Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

AV-kablar

AV-kablar för alla dina behov

AV-kablar (audio/video kablar) är väsentliga för att ansluta dina enheter och säkerställa en optimal ljud- och bildupplevelse. Oavsett om du ska ansluta din DVD-spelare, spelkonsol eller ditt hemmabiosystem, finns det en AV-kabel som passar dina behov. Dessa kablar är designade för att överföra både ljud- och videosignaler, vilket gör dem oumbärliga i varje hemmaunderhållningssetup.

USB laddare för alla dina enheter

En USB laddare är ett oumbärligt tillbehör för dina elektroniska enheter. Oavsett om du har en smartphone, surfplatta eller ett par trådlösa hörlurar är det viktigt att ha en pålitlig laddare. En USB laddare säkerställer att dina enheter alltid är redo att användas och att du aldrig får slut på batteri när du är på språng. Moderna USB laddare är designade för att vara kompakta och enkla att ta med, så att du alltid har tillgång till ström, oavsett var du befinner dig. En bra USB laddare är också utrustad med säkerhetsfunktioner som skyddar mot överladdning och kortslutning.

Effektiv och pålitlig USB laddare 5V

När det gäller att välja rätt laddare är en USB laddare 5V ett populärt val. Denna typ av laddare levererar den nödvändiga spänningen för att effektivt ladda de flesta av dina dagliga enheter. En USB laddare 5V är designad för att vara energieffektiv och säker, vilket gör den idealisk för daglig användning. Med en USB laddare 5V kan du vara säker på att dina enheter laddas snabbt och säkert, utan risk för överhettning eller skador. Det är också en praktisk lösning för resor, eftersom den kan användas med en mängd olika enheter.

Dual USB laddare för snabb laddning

En Dual USB laddare är perfekt för dem som har flera enheter som behöver laddas samtidigt. Med två USB-portar kan du ladda både din smartphone och surfplatta samtidigt, utan att behöva vänta på att en enhet ska bli fulladdad innan du kan börja med nästa. Dual USB laddare är ofta utrustade med intelligent teknologi som anpassar laddningshastigheten till den anslutna enheten, vilket säkerställer en optimal och säker laddningsprocess. Detta gör dem idealiska för både hemmet och kontoret, där behovet av flera laddare ofta är stort.

Den bästa USB-C laddaren på marknaden

USB-C laddare håller snabbt på att bli standarden för många moderna enheter, inklusive smartphones, surfplattor och bärbara datorer. De erbjuder snabbare laddning och dataöverföring jämfört med äldre USB-typer. En USB-C laddare är inte bara kraftfull, utan också mångsidig, eftersom den kan användas för att ladda en mängd olika enheter. Med en robust och hållbar konstruktion är en USB-C laddare designad för att hålla längre och prestera bättre. Dessutom stöder många USB-C laddare också snabbladdningsteknologier som kan ladda dina enheter på rekordtid.

Micro USB kabel för data och laddning

Micro USB kablar är fortfarande mycket utbredda och används för en rad olika enheter, från smartphones till kameror och mycket mer. Dessa kablar är kända för sin hållbarhet och pålitlighet. En Micro USB kabel är idealisk för både laddning och dataöverföring, vilket gör den till ett väsentligt tillbehör i din elektroniksamling. Oavsett om du ska överföra filer från din telefon till din dator eller bara ladda din enhet, levererar en Micro USB kabel en stabil och snabb anslutning.

HDMI 2.1 för en optimal bildkvalitet

HDMI 2.1 är den senaste standarden inom HDMI-kablar och erbjuder en betydande uppgradering jämfört med tidigare versioner. Med en HDMI 2.1 kan du njuta av högre upplösning, snabbare uppdateringshastigheter och förbättrad färgdjup, vilket resulterar i en mycket bättre visuell upplevelse. Denna kabel är perfekt för gaming, streaming och andra multimediaapplikationer där bildkvaliteten är avgörande. HDMI 2.1 kablar är också kompatibla med tidigare versioner, vilket gör dem till ett mångsidigt val för ditt hemmaunderhållningssystem.

Populära i AV-kablar