Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

MiBoxer

MiBoxer – enkelt och prisvärt

En av största bekymmer för bostadsägare är de ständigt stigande elpriser. Om du också är bekymrad över detta, är den bästa lösningen för dig att bli av med konventionella belysningslösningar i ditt hem och ersätta dem med MiBoxer produkter.

Med Mi Light får du nämligen bland annat smarta LED ljuskällor, kända för att vara energieffektiva. Bortsett från att spara på strömmen, erbjuder MiBoxer produkter många andra fördelar. 

I vårt sortiment hittar du flera olika färgskiftande LED ljuskällor, som passar i dina lampor i hemmet. Vid användning av dessa LED ljuskällor med WiFi har du möjlighet att få full kontroll över belysningen i din bostad, både när det gäller färg, dämpning samt ljusets färgtemperatur (varm och kall – även kallat CCT styrning).

Enkel styrning av belysningen i din bostad med smart ljus

MiBoxer produkter kan installeras på mycket enkelt och problemfritt sätt. Det finns inga krav om att behöva en elektriker för att få dem installerade. Vem som helst kan göra det. Allt du behöver göra är att avlägsna tidigare installerade ljusprodukt och ersätta den med MiBoxer produkten. 

Belysningsprodukter framställda av Mi-Light, kan betecknas som smart ljus, då de kan betjänas med hjälp av smartphones. Du kan härmed använda din smartphone för att tända eller släcka ljuset såväl som du kan betjene dem med hjälp av vanliga väggkontakter.

I och med att ljuskällorna är utrustade med WiFi, innebär det att du kan vara i stånd att styra belysningen även om du inte är hemma, under förutsättning att du har en internetanslutning. Om du inte har någon smartphone, kan du fortfarande få sådana ljuskällor och betjäna dem med hjälp från en Mi-Light controller.

Fjärrstyrda LED ljuskällor till- och frånkopplas enkelt och snabbt med få tryck på en Mi Light controller eller en Mi Light app på din smartphone. Du har dessutom möjlighet att dela in dem i zoner, så att du kan välja att betjäna en enskild zon eller alla zoner samtidigt.

Om du vill betjäna smarta LED ljuskällor med hjälp av din smartphone, skall du komma ihåg att köpa en WiFi box – även kallad för en wireless bridge eller en Mi-Light WiFi bridge. Den hittar du likaledes i vårt urval. Din Mi-Light WiFi bro är samlingspunkten i hela detta trådlösa system.


Populära i MiBoxer

Få full kontroll över ljuset i ditt hem med Mi Boxer

Med Wi-Fi ljuskällor från Mi Light får du full kontroll över ljuset i ditt hem. Med en sådan smart ljuskälla får du LED belysning som kan styras med hjälp från en fjärrkontroll eller en smartphone.
Den smarta ljuskällan i fullt färgspektrum är perfekt belysning till ditt Smart Home. De kulörta ljuskällorna erbjuder nämligen inte bara vackert färgat ljus, utan även det helt vanliga vita ljuset. Du kan därför välja just den färg som passar bäst dina önskemål och behov.
På vår sida hittar du Wi-Fi ljuskällor från Mi Light både som spotlightljuskällor och som en vanlig LED ljuskälla med skruvfattning. Du kan köpa Mi Light med E27 sockel, Mi Light GU10 med sockel samt med E14 sockel.

Smart belysning ger dig möjlighet att styra ljuset när du inte är hemma

Ett intelligent hem gör det möjligt för dig att kontrollera delar av ditt hem även när du är på språng. Det kan exempelvis vara att du är på arbete och har glömt att släcka ljuset. Med Mi Light kan du enkelt och snabbt styra alla fjärrstyrda ljuskällor, även om du inte är hemma.
Med hjälp av appen har du nämligen full kontroll över belysningen. På så sätt behöver du inte bekymra dig om du nu har kommit ihåg att släcka ljuset. Det kan också vara att du gärna vill tända ljuset vid olika tidpunkter under loppet av dagen - om du är borta under längre perioder, som exempelvis semester eller liknande.

Förvandla ditt hem och skapa perfekt stämning med Mi-Light

Med dessa smarta färglampor får du inte bara en bra belysning. Du får också en ljuskälla, som kan förvandla alla rum i ditt hem. Tack vare olika funktioner kan du få ljuset att skifta färg, vilket ger snygg effekt. Om du vill dämpa ljuset eller skapa rätt atmosfär i ditt hem, är dessa intelligenta
Lljuskällor rätt lösning för dig. Ljuskällornas vita ljus kan ställas in i från 2700K och enda upp till 6500K. På så sätt kan du själv justera ljusets färg. De kan likaledes ställas i mättnad, så att du själv kan bestämma, hur stark färgen skall vara.

Uppnå många fördelar med en smart ljuskälla från Mi Light

En smart ljuskälla från Mi Light ger dig en lång rad fördelar, som du inte kan uppnå med vanliga energisparlampor, halogenlampor eller glödlampor.

Ett framträdande drag hos dessa ljuskällor är, att de kan hålla mycket längre. Således sparar du både besväret och nackdelar med att köpa nya ljuskällor hela tiden. En ljuskälla från Mi Light kan nämligen hålla i väldigt många år, vilket är en fördel för både plånboken och för miljön.

Ett annat anmärkningsvärt drag hos dessa belysningsprodukter är, att de inte är så hårda vid budgeten. Detta faktiskt på grund av flera faktorer. För det första är de tillgängliga till överkomliga priser. Det gör dem budgetvänliga.

För det andra har du möjlighet att sänka lampornas intensitet. Även om de är tända länge, kommer de härmed fortfarande inte att förbruka en massa elektricitet.

Och sist men inte minst, lämpar sig Mi-Light produkter för alla delar av ditt hem. Oavsett om du vill ha mer ljus i ditt vardagsrum eller ditt sovrum, kan du hitta passande produkter framställda av Mi-Light. Du kan också hitta passande belysningsprodukter till ditt kök, badrum, trädgård och andra områden.
Köp dina smarta belysningsprodukter i hög kvalitet till marknadens lägsta priser hos PlusLED

Hos oss på PlusLED hittar du ett bra urval av Mi Light produkter, som du kan använda antingen inomhus eller utomhus.

Du kan exempelvis använda smarta ljuskällor till dina lampor inomhus, medan du kan använda smarta trädgårdsspotlights för att belysa antingen dina blomsterrabatter, buskar, träd, fasader eller annat. Vi erbjuder Mi Light-produkter till konkurrenskraftiga priser och hjälper dig gärna om du har behov av vägledning.