut bästa kvalitet. En Viking hålsåg är exempelvis en produkt som håller i många år, du är garanterad att du inte plötsligt står med en hålsåg som inte fungerar.

Du hittar bland annat dessa typer av hålsågar, koppborrar och hålborrar i vårt stora urval:

- Hålborr för trä

- Koppborr för metall

- Hålborr för PVC

- Koppborr för gips

- Hålsåg för rostfritt stål

Vill du veta mer om ett hålsågsset eller exempelvis en hålsåg för tegel?

Om du gärna vill veta mer om våra produkter, är vi alltid redo att besvara dina frågor. Goda råd och vägledning delar vi också gärna med oss. Använd vår kunskap och erfarenheter helt gratis genom att kontakta oss.