Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Bordsfläkt

När kalendern säger att det är sommar i Sverige, kan det i vissa perioder vara mycket varmt. Har du också ofta problem med att det blir allt för varmt i din bostad eller på arbetsplatsen när temperaturerna stiger utomhus? En bordsfläkt kan då hjälpa dig med att förbättra lufttemperaturen inomhus. 

Med en bordsfläkt får du en flyttbar och allsidig fläkt på bordet, och som kan göra även den varmaste sommardagen i hemmet eller på arbetsplatsen dräglig. Den bästa fläkten är en där du själv har möjlighet att styra både styrkan och vinkeln. 

Hos oss på PlusLED hittar du billiga fläktar i hög kvalitet. Bordsfläktar är praktiska eftersom man kan säga att de är en typ av mini klimatanläggningar, vilka kan ge bättre luftcirkulation samt bättre inneklimat. 

Vilken fläkt skall jag välja?

Det är en bra fråga, eftersom det finns flera typer av fläktar att välja bland. 

- Bordsfläkt – är som namnet antyder, avsedd för att placeras på ett bord.

- Golvfläkt – liknar en bordsfläkt, men är placerad på ett stativ och står på golvet.

- Tornfläkt/Pelarfläkt – tar betydligt mindre plats än en golvfläkt, eftersom den är utformad som ett torn/pelare. Saknar oftast också rotorbladen.

Vilken av dessa du skall välja, beror helt och hållet på dina behov samt var den skall placeras. Du skall därför först och främst bestämma dig för om din fläkt skall stå på golvet eller på ett bord. 

Skall din fläkt dessutom vara en med stor effekt under hela dagen, eller skall din fläkt bara fungera som luftkylare då och då? Det är med andra ord dina behov som bör avgöra vilken fläkt som är bäst för dig att köpa. 

På PlusLED saluför vi förutom bordsfläktar även golvfläktar och tornfläktar eller pelarfläktar, som de ofta också kallas, alla i hög kvalitet.

Populär i Bordsfläkt

USB fläkt för dig som sitter på ett kontor

En bordsfläkt är det lättaste, och även billigaste sättet att få svalka under en varm sommardag på kontoret. Det praktiska med våra bordsfläktar är, att en del av dem bara skall anslutas till din bärbara dator, powerbank eller en annan USB-utgång, varefter du ganska omgående får svalare luft omkring dig.

En bordsfläkt är den perfekta typen av fläktar när du sitter vid ett skrivbord eller liknande. Du får nämligen en flyttbar minifläkt, som kan följa med dig överallt. Det säkerställer att du konstant har bra arbetsmiljö, vilket också ger dig möjlighet att prestera mer. 

Tystgående fläktar och bordsfläktar för alla rum

Oavsett om du har behov av en liten fläkt eller en bordsfläkt i sovrummet, på kontoret, i husvagnen m.m., är det viktigt med en tystgående fläkt. 

En tyst bordsfläkt ger dig nödvändig ro för att kunna sova, arbeta eller bara njuta av tystnaden samt en svalkande bris. 

Mini aircondition för dig som är på språng – handhållen fläkt

Om du är på språng hela dagen, då är en liten handhållen fläkt just vad du behöver. I vårt sortiment hittar du en handhållen fläkt, som för övrigt också är en billig fläkt. 

Denna modell drivs med hjälp av uppladdningsbara batterier. Vid köp medföljer dessutom ett stativ. Med andra ord kan du även använda den när du slår dig ner vid ett bord för att arbeta, äta eller annat. 

Få billig ventilation vid köp av en bordsfläkt på PlusLED

Har du en eller flera frågor kring våra bordsfläktar eller andra fläktar? Du är alltid välkommen att kontakta oss på PlusLED, vi hjälper dig gärna med gratis rådgivning.