Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Bordsfläkt

När kalendern säger att det är sommar i Sverige, kan det i vissa perioder vara mycket varmt. Har du också ofta problem med att det blir allt för varmt i din bostad eller på arbetsplatsen när temperaturerna stiger utomhus? En bordsfläkt kan då hjälpa dig med att förbättra lufttemperaturen inomhus. 

Med en bordsfläkt får du en flyttbar och allsidig fläkt på bordet, och som kan göra även den varmaste sommardagen i hemmet eller på arbetsplatsen dräglig. Den bästa fläkten är en där du själv har möjlighet att styra både styrkan och vinkeln. 

Hos oss på PlusLED hittar du billiga fläktar i hög kvalitet. Bordsfläktar är praktiska eftersom man kan säga att de är en typ av mini klimatanläggningar, vilka kan ge bättre luftcirkulation samt bättre inneklimat. 

Vilken fläkt skall jag välja?

Det är en bra fråga, eftersom det finns flera typer av fläktar att välja bland. 

- Bordsfläkt – är som namnet antyder, avsedd för att placeras på ett bord.

Golvfläkt – liknar en bordsfläkt, men är placerad på ett stativ och står på golvet.

Tornfläkt/Pelarfläkt – tar betydligt mindre plats än en golvfläkt, eftersom den är utformad som ett torn/pelare. Saknar oftast också rotorbladen.

Vilken av dessa du skall välja, beror helt och hållet på dina behov samt var den skall placeras. Du skall därför först och främst bestämma dig för om din fläkt skall stå på golvet eller på ett bord. 

Skall din fläkt dessutom vara en med stor effekt under hela dagen, eller skall din fläkt bara fungera som luftkylare då och då? Det är med andra ord dina behov som bör avgöra vilken fläkt som är bäst för dig att köpa. 

På PlusLED saluför vi förutom bordsfläktar även golvfläktar och tornfläktar eller pelarfläktar, som de ofta också kallas, alla i hög kvalitet.

Populära i Bordsfläkt

USB fläkt för dig som sitter på ett kontor

En bordsfläkt är det lättaste, och även billigaste sättet att få svalka under en varm sommardag på kontoret. Det praktiska med våra bordsfläktar är, att en del av dem bara skall anslutas till din bärbara dator, powerbank eller en annan USB-utgång, varefter du ganska omgående får svalare luft omkring dig.

En bordsfläkt är den perfekta typen av fläktar när du sitter vid ett skrivbord eller liknande. Du får nämligen en flyttbar minifläkt, som kan följa med dig överallt. Det säkerställer att du konstant har bra arbetsmiljö, vilket också ger dig möjlighet att prestera mer. 

Tystgående fläktar och bordsfläktar för alla rum

Oavsett om du har behov av en liten fläkt eller en bordsfläkt i sovrummet, på kontoret, i husvagnen m.m., är det viktigt med en tystgående fläkt. 

En tyst bordsfläkt ger dig nödvändig ro för att kunna sova, arbeta eller bara njuta av tystnaden samt en svalkande bris. 

Mini aircondition för dig som är på språng – handhållen fläkt

Om du är på språng hela dagen, då är en liten handhållen fläkt just vad du behöver. I vårt sortiment hittar du en handhållen fläkt, som för övrigt också är en billig fläkt. 

Denna modell drivs med hjälp av uppladdningsbara batterier. Vid köp medföljer dessutom ett stativ. Med andra ord kan du även använda den när du slår dig ner vid ett bord för att arbeta, äta eller annat. 

Få billig ventilation vid köp av en bordsfläkt på PlusLED

Har du en eller flera frågor kring våra bordsfläktar eller andra fläktar? Du är alltid välkommen att kontakta oss på PlusLED, vi hjälper dig gärna med gratis rådgivning.

Batteridriven bordsfläkt - Den perfekta lösningen för sommaren

Att investera i en batteridriven bordsfläkt kan vara en utmärkt lösning för de varma sommardagarna. En sådan fläkt erbjuder flexibilitet och bekvämlighet eftersom den är lätt att flytta runt och inte kräver ett eluttag. Vårt sortiment av bordsfläktar inkluderar flera modeller som drivs av batteri, vilket gör dem idealiska för både inomhus- och utomhusbruk. En batteridriven bordsfläkt är dessutom perfekt för dig som vill ha en portabel lösning som kan användas i alla rum i hemmet. I vårt urval kan du välja en justerbar fläkt med 3 hastigheter eller flera.

Bordsfläkt USB - Praktisk och lätt att använda

En bordsfläkt USB är ett utmärkt val för dig som vill ha en smidig och lättanvänd fläkt. Dessa fläktar ansluts enkelt till en dator eller en USB-adapter, vilket gör dem perfekta för arbetsplatser och små utrymmen. En fläkt med USB är inte bara praktisk utan också energieffektiv, vilket gör den till ett miljövänligt alternativ. Våra USB-fläktar finns i flera olika storlekar och utföranden, så du kan hitta en som passar din önskan.

Liten bordsfläkt - Perfekt för små utrymmen

En liten bordsfläkt är vårt bästa tips för trånga utrymmen där en stor fläkt skulle vara opraktisk. Dessa kompakta fläktar tar upp minimal plats på ditt skrivbord eller nattduksbord men ger ändå effektiv kylning. En liten bordsfläkt är också lätt att flytta och kan enkelt placeras där den behövs mest. Vi erbjuder ett brett utbud av små bordsfläktar som är både tysta och kraftfulla, så att du kan hålla dig sval och bekväm hela dagen.

Dämpad ljudnivå - Tystgående fläktar och bordsfläktar för alla rum

Oavsett om du behöver en golvfläkt till vardagsrummet eller en bordsfläkt i sovrummet är det viktigt med en tystgående fläkt. Genom att välja en tystare fläkt kan du njuta av en härlig bris utan att bli stärd av dens ljudnivå. En tyst bordsfläkt ger dig nödvändig ro för att kunna sova, arbeta eller bara njuta av tystnaden samt en svalkande bris.

Fördelarna med att ha en bordsfläkt hemma

Att ha en bordsfläkt i hemmet eller på kontoret kommer med flera fördelar. Först och främst är bordsfläktar mycket flexibla och enkla att använda. De är små och portabla, vilket gör dem perfekta för att flytta runt. En liten tyst bordsfläkt kan placeras på skrivbordet för att ge en svalkande bris medan du arbetar, eller vid sängen för att hjälpa dig sova bättre under varma nätter.

Bordsfläktar erbjuder också en effektiv kylning utan att ta upp mycket utrymme. En fläkt med USB är särskilt praktisk eftersom den kan anslutas till din dator eller en powerbank, vilket gör den idealisk för kontorsbruk eller resor. För dem som föredrar trådlösa alternativ är en batteridriven bordsfläkt ett utmärkt val, eftersom den kan användas var som helst utan att vara beroende av ett eluttag.

En annan stor fördel med bordsfläktar är deras mångsidighet. Många modeller kommer med flera hastighetsinställningar och oscillerande funktion, vilket gör att du kan anpassa luftflödet. Dessutom finns det bordsfläktar som är utrustade med fjärrkontroll, vilket ger dig bekvämligheten att justera inställningarna utan att behöva resa dig upp.

När det gäller pris är bordsfläktar ofta ett kostnadseffektivt alternativ för att hålla sig sval under sommaren. Billiga bordsfläktar kan erbjuda utmärkt prestanda till ett överkomligt pris, vilket gör dem tillgängliga för alla. Med ett brett sortiment av bordsfläktar att välja mellan, inklusive modeller i metall och de med en diameter på upp till 30 cm, kan du hitta den bästa bordsfläkten som passar just dina behov och din budget. Att ha en fläkt hemma gör dig redo för den varma luften till inomhus dagarna i sommar.

Köp en billig bordsfläkt - Svalka till ett överkomligt pris

För dig som letar efter en billig bordsfläkt har vi flera prisvärda alternativ. Våra bordsfläktar erbjuder hög kvalitet till ett lågt pris, vilket gör det möjligt för alla att njuta av en svalkande bris utan att behöva spendera för mycket. Oavsett om du behöver en liten tyst fläkt för ditt kontor eller en kraftfull modell för större rum, har vi billiga bordsfläktar för alla tillfällen. Utforska vårt sortiment och hitta den bästa bordsfläkten för ditt hem eller arbetsplats. Hos oss hittar du produkter och fläktar i olika hastigheter. Välj bland bordsfläkt metall, antingen i svart eller vit. Tack vare vårt breda utbud kan du hitta en effektiv fläkt som passar just dina behov. Kolla in våra produkter och köp fläktar till de varma sommardagar redan idag, alltid till billiga priser. Har du frågor är du alltid varmt välkommen att kontakta oss.

Frågor och Svar

Vilken bordsfläkt passar bäst för sovrummet?

En liten tyst bordsfläkt är oftast det bästa valet för sovrummet. Den ger tillräcklig kylning i rummet utan att störa din sömn. Välj en modell med flera hastighetsinställningar och oscillerande funktion för bästa resultat.

Hur fungerar en bordsfläkt USB?

En fläkt med USB ansluts till en dator, powerbank eller USB-adapter. Detta gör den extremt portabel och lättanvänd. Perfekt för kontoret eller när du är på resande fot. Dess kompakta storlek och lätta design gör att du enkelt kan ta med den i väskan eller ryggsäcken. USB-bordsfläktar är även energieffektiva och drar minimal ström, vilket gör dem till ett miljövänligt val. Dessutom är många modeller utrustade med tysta motorer som inte stör arbetsmiljön eller din sömn. USB-fläktar är därför ett utmärkt val för dem som vill ha en flexibel och praktisk lösning för att hålla sig sval, oavsett var de befinner sig. Med olika hastighetsinställningar kan du justera luftflödet, vilket gör att du kan njuta av en behaglig bris både hemma och på kontoret.

Är en batteridriven bordsfläkt lika effektiv som en eldriven?

Ja, moderna batteridrivna bordsfläktar är mycket effektiva och kan erbjuda lika mycket kylning som eldrivna modeller. De är dessutom mer flexibla eftersom de inte är beroende av ett eluttag.

Vilka funktioner bör jag leta efter i en bordsfläkt?

Viktiga funktioner inkluderar flera hastighetsinställningar, oscillerande funktion, fjärrkontroll och möjligheten att drivas av batteri eller USB. Dessa funktioner gör fläkten mer anpassningsbar och lätt att använda.